Cielo in comparatie cu logan e o masina de cacao... De foarte mare cacao... zilele astea cat masina mea a fost in service la tulcea unchiul meu (posesor de cielo) m-a dus acum sa-mi iau masina si m-a luat de acolo cand am lasat-o... Si am mai ``pilotat-o`` si eu putin...
dece e e de cacao? Nu stiu poate asiatici nu aveau vanilie
pai cu ce sa incep la naiba...
interioru rudimentar greiri si greierasi peste tot
consum imens
suspensii lipsa masina aia e barca
usile si ramele la geamuri zici ca sunt din foaie de tigara nu-mi inspira incredere pana si usile de la dacia veche erau mai solide la drum denivelat usile au in joc imens in sasiu lucru vazut cu ochii mei cand l-am depasit pe unchimiu azi cand ne intorceam de la tulcea...
unchimiu are la activ vreo 25-30de ani de permis si pot sa zic ca stie sa conduca bine... Azi la intorcere ne-am harjonit putin pe serpentine dupa ce ca e instabila si trebuia sa franeze muuuult in viraj nici nu trage... Deci masina aia e puturoasa rau ce-l putin in comparatie cu a mea peste 110 a lui e
dece e e de cacao? Nu stiu poate asiatici nu aveau vanilie
pai cu ce sa incep la naiba...
interioru rudimentar greiri si greierasi peste tot
consum imens
suspensii lipsa masina aia e barca
usile si ramele la geamuri zici ca sunt din foaie de tigara nu-mi inspira incredere pana si usile de la dacia veche erau mai solide la drum denivelat usile au in joc imens in sasiu lucru vazut cu ochii mei cand l-am depasit pe unchimiu azi cand ne intorceam de la tulcea...
unchimiu are la activ vreo 25-30de ani de permis si pot sa zic ca stie sa conduca bine... Azi la intorcere ne-am harjonit putin pe serpentine dupa ce ca e instabila si trebuia sa franeze muuuult in viraj nici nu trage... Deci masina aia e puturoasa rau ce-l putin in comparatie cu a mea peste 110 a lui e
Comment