Logan vs Fiat Albea

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mi se pare numai mie sau Fiat Albea seamana la exterior foarte mult cu Peugeot 206 Sedan?
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by Rocri View Post
      Mi se pare numai mie sau Fiat Albea seamana la exterior foarte mult cu Peugeot 206 Sedan?
      seamana, ca amandoua-s la fel de urate
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nu-i vorba de uratenie e vorba ca miroase a furtisag. In general incerc (nu reusesc mereu ce-i drept) sa nu judec la masini aspectul exterior sau mai bine zis frumusetea sau uratenia.
        Mult noroc.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Nu-i vorba de uratenie e vorba ca miroase a furtisag. In general incerc (nu reusesc mereu ce-i drept) sa nu judec la masini aspectul exterior sau mai bine zis frumusetea sau uratenia.
          Mult noroc.
          pai nu stiu daca-i furtisag, oricum daca e, atunci peugeot a furat de la fiat, nu invers. personal, ambele nu-mi plac pt ca sunt prea scumpe fata de ce ofera. si mai sunt si urate...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mult noroc.
            Nu cred ca e furtisag, chiar daca seamana spatele ambelor masini. Cred ca celor din Turcia si Orientul Mijlociu le plac masinile cocosate (Simbol, Albea, 206 sedan). Eu unul nu le suport... Pentru mine masina trebuie sa fie echilibrata dpvd aspect (e musai sa-mi placa aspectul!), dotari si performanta

Comment

Peugeotul e facut in Turcia? Ca eu stiam altceva...
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Peugeot 206 sedan e facut in Iran (parca am zis... Orientul mijlociu).

Comment

Da, unele sunt facute in Iran si unele in Franta.

Comment

Peugeot 206 Sedan e si mai urata,ce-o fi fost in capul lor?
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Mie nu mi se pare o masina urata 206-le Sedan, dar deja deviem de la topic. Mai bine hai pe topicul cu 206 Sedan sa discutam mai mult.

Comment

Ai dreptate,scuze.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

deci:fiat albea am eu de la munca de aprox un an si juma am facut 70 de mii pana acuma si ia cazut ambreiaju in rest nici o problema, prinde 190 pe bord am si poza si film daca vreti pe telefon, dar este mai instabila decat loganu , la viteza mare directia parca devine incontrolabila, consum destul de bun undeva la 8 in oras si 6-7 afara depinde cum mergi , mers agresiv ia cam 14 adica mers blana autostrada in rest e cam nasol interioru, loganul este mai spatios,daca faci accident cu ea stai 4 luni dupa o aripa nu mai zic daca vrei si o capota
                          Asistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803

Comment

Asa ca ne-am lamurit.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Eu ma lamurisem demult cum sta treaba cu Albea. De aia nici nu l-am luat, ca nu era diferenta mare de pret, poate chiar insesizabila pentru mine.

Comment

Are un prieten un albea si e exact asa cum spune @razvanypo. Merge binisor dar e varza la stabilitate si urata cu muci la interior si la exterior. E naspa rau!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google