If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai cred ca multi am stat la optiunile astea
Si cred ca f putini regreta alegerea facuta (cu specificatia cu nu am luat in calcul -eu- Cielo, astea facute la noi, consuma de RUP)
Eu din cauza unui Cielo am luat amenda, in coasta m-am luat cu Oltcitu' din dotare dupa el pt. ca m-a depasit fara ca sa tine o viteza constanta... si nu prea l-a ''tinut'' la deal. (nu dau tot nr , dar era cam asa, il stiu pf: CS-XX-JUD).
Un Oltcit de 1100 fugea cu 130/h in tr 3(6500 avea la vit. asta, in tr. 2 o duceam fara probl. la 6500-7000, am avut 8 ani Oltcit si cand l-am vandut NU manca ulei si NU batea linia cala vechea Dacia, dar a vazut numai ULEI BUN)...multe Dacii (sincer) nu fugeau in tr 4 cu viteza asta.
Confortul (stai ca in barca in cielo)
Ceasurile st foarte foarte nasoale ... Gen dacia 1300
Bordul este banal
Usile scartaie ca drq
Fetzele de usi troncane
Te scufunzi in scaunele din fata si in bancheta ca naiba (daca stai pe bancheta ajungi in portbagaj)
Motive sunt multe
Poate ca sunt eu fan logan si am logan si nu imi place Cielo ... Da asta e :P
Nu mi-as cumpara Cielo ... Mai bine mi-as lua oltcit :P
Am condus Cielo si intradevar iti da senzatia ca esti in barca...Puteam sa aleg Cielo,dar mi-a trecut dupa un mic test cu masina unui amic...In schimb pozitia de condus mie mi se pare mai ok decat la Logan.
Ca esti in barca ?... Pai majoritatea sunt deja terminate din punct de vedere al suspensiilor ..De'aia se balanseaza pe fiecare curba. Dar Cielo cu niste telescoape /arcuri noi sta destul de bine . Iar pozitia la volan e fff joasa ... Eu cand ma dau joi din masina prietenei ( Cielo ) parca ma chinui un pic ...
Marius te contrazic nu sta deloc mai bine si uitate si la pozitia de la volan. Ce spatiu ai in logan si ce ai in cielo, ce siguranta are cielo 0 airbag nici macar la sofer, ABS nu, cu alte cuvinte merge ca o barca alte minusuri computer de bord nu, volan foarte subtire putin mai bun decat pe dacia 1310, deci si cea mai slaba versiune de la logan e mai buna decat ce are cielo. Ala de 75cp are un demaraj foarte greoi in comparatie cu loganul ce e drept loganul meu era de 1.6. Cu alte cuvinte nici nu are rost sa vorbim despre o comparatie intre logan si cielo. Dupa primul drum am zis ca poate mi se pare mie da azi cand am tras mai tare de el am vazut care ii sunt limitele si cat de inferior e loganului. Nu cred ca ma va contrazice nimeni care a condus si logan si cielo.
O ultima idee ar fi pretul care e mult mai mare pentru cielo in comparatie cu dotarile de care dispune
Oare cine mai cumpara Cielo?
eu nu as da banii pe masina asta. Loganul nu se compara cu cielo. La fel ai putea sa compari loganul cu opelul kadett din anii '80.
Eu am sters de pe lista cielo instant doar pt ca nu are abs si airbag optiunile mele au fost SH , Aveo , Logan.Aveo l-am sters pt ca nu mi-a placut faza cu 1stea la euroncup si pt ca nu avea motor diesel.In final am decis sa iau o masina noua ca sa evit sa bag alti bani in viitorul apropiat si am ales un KissFM DCI 85cp.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment