Mi se pare numai mie sau Fiat Albea seamana la exterior foarte mult cu Peugeot 206 Sedan?
Logan vs Fiat Albea
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Rocri View PostNu-i vorba de uratenie e vorba ca miroase a furtisag. In general incerc (nu reusesc mereu ce-i drept) sa nu judec la masini aspectul exterior sau mai bine zis frumusetea sau uratenia.
Mult noroc.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by Rocri View PostNu-i vorba de uratenie e vorba ca miroase a furtisag. In general incerc (nu reusesc mereu ce-i drept) sa nu judec la masini aspectul exterior sau mai bine zis frumusetea sau uratenia.
Mult noroc.
Comment
-
Peugeotul e facut in Turcia? Ca eu stiam altceva...
Comment
-
Da, unele sunt facute in Iran si unele in Franta.
Comment
-
Mie nu mi se pare o masina urata 206-le Sedan, dar deja deviem de la topic. Mai bine hai pe topicul cu 206 Sedan sa discutam mai mult.
Comment
-
deci:fiat albea am eu de la munca de aprox un an si juma am facut 70 de mii pana acuma si ia cazut ambreiaju in rest nici o problema, prinde 190 pe bord am si poza si film daca vreti pe telefon, dar este mai instabila decat loganu , la viteza mare directia parca devine incontrolabila, consum destul de bun undeva la 8 in oras si 6-7 afara depinde cum mergi , mers agresiv ia cam 14 adica mers blana autostrada in rest e cam nasol interioru, loganul este mai spatios,daca faci accident cu ea stai 4 luni dupa o aripa nu mai zic daca vrei si o capotaAsistenta: RAZVAN YPO - 0726240862 COSMIN CGK - 0767132803
Comment
-
Eu ma lamurisem demult cum sta treaba cu Albea. De aia nici nu l-am luat, ca nu era diferenta mare de pret, poate chiar insesizabila pentru mine.
Comment
Comment