Logan vs Cielo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Parerea mea este ca la pretul de 9049 euro sa il vinzi fara un airbag , mi se pare bataie de joc. Practic este la fel asa cum a aparut acum 10-12 ani. Totusi s-a schimbat ceva: interiorul , care este jalnic. Daca vreti sa radeti, cautati pe net, pe autovit cielo cu "abs si airbag". O sa gasiti cateva. Bineinteles , vandute de samsari....

Comment

poate alea de pe autovit sunt Nexia
      numar secundele

Comment

Nu sunt . Ca stiu samsarii care le vand dupa nume. Cielo pe care l-am avut a fost luat din targ deci ii stiu pe toti aproape, care dupa figura, care dupa nume. Si iti dai seama repede de pacaleala pt ca astea cu "airbaguri si abs" sunt din 96, au doar 30 de mii km si cica tinute in garaj. Apropo de nexia, alea sunt masini ca lumea , dar de fiecare data cand am mers in targ, nu am vazut asa ceva

Comment

Pai Nexia sunt,dar nu prea stie lumea...
          Multa lume, putini oameni...

Comment

Daca ar fi nexia, le-as gasi la NEXIA nu la cielo

Comment

un coleg si-a cumparat recent Cielo si a platit 2200 lei taxa de prima inmatriculare!!
              Logan 1,5 dCi Laureate

Comment

E si normal sa plateasca atat. Norma de poluare euro 3, motor de 1.5 cam 600 si ceva de euro. Proasta alegere

Comment

Recent???dupa 1 ian 2007 mai este voie sa se vanda masini noi fara euro 4?
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                    Recent???dupa 1 ian 2007 mai este voie sa se vanda masini noi fara euro 4?
                    nu iti dai seama si tu,acum toti fac motoare Euro4 sau cel putin le aduc la nivelul asta.

Comment

cielo are motor euro 3 si se poate inmatricula si dupa 1 ian 2007. chiar daca e noua. se plateste o taxa mai mare, normal. motoare euro 3 pe masini noi mai gasim si la altii. spre exemplu la Renault.
                      Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
                      10.000 km - 22.01.2007

Comment

Conform site-ului asta http://www.daewoo.ro/modele/cielo/tehnic.php cielo inca are Euro 3 )

Comment

Originally posted by 1.5 DCI
                          cielo are motor euro 3 si se poate inmatricula si dupa 1 ian 2007. chiar daca e noua. se plateste o taxa mai mare, normal. motoare euro 3 pe masini noi mai gasim si la altii. spre exemplu la Renault.
                          se poate inmatricula...da nebun sa fii sa iei cielo cu euro 3 si sa mai dai 2200 lei inmatricularea ,mai bine iei logan euro 4..si mai raman si bani ;)
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ai dreptate, ori nebun, ori nu stii pe ce lume traiesti. Cielo consuma peste 10% in oras, iar cu GPL ii uzezi motorul prematur si te mai si poreclesc vecinii aragazu'
                            Logan 1,5 dCi Laureate

Comment

Nu e vorba ca te poreclesc vecini "aragazu" dar masina pe GPL nu are putere...trebuie sa apesi destul de mult pe acceleratie ca sa ai ceva putere...abia se taraie.

Comment

Pe langa lipsa de putere mai e si chestia ca stai cu o butelie in masina care poate sa explodeze oricand sau sa aiba scurgeri de gaz (s-au intamplat cazuri, nu foarte multe, dar sunt ceva cazuri de acest gen).
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google