Logan vs Cielo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

"Off topic"Am un prieten care are un BMWul pus pe gaz
    10% ..cred ca manca si loganul prin oras ;)
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
      "Off topic"Am un prieten care are un BMWul pus pe gaz
      10% ..cred ca manca si loganul prin oras ;)
      nu inteleg.....explica

Comment

Daca vreti putere inseamna ca aveti bani de benzina. condusul sport costa bani.

Comment

ai dreptate...
          dogy adica...10% consum cred ca are si loganul in oras.Si ceva offtopic era ca am un prieten cu BMW pe gaz )
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

eu am de gand sa-l pun pe gaz...defapt tatamiu ma bate la cap

Comment

Cand am zis ca Cielo consuma peste 10% in oras, vorbeam din tabara proprietarilor de diesel. Ai dreptate si un Logan Mpi, condus mai sportiv in oras ajunge la acest consum.
              Logan 1,5 dCi Laureate

Comment

Si Loganul atat ia, 10% in oras, deci la capitolul asta sunt egale, ramane totusi aspectul interior al Cielo care lasa de dorit.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

La threadul asta vad ca mai mult se lauda loganul...decat sa se faca o comparatie intre Logan si Cielo..
                  Am condus Cielo (are tata...din 2005...executive) ...eu mi-am cumparat Logan..disel (2007 euro4)...asa ca avandu-le pe amandoua pot spune si diferentele :
                  1. motorul de pe cielo e puturos..la acceleratii de la 90 la 120 e varza...apesi pe acceleratie si numeri pana la 20 ca sa ai un raspuns....
                  2. aerul conditionat de la cielo e mai eficient...adica la treapata a 2-a aerul bagat de cielo e mai rece decat cel de pe logan(tot treapta a 2-a)...n-am facut masuratori cu termometrul...dar se simte bine la mana...
                  3. suspensiile de pe cielo sunt mai tari => stabilitatea mai buna ...asta si din cauza inaltimii...deci ... aici e un + pt cielo
                  4. directia de pe cielo e mai usoara...poate si din cauza inclinarii mai mari a volanului...fata de logan...care are si el servodirectie usoara.......aaa...si diametrul de bracaj la cielo e mai mic...la logan e comparabil cu dacia 1300
                  5. pozitia la volan - la cielo e "altfel"...e mai "executive"...te face mai calm..(oricum si masina este una lenta...puturoasa)...
                  6. franele la logan..mult mai bune (poate ca e mai noua...dar mult mai bune)
                  7. consumul...nici nu incape discutie...la logan medie 5,8 ...la cielo 10-11

pret cielo ~ 315 mil ... pret logan ~337 mil...cielo a beneficiat de o promotie de 500 sau 600 de euro..dar si euro era mai mare

dupa parerea mea se merita un logan fata de un cielo...cielo este o masina buna...chiar fiabila...dar de acum e imbatranita ...si nici nu se va mai produce...
                  daca mai aveti intrebari...va mai pot da amanunte...
                  Last edited by dadosh; 6 May 2007, 15:11.

Comment

Originally posted by dadosh
                    7. consumul...nici nu incape discutie...la logan medie 5,8 ...la cielo 10-11
                    Aici nu cred ca poate fi vorba de comparatie...Cielo e benzinar..si loganul e diesel deci normal ca are consumul mai mic! :p

Comment

Atunci din punctul tau de vedere cristi_xp care ai tot benzinar, ce masina e mai buna?
                      Logan 1,5 dCi Laureate

Comment

Originally posted by dadosh
                        2. aerul conditionat de la cielo e mai eficient...adica la treapata a 2-a aerul bagat de cielo e mai rece decat cel de pe logan(tot treapta a 2-a)...n-am facut masuratori cu termometrul...dar se simte bine la mana...
                        Temperatura aerului se masoara cu termometrul pus in aerator, la aceleasi temperaturi exterioare. Sau in lipsa termometrului, cu mana. Tu ai verificat cand afara eau aceeasi temperatura?
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

aceasi temperatura...acelasi drum...o masina era condusa de sotie ..cealalta de mine...si la un moment dat pe drum am facut schimb de masini...

iar prima impesie a sotiei in logan a fost : "si asa o sa baraie tot timpul" ...masina mergea la relanti...
                          Last edited by 1.5 DCI; 10 May 2007, 21:45.

Comment

Originally posted by geeman
                            Atunci din punctul tau de vedere cristi_xp care ai tot benzinar, ce masina e mai buna?
                            la mine consumul mediu e undeva intre 7,2 si 7,5 ca sa nu mai spun ca a condus soramea in afara orasului vre-o 100km si avea consum 5,8

eu zic ca e mai fain loganu, cielo e defapt un kadett restilizat

Comment

asa este, cei de la daewoo craiova ar trebui sa se gandeasca la un alt model
                              Last edited by 1.5 DCI; 10 May 2007, 21:46.
                              Logan 1,5 dCi Laureate

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
                                Aici nu cred ca poate fi vorba de comparatie...Cielo e benzinar..si loganul e diesel deci normal ca are consumul mai mic! :p
                                N-am condus cielo...dar loganul este euro 4 si din cate stiu cielo inca e euro3,deci mai platesti vreo 20 mil taxa de prima inmatriculare.
                                Asta e un plus pentru logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google