Nexia ii zice.
Logan vs Cielo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
N-a avut nici un Cielo ABS. Nici macar ultimele modele iesite.
Comment
-
Nici macar un airbag nu avea Cielo, uitasem sa zic.
Cred ca se poate compara cu Dacia 1310, nu cu Logan-ul, la capitolul siguranta.
Comment
-
Mai terminati, am vazut cielo cu airbag sofer si abs, am si mers cu el. cred ca am si schema electrica de la el printre hartii; un fost coleg de servici inca are masina, cielo din 90 si mult, cu airbag sofer si abs.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Argumente pro cumpararii unui CIELO in detrimentul unui logan :
- "e marca straina, nu DACIA" asa cum imi zicea cineva...
- nici unul
Argumente contra cumpararii unui CIELO in detrimentul unui logan:
- urata cu spume. Niciodata masinile coreene sau chinezesti n-au fost comparabile la design cu masinile europene
- siguranta 0.
- siguranta -1
- firma nu mai produce CIELO (din cate stiu, sau nu va mai produce, pentru ca uzina craiova a fost preluata de FORD care isi va produce modelul FIESTA pentru a fi competitiv cu LOGANUL (ha ) ) deci piese nu se vor mai gasi in 7 ani, deci la revanzare, masina valoreaza 0.
- consum mare
- suspensii mai dure si deci stabilitate mai mare DAR confort redus fata de LOGANLogan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM
Comment
-
Originally posted by csebalyn View Postam vazut cielo cu airbag sofer si abs, am si mers cu el.
Ca astea pentru Romania n-au avut asa ceva, te poti uita la dotari pe site-ul lor sau eu m-am uitat chiar si intr-o brosura care o aveam pe acasa si nu scrie nicaieri de ABS si airbag.
Comment
-
Am intrat pe toate forumurile celor de la Daewoo si pe toate site-urile auto. Nu am gasit nimic despre Cielo cu abs si air-bag (nici macar la sofer) vandut la noi. Sigur ca optiunea exista (se poate vedea in bord indicatorul abs, dar becul nu se aprinde niciodata la masinile fabricate sau importate de catre dealeri in Romania) insa pe piata romaneasca nu s-a comercializat oficial.
Comment
-
Scrie cielo pe el, nu nexia...habar n-am de unde e adusa, sau daca e facuta pt export. stiu ca masina n-a luat-o de noua, e sh, dar tot in romania fusese inmatriculata si de primul proprietar.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
A mai existat o uzina Daewoo si in Polonia... De fapt exista si acum pentru ca au fost mai destepti si au cumparat de GM dreptul de a fabrica masinile lor Kallos, Captiva etc. sub denumirea de Diamond (sau ceva de genula asta). E posibil sa fie fabricat si acolo. Eu am sustinut doar ca Cielo cu airbag si abs nu s-a produs in Romania si nu s-a comercializat la nivel de reprezentante.Nu zic ca fabricile din Korea sau de prin alte parti nu au exportat in occident sau in alte colturi ale lumii masini dotate mai bine chiar sub denumirea de Cielo.
Comment
Comment