la albea indicatoarele pentru nivelul de benzina si temperatura sunt analogice. pe display iti apar fraze intregi de exemplu "porte ouverte" daca nu ai inchis bine portiera in loc sa-ti bage o imagine cu masina si usa deschisa si alte magarii. plus ca nu stiu cu ce e capitonata portiera pe dinauntru dar arata slabut de tot.
Logan vs Fiat Albea
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Citind acest thread mi-am adus aminte de un sef de atelier auto la ACR care si-a luat un Albea,ce-o fi fost in capul lui?Arata ca o copaie(este folosita la tara in loc de cada,pt a se face baie in ea.Este confectionata din tabla galvanizata.Pe timpul lui Moromete era din lemn)...Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostCitind acest thread mi-am adus aminte de un sef de atelier auto la ACR care si-a luat un Albea,ce-o fi fost in capul lui?Arata ca o copaie(este folosita la tara in loc de cada,pt a se face baie in ea.Este confectionata din tabla galvanizata.Pe timpul lui Moromete era din lemn)...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Galvanizata nu e sigur. Acum, cred ca e una din singurele masini care se produc cu tabla normala. Pacat...
Comment
-
Ideea este ca,mie cel putin,designul exterior nu-mi place.Caroseria o vad prea mare in raport cu rotile,de aceea ma duce la comparatia cu o copaie,iar motorizarea cam slabuta.Nici Loganul nu este extraordinar,are multe minusuri dar are un pret mai rezonabil.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by D-FENS View PostIdeea este ca,mie cel putin,designul exterior nu-mi place.Caroseria o vad prea mare in raport cu rotile,de aceea ma duce la comparatia cu o copaie,iar motorizarea cam slabuta.Nici Loganul nu este extraordinar,are multe minusuri dar are un pret mai rezonabil.
Comment
Comment