Logan vs Fiat Albea

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca ar fi avut sigla Dacia pe el l-ar fi hulit mai multi si mai aprig, dar daca e Fiat...nu prea zice nimeni nimic de rau si cam toti zic ca e o masina decenta...

Comment

fiat-ul tot fiat si daca te gandesti ca e facut la turci... calitatea este ca si la clio symbol de toata jena. loganul este mai ingrijit lucrat.

Comment

si Opel astra clasic tot la ei e facut...dar momentan posesorii nu pre au curajul sa recunoasca decat faptul ca e "masina germana si ca oricum e Opel"

nu mai cita postul anterior!
        Last edited by 1.5 DCI; 13 June 2007, 22:43.

Comment

nu mai are importanta unde se fabrica masina. ci gradul de automaizare a liniei de productie. si la capitolul asta dacia sta prost de tot ....

ca o paranteza, si toyota produce la turci si calitatea e toyota. nu difera de ce a toyotelor din anglia.
          Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
          10.000 km - 22.01.2007

Comment

Conteaza si originea pieselor care se folosesc la masina, degeaba se asambleaza cu roboti daca sunt piesele turcesti sau chinezesti.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

asta in primul rand ... degeaba o asamblezi pe o linie automatizata daca piesele sunt proaste. vei avea avantajul exactitatii asamblarii dar calitatea materialelor se va vedea in timp.
              Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
              10.000 km - 22.01.2007

Comment

Fratilor Albea are probleme cat casa la cutia de Viteze. Exemple:
                Suport cutie rupt dupa 7000 de km (cunostinta a mea)
                Cutie blocata (ce-i drept asta mi-a spus-o dealerul de la Logan dar dupa ce l-am provocat eu la o discutie si orisicum dupa ce am cumparat Loganul)
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

de la dealer logan poti sa te astepti sa te minta frumos
                  toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Originally posted by virtualmansorin
                    de la dealer logan poti sa te astepti sa te minta frumos
                    Nu mai avea motiv sa minta ca deja il cumparasem (Loganul). De altfel in cadrul aceleeasi discutii a laudat Hyundai-ul asa ca nu cred ca mintea.
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Dealerii fiat te duc cu zaharelu'. Comanzi o masina si primesti alta...Stiu cine a patit... Cat despre aspect, la exterior fata e mai reusita, in rest e mai fain loganu', la interior iar zic ca e 1-0 pt logan (a deschis cineva cutia de documente la un albea? e plastic ordinar si freaca... parca e improvizata), si cheia de contact de la albea e nashpa, iar pretul.... fata de dotari... loganu e mai tare

Comment

Nu mai stiu cine spunea pe un forum o chestie cu iz de adevar. Automatizare nu este intotdeauna calitate deoarece un robot nu stie sa faca mici retusuri si ies uneori si aiureli.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Albea e foarte ridicat, arata ca un claun pe picioroange. Cine are curiozitatea sa le urmareasca pe drum in miscare va intelege de ce. Ca sa nu mai vorbim de halul in care arata scutul de sub motor (cele care au evident). Zici ca acu' acu' isi ia zborul datorita distantei considerabile lasate intre el si caroserie. La exterior nu pare deloc echilibrata dar interiorul este lucrat cu multa atentie.
                          In tot ce facem exista compromisuri, cei ce aleg Albea pun mai putin pret pe designul exterior iar cei ce aleg Logan sunt oameni descurcareti si ceva mai putin fitosi, parerea mea
                          Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

Comment

O colega are albea. am fost cu ea inca de noua, tre sa trantesti bine portierele si usa portbagajului ca sa se inchida... BINE inseamna mai ceva ca la o dacie din 79

Comment

Imi place cum se inchide portbagajul de la Logan,nu trebuie sa-l inchizi cu forta.
                              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

asa e Cristnacht, si portierele se inchid fain la logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google