Logan vs Fiat Albea

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• albea este mai bun ca loganu

ce sa spun,arata fiatu mai bine ca loganu de 1000 de ori am condus albea este mai de calitate ca loganu,eu o sa fiu de partea fiatului,cu respect pt posesori de logan

am inteles ca sunt uni care nu le place albea,poate au dreptate da sa le spun un lucru:nici loganu nu face performanta deoarece si logan am condus si eram prin servise mai mult cu el,deci loganu are motor de 10 ani si se defecteaza usor.

albea cand are 140 in bord nu is pierde nimic dca are peste 200 se franeaza f nasol ceea ce se ajnge pana la uzura cauciucurilor
    Last edited by doru88; 25 April 2010, 22:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• albea cred ca doar interoirul il are mai frumos ca al loganului. la exterior este mult mai frumos loganul PAREREA MEA. in general firma fiat este cu mult mai mult inaintea firmei dacia. am si un fiat panda, motor de 1,2, 65 cp, 970kg (nu mare diferenta de greutate intre panda si logan) pot sa spun ca trage mult mai bine ca logan, are o acceleratie foarte buna, iar ca design la interior bate loganul fara nici o retinere. imi cer scuze de offtopic, dar am vazut ca sunt multi impotriva FIRMEI fiat, ci nu impotriva modelului fiat albea. imi cer scuze inca o data.

Comment

• normal ca trage mai bine decat loganul, chiar si decat 1.6 16v. ce inseamna pt tine acceleratie f buna? cine nu stie fiatul panda ar crede ca e vreun bolid.
        sigpic

Comment

• Tipic romanesc! Fiecare cioara isi apara puiul!
          Eu se stie, sunt pentru fiat.

Comment

• scuze. voiam sa zic ca are acceleratia mai buna ca la logan(mult mai buna). are "znaga" ).

Comment

• timpii de cronometru te cam contrazic cu "smaga" superioara a fiat-ului. cat despre albeea la 200, vorbim de ala cu motor 1.4? ca 1.6 nu se comercializeaza la noi...80 de cai si 200km/h sa fim seriosi, e o aberatie...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Am condus si eu Albea. Pareri: mult mai prost la stabilitate decat Loganul, se leagana de zici ca nu e adevarat, imi era si frica sa intru cu viteza prea mare in curbe. Interiorul e un pic mai frumos decat la logan, e si mai bine antifonat. O chestie ce mi s-a parut aiurea e ca au pus turometrul in partea dreapta si kilometrajul in stanga. Per total Loganul mi se pare mai ok.
                Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

• turometru este invers la toate fiaturile. eu ram fidel dacia (cat timp am logan) )

Comment

• fara suparare albea arata mai bine ca loganu si este de 1000 de ori mai buna si ca chevrolet lacetti,accelereaza de la 0-100 in doar 13 secunde cand astealalte depasesc 20 de secunde.asa ca nu mai va laudati ca loganu este mai buna ca fiat albea.forzaaa fiat albea

Comment

• si ti-ai facut cont doar sa zici chesia asta.... asta da fan fiat.
                      normal ca accelereaza mai bine ca loganul, ca doar e bolid de formula 1 albea asta. fraieri aia care-si iau ferarri sau bugatti.... nu stiau de fapt unde este calitatea.
                      albea ajunge la 100 km/h in DOAR 13 secunde, pe cand loganul ajunge in ani lumina.
                      sigpic

Comment

• cica astealalte ajung in 20 sec la 100 km/h ? care "astealalte" ? ca presupun ca te referi la logan )))))
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• cand scade albeea ta la 10.2 secunde suta, sa mai vii sa mai postezi aici. pana atunci, ciocu' mic, ca faci valuri si sperii pestii am mai vazut cascadori de-astia cu albeea. singurul lucru care-mi place la albeea e cum lumineaza noaptea. cred ca vedeti de minune, e foarte puternica lumina, stiu ca imi luminau unii cu albeea numarul de inmatriculare din spate. tot cascadori de-astia cu 13 secunde suta si loganul in 20...
                          in concluzie: 2 petarde nasc pasiuni...
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• "lancetti" poate este un pic peste logan, dar cutia de albeea sau cum se scrie nu o sa fie niciodata loganul e "NICE" pe langa albeaa )) ))

Comment

• adevarat, asta da fan fiat . eu imi cer scuze daca s-a inteles ca sustin fiatu' pentru ca am unu. cum am spus fan dacia. toti imi zic mai bine iti luai de banii astia un opel astra la mana a 2-a sau iti luai nu stiu ce sau nu stiu ce si asa mai departe. si oricand as' putea vinde loganul si cu 4000€ mi-as lua un opel astra, dar mai bine stiu ca e a mea de la inceput, stiu prin ce a trecut, nu iau una care a fost "calarita" de zeci de persoane. FAN LOGAN. albea bullshit

Comment

• nu zic ca albeea este masina perfecta, nici loganul. nu sunt fan nici logan, dar nici fiat. amandoua au calitati, dar si defecte.... multe defecte pt ca au fost proiectate ca masini low cost. e normal ca una sa conduca la un capitol, iar cealalta la alt capitol, adevarul este undeva la mijloc. dar de aici pana la a spune ca albeea ajunge la 100 km/h in 13 secunde si loganul peste 20, ca albeea este de 1000 de ori mai buna, ca are mult mai multa calitate, ca zboara cu peste 200...... sa fim seriosi, totusi suntem soferi, nu copii la pubertate .... cand orice rabla ni se pare masina de formula 1.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google