If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Desigur.
Nu stiu nimic de performantele lui Cielo, logica imi spune ca la viteza ar sta ceva mai bine ca un 1.4 mpi , dar pana pe la 140-150/h nu cred ca scoate un timp mai bun (daca duci loganu cu tr IV la blana).
Acuma vreo 2 saptamani am mers pana la sat si era unu cu cielo , lam facut fara drept de apel , recunosc ca pana la 120 sa tinut destul de bine dupaia lam pierdut
Si eu am logan, a fost optiunea mea pentru ca e generatie mai noua.La cielo nu s-a schimbat nimic timp de vreo 15 ani !!! FRATE 15 ani??? (o.K: au scos motorul 16v, shi altceva?) A 2-a chestie : consumul (ala consuma la relantiu cat mananca loganu meu la forja) si multe altele.
Cielo bate de departe la capitolul stabilitate(trebuie sa recunosc)
oricum si cielo a fost si va mai fi o masina buna.Dar nu mai buna decat loganul :P
Loganul mai greu decat cielo?...De cand?...Gle de 1.5 8v are 1025 kg si executivul are cu vreo 100 de kg mai mult...Uita`te`n talon si zi si mie greutatea loganului....Si o sa vezi ca e mai greu
Si eu am logan, a fost optiunea mea pentru ca e generatie mai noua.La cielo nu s-a schimbat nimic timp de vreo 15 ani !!! FRATE 15 ani??? (o.K: au scos motorul 16v, shi altceva?) A 2-a chestie : consumul (ala consuma la relantiu cat mananca loganu meu la forja) si multe altele.
Cielo bate de departe la capitolul stabilitate(trebuie sa recunosc)
oricum si cielo a fost si va mai fi o masina buna.Dar nu mai buna decat loganul :P
E parerea ta ca cielo bate loganul la stabilitate e mult sub iti spun eu care am condus si cielo si logan.
Iar pentru cei care spun ca cielo executiv bate loganul iar se inseala poate pe cel de 75 cp insa pe restul nu are cum.
Si uitate la cielo ce iti ofera la peste 7000E si ce obera logan la peste 7000E. cred ca e diferenta ca de la cer la pamant.
E parerea ta ca cielo bate loganul la stabilitate e mult sub iti spun eu care am condus si cielo si logan.
Iar pentru cei care spun ca cielo executiv bate loganul iar se inseala poate pe cel de 75 cp insa pe restul nu are cum.
Si uitate la cielo ce iti ofera la peste 7000E si ce obera logan la peste 7000E. Cred ca e diferenta ca de la cer la pamant.
Nu prea e cum afirmi tu si in sprijin iti spun urmatoarele:
Cumparat Logan 1,4mpi 75cp (de fapt 72) si era varza frate! La 3800km a dat ulei la motor, usile troncaneau, in deal urca doar cu viteza III la 60km/h si cateodata mirosea a disc de ambreiaj. In curbe era praf. Daca incercam sa le iau la 90km/h fluierau rotile de ziceai ca are 200. Am vandut-o si am luat Cielo de 12 ani, tot 75cp si rupe stilul. Cei din Neamt pot comfirma.
Stii cand am simtit ca merg cu Loganul? Atunci cand schimbam in 6000 de ture orice viteza. In rest
La roata sunt vreo 66 cp (si la Cielo desigur ca nu sunt 80 la roata).
Din cate am citit, n-am vazut Cielo mai usor de 1078 kg.
La tine in talon scrie 1025?
E posibil - ca si la Logan 1.4, pe site zice ca are 980 si in talon scrie 1020 parca, nu sunt sigur.
Am gasit si datele, e mai tare Cielo decat Loganu de 1.4, la viteza il face clar si la 0-100 sunt apropiate. (0,2 sec in favoarea Cielo).
Da nu stiu de ce comparati cielo cu logan de 1.4 , puneti si voi 1.6 sau 1.6 16v de la logan cu cielo sa vedeti ca il bate la fundu gol , cielo parca are tot motor de 1.6 nu ?
Cielo are motor de 1.5!Ciudat este ca de fiecare data cand ne apucam sa comparam masini, ne intereseaza acceleratia, caii putere , stabilitatea!Pai numai asta caracterizeaza o masina?Daca atunci cand s-a facut contractul cu Guvernul, era o clauza care sa le zica coreenilor ca in loc de Daewoo, sa se numeasca Oltena???Oltena Cielo By Daewoo!Cred ca se vindeau substantial mai putine masini in Romania si sunt sigur ca apareau mult mai multe "defecte"
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Va spun eu la toti cei care zic ca cielo e mai bun decat loganul ca nu e adevarat. Sunt foarte sigur de asta. Uitate cum stai in cielo, ce siguranta ai, ce roti ai, ce climatizare ai, ce bord ciudat, lista poate continua si nu in ultimul rand consumul care e mult mai mare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment