Logan vs Fiat Albea

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by georgex2 View Post
    se tine mai bine fiat pe viraje.estetic e f urata,cea mai urata cu alea lada de la rusi.daca stiti voi una mai urata sa spuneti
    Fiat Albea

Comment

• off topic:si mai e o sugestie din partea mea rautacioasa, sa nu mai spuneti ca loganu e facut pentru romania cand mai mult de 50 la suta isi schimba suspensia.arcurile etc deja au facut degeaba masina asta inalta pentru romania daca toata lumea considera ca nu e buna asa.daca gresesc sa nu ma omorati.loganu e hummeru romaniei)

Comment

• 50% din forum nu din Romania. ). E o mica mare diferenta.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• In concluzie, Fiat Albeea are si o mare calitate se pare, e nr .1 in ceva: cea mai urata masina de pe planeta. E ceva , decat nimic.

Comment

• Tot cautam pe google si am gasit ceva...
            ÃŽn premieră pentru un autoturism din clasa sa, Fiat Linea este oferită la un preţ de doar 5.840 Euro (plus TVA), într-o echipare standard de excepţie: ABS+EBD, dublu airbag, aer condiţionat, radio CD, geamuri acţionate electric, inchidere centralizată şi servodirectie.

Comment

• daca e asa, io dat mucu la dacia by reno.
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Aia e, probabil, o promotie, pretul incepe de la 7447E fara tva. Sursa.

Comment

• ovidiu.st, era vorba de Linea nu Albea in ce am zis eu
                  Take a look!

Comment

• Scuze... n-am fost atent, dar nici tu nu ai fost atent... pretul ala e rezultat din cumularea promotiei cu cele trei prime de casare. Asa ca, mai punem la pretul lor inca 5800 de euro si aflam pretul real al masinii.

Comment

• Da,stiu asta :P
                      Faza e ca acel pret nu include tva,deci mai se adauga vreo 1100 de euro.

Comment

• Originally posted by Seba View Post
                        albeea are vreo 4-5 motorizari, nu doar una. hai sa nu fim rai. are 1.2 de 60, respectiv 80cp, 1.4 de 77cp, 1.6 de 103cp si 1.3diesel de 70cp.
                        de unde ai scos motorizarile astea?! intr-adevar am fost cam rau, cand am spus ca are doar una. De fapt are doua. Dar 1.2-ul l-a inlocuit pe 1.4, sau invers, deci nu se vand ambele in paralel. Daca o luam asa si dacia are 7, nu 6, ca a mai fost un dci de 65 care a fost inlocuit
                        Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Au fost doar in varianta demo . Serios au fost editii limitate.
                          Doar cel de 1,6 din ce stiu a mai ramas in productie(pe langa cele 1.2-1.4) dar nu se comercializeaza in Romania.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Eu am mers cu ALBEA si nu m-a impresionat cu nimic.
                            Barca pe roti

Comment

• Motorizarile exista .....doar ca 1,6 si 1,3 diesel nu s-au comercializat la noi
                              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                              sigpic

Comment

• Originally posted by CLAUDIU_PYS View Post
                                Eu am mers cu ALBEA si nu m-a impresionat cu nimic.
                                Barca pe roti
                                Pai masina asta nu e construita pentru a impresiona, cum nici loganul nu este..., sunt masini low-cost, fara pretentii si care doar te "duc" de la punctul A la punctul B. Daca era un Ferrari sau un Lamborghini sau un Porsche sau ...lista poate continua, se impunea impetuos sa fi impresionat sau poate nu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google