Parerea mea este ca la pretul de 9049 euro sa il vinzi fara un airbag , mi se pare bataie de joc. Practic este la fel asa cum a aparut acum 10-12 ani. Totusi s-a schimbat ceva: interiorul , care este jalnic. Daca vreti sa radeti, cautati pe net, pe autovit cielo cu "abs si airbag". O sa gasiti cateva. Bineinteles , vandute de samsari....
Logan vs Cielo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nu sunt . Ca stiu samsarii care le vand dupa nume. Cielo pe care l-am avut a fost luat din targ deci ii stiu pe toti aproape, care dupa figura, care dupa nume. Si iti dai seama repede de pacaleala pt ca astea cu "airbaguri si abs" sunt din 96, au doar 30 de mii km si cica tinute in garaj. Apropo de nexia, alea sunt masini ca lumea , dar de fiecare data cand am mers in targ, nu am vazut asa ceva
Comment
-
cielo are motor euro 3 si se poate inmatricula si dupa 1 ian 2007. chiar daca e noua. se plateste o taxa mai mare, normal. motoare euro 3 pe masini noi mai gasim si la altii. spre exemplu la Renault.Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
10.000 km - 22.01.2007
Comment
-
Comment
-
Originally posted by 1.5 DCIcielo are motor euro 3 si se poate inmatricula si dupa 1 ian 2007. chiar daca e noua. se plateste o taxa mai mare, normal. motoare euro 3 pe masini noi mai gasim si la altii. spre exemplu la Renault.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pe langa lipsa de putere mai e si chestia ca stai cu o butelie in masina care poate sa explodeze oricand sau sa aiba scurgeri de gaz (s-au intamplat cazuri, nu foarte multe, dar sunt ceva cazuri de acest gen).
Comment
Comment