Nu exista Cielo 1400 cmc.
Logan vs Cielo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Fratilor, pe mine un singur lucru ma intristeaza... Atunci cand vorbim de fiabilitate, fie ca e vorba de Logan, fie ca e vorba de Cielo, vorbim de masini care au mers 200 -300 kkm... In Germania sunt masini care merg 500-600 kkm fara probleme daca sunt corect intretinute. Acolo sunt oameni care fac naveta 150-200 de km/zi, dus-intors... In opinia mea, in disputa Logan-Cielo argumentele supreme in favoarea Loganului il reprezinta noutatea si siguramta. Faptul ca motorul de 1-4 s-a folosit si pe SuperNova si pe Solenza, nu sta in picioare, ambele au avut cutii diferite fata de Logan. Sigur ca si pe mine m-ar bucura sa merg cu o masina chiae 100 kkm si sa n-am probleme. La cat circula majoritatea romanilor e ok. Insa, repet, afara altele sunt standardele. Nu de alta dar eu am vazut masini nemtesti cu multe sute de mii de km care mergeau si functionau impecabil si folosind arumentul unei fiabilitati ca cea descrisa mai sus, atunci cand vorbim de masini noi, nu facem decat sa dam apa la moara amatorilor de sh.
Comment
-
Originally posted by sambo View PostFratilor, pe mine un singur lucru ma intristeaza... Atunci cand vorbim de fiabilitate, fie ca e vorba de Logan, fie ca e vorba de Cielo, vorbim de masini care au mers 200 -300 kkm... In Germania sunt masini care merg 500-600 kkm fara probleme daca sunt corect intretinute. Acolo sunt oameni care fac naveta 150-200 de km/zi, dus-intors... In opinia mea, in disputa Logan-Cielo argumentele supreme in favoarea Loganului il reprezinta noutatea si siguramta. Faptul ca motorul de 1-4 s-a folosit si pe SuperNova si pe Solenza, nu sta in picioare, ambele au avut cutii diferite fata de Logan. Sigur ca si pe mine m-ar bucura sa merg cu o masina chiae 100 kkm si sa n-am probleme. La cat circula majoritatea romanilor e ok. Insa, repet, afara altele sunt standardele. Nu de alta dar eu am vazut masini nemtesti cu multe sute de mii de km care mergeau si functionau impecabil si folosind arumentul unei fiabilitati ca cea descrisa mai sus, atunci cand vorbim de masini noi, nu facem decat sa dam apa la moara amatorilor de sh.
ontopic: Fiind vb de logan vs cielo declar pe logan castigator ...
Comment
-
@CAnnabYS : Pai exact asta ziceam! Doar ca ma raportam la Germania unde deja 1.500.000 de km este cam mult (sigur ca sunt masini cu atati km si acolo dar proprietarii sunt ori pasionati ori emigranti). Am avut si eu un ursulet din 90. Cand l-am cumparat avea la bord 250.000 care ulterior aveam sa aflu ca nu sun reali... Am mai mers cu el inca 150.000 . Mergea bine cand l-am vandut si cred ca merge bine si acum. Asta am vrut sa spun. Ca masini cu 2-300 de mii de km nu pot constitui monumente de fiabiliate. Eu am vazut atat Logan cat si Cielo cu 200-300 de mii de km dar nu cred ca asta inseamna o mare "fiabilitate".Mi-as dori sa aud despre Logan ca merge 500.000 -600.000 de km, desi acum mi-as lua doar masina noua pe care as vinde-o le 150.000 - 200.000km (iar logan de ok la 150.000 am vazut).
Comment
-
cielo ca motor e mult mai bun ca loganul....singurul minus e la capitolul siguranta.....n`are abs si airbag...da` nici cu loganul nu mi`e rusine...n`am deloc incredere in abs....si din cate accidente am vazut la tv si live....doar la unul singur s`a deschis airbagurile...LOGANUL LUI BELEAUA DE PE FORUM
nu boldui nejustificat! citeste regulamentul...Last edited by Seba; 6 March 2008, 11:53.
Comment
-
Mergi in curte la vreun service dacia si-o sa vezi o gramada de airbaguri sarite...masinile varza si totusi interiorul destul de bine conservat...loganul se comporta cam ca un golf4 la accidenteDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Allessanco View Postcielo ca motor e mult mai bun ca loganul....singurul minus e la capitolul siguranta.....n`are abs si airbag...da` nici cu loganul nu mi`e rusine...n`am deloc incredere in abs....si din cate accidente am vazut la tv si live....doar la unul singur s`a deschis airbagurile...LOGANUL LUI BELEAUA DE PE FORUM
nu boldui nejustificat! Citeste regulamentul...
- modelele aparute mai tarziu au abs si airbag ( Cielo ).
- n'ai incredere in abs ? .. sper ca glumesti.
- cum sa nu deschida airbagurile ? .. asta a fost bunaLast edited by Seba; 6 March 2008, 15:53.
Comment
Comment