Dupa voi care masina e mai tare si mai sigura?Cielo sau logan?
Logan vs Cielo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by [.....:::::G3G3:::::.....Dupa voi care masina e mai tare si mai sigura?Cielo sau logan?
Comment
-
dci-ul de 85CP de pe berlina va scoate 0-100km/h in exact 13 secunde...iar daca se investeste 250 euro intr-o remapare(rescriere timpi la turbina si pompa de injectie) se va scoate 105CP din motoras si 0-100km/h in vreo 11 secunde.
Mai multe detalii de motoarele de pe logan si performante aici jos
Comment
-
Bai fratilor numai vorbiti daca nu cunoasteti ,in primu rand cielo e mai bine lucrat ,mai bine sudat si are un tratament muuuuuuult mai bun in tabla decat loganu ,ati vazut vreun prag de cielo taiat si unul de logan???cielo e plin de un mastica ca un fel de ceara .Loganu e uscat ,sincer am vazut la tata la service cateva loganuri care in prag erau rosi ,si sub fusta spate.Peste cativa ani iese rugina.La craiova intreg procesu de constructie e automatizat ,la dacia e partial.La exterior e mai frumos cielo ,la interior loganu est mult mai frumos dar ambele au materiale de proasta calitate la interior.La dotari loganu este peste cielo .Am auzit pe aici de cineva ca motoarele de daewoo sunt proaste .am vecin cu cielo si are 240 000 kn din care 100 000 pe gaz si nu are probleme.Piesele sunt mai ieftine la cielo decat la logan.nu am nici logan nici cielo si nu mi as cumpara nici unu dintre ele.de bani astia mi as lua un opel astra din afara aproape nou ,iar la astra unele piese sunt chiar mai ieftine decat la logan.Cielo si a dovedit fiabilitatea in timp sa vedem si loganu
Comment
Comment