Logan vs Fiat Albea

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Albea e urata ca boala
    cu Linea mai stam de vorba
    Attached Files

Comment

Fiat Albea - sau orice numai sa nu imi iau Logan.

Salut.
      Exista un topic asemanator si pe *********.ro.
      Ca design mi se pare un pic superior Loganului. Nota mai mare la bord. Este putin peste cel de Logan (chiar si cel de KissFM)
      Cel mai tare m-a socat un taximetrist cu Fiat Albea cu care am mers. Cand l-am intrebat de ce a ales Albea si nu Logan omul a izbucnit furios : " Ce sa imi iau dulapul ala , kkt-ul ala de masina ".
      Ca in toate discutiile contra-logan (si am avut destule inainte sa fac comanda azi la un KissFM) nu am avut nici macar un argument logic : de exemplu motoarele de 1.2 de Fiat Albea consuma mai putin , sau tinuta de drum e mai buna .. sau ceva.
      Hmm .. intre o masina care se fabrica de catre Fiat doar pentru Europa de est/America de Sud si o masina autohtona am ales Logan.
      Ma gandesc doar la un lucru cand compar masinile : in Italia nu am vazut nici un Fiat Albea . In Franta in schimb am vazut mai multe Dacia Logan (mai ales diesel) .
      Deci cat timp o firma ca Renault nu are complexe sa vanda Logan in Franta practic se transmite un semnal de respect minim pentru clienti (bine e adevarat ca nu am vazut Renault Clio Symbol sau Megane Sedan in Franta).
      Nu pot sa spun acelasi lucru despre Fiat cu modelul Albea.

Comment

Good point! ;)
        chiar vazusem in paris acum cateva luni un logan dci, de 70 de cai, exact ca al meu. am vazut si acum 3 ani la un dealer de masini din paris logan, am vazut tot atunci si in circulatie, tot la paris, deci nu cred nici eu ca renault-ul are ceva de ascuns cu loganul. de megane chiar nu mai tin minte... stiu ca au clio la greu, hatch-back si campus, symbol nu stiu, parca nu am vazut nici eu... dar au avantime care arata ok si de care nu am vazut in romania... dar de acum o dam in off-topic...
        parerea mea e ca albea e cam... neterminat, nu stiu, parca ceva e in neregula cu el. o fi mai "aranjat" in interior, o avea eu stiu ce in plus fata de logan, dar arata cam ciudat.... nici despre motoarele de fiat nu am azuit vorbe bune. cine are albea, sau are un prieten care are albea si stie mai multe, asteptam pareri!
        1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

De ce spuneti ca interiorul la Albea este mai superior decat al Loganului?Sincer mie mi se pare mult mai superior interiorul de Prestige fata de cel de Albea(piele,elemente care imita aluminiul,culoarea interiorului).Bine ca fata de celelalte versiuni Logan care au interiorul ala urat mi se pare mai frumos cel de Albea,dar avand in vedere pretul unui Albea full,ar trebuie sa il comparam cu Prestige-ul nostru.Deci si la interior castiga tot Loganul.

Comment

Alex , nu ca este superior dar arata putin mai bine . Doar arata . Ceea ce , e corect ce spui tu nu inseamna ca si este .
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Linea e bijuterie.Mie unu imi place foarte mult.Caroseria se imbina armonios cu celelalte elemente,iar la interior nu am apucat decat sa vad din exterior.Sincer daca as fi avut ceva mai multi bani la vremea cand am cumparat loganul as fi optat pt aceasta

Comment

Gusturile nu se discuta...insa totusi a aparut Arta Esteticii, daca e sa faci masuratori...designul e..ciudat (ca sa nu zic altfel)!Uita-te mai atent la liniile masini-raport diametru roti-linea portbagaj-etc!Chiar ai da 2000 de euro in plus pe masina asta in detrimentul unui Logan mult mai bine echipat?...
                Am mai zis...gusturile nu se discuta!
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

ALBEA pana si numele suna ciudat.
                  Ii compatimesc pe saracii care au dat o gramada de bani pe ea.
                  Am un vecin care nu mai stie cum sa scape de ea.
                  probleme cu nemiluita in mai toate partile masinii. Greiarasii dupa numai 2000 km parcursi numai in oras.
                  Linea este altceva. Imi place.
                  LOGAN ABS+ 1,5 dCI/70 CP (12.2007)
                  CITROEN C1 1,0/68 CP (03.2010)

Comment

Dacia...Fiat...aleg Dacia.Cat despre Linea,iti zic eu cand o sa intri in interior,iti vei schimba total parerea.O masina varza,praf,ca sa nu mai zic ca daca iti iei o motorizare slaba,o sa-ti tai venele )...Linea e precum megane sedan,o masina care vrea sa PARA luxoasa,prin design-ul exterior,si prin look-ul interiorului din exterior.Cand vei intra in ea,si pipai si vezi mai bine,ai sa observi ca marea majoritate a elementelor din interior,le gasesti pe logan,doar ca sunt putin schimbate estetic.Deci nu as da atatia bani pe Linea,sau Megane.
                    On:Fiatul asta Albea care is niceeeeeee )(reclama),e prastie de masina.Nu vad motivul pentru care mi-as cumpara-o.Poate doar ca are 4 roti si volan..
                    sigpic

Comment

Mie in general nu imi plac Fiat-urile,dar Linea este cu o clasa cel putin peste Logan.Sa fim seriosi.

Comment

Aici discutam de Logan vs Albea, deci va rog sa ramanem la subiect
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

""La drum lung chiar daca are doar 77 de caluti Albea,Loganu cam se chinuia in spatele nostru.Este drept ca la depasire cel cu Loganu' a facut un gest de neom si anume a accelerat si cam ne-a dat emotii(bine ca nu venea nimic din fata) dar apoi ne jucam noi cu el..cand era in spatele nostru la vreo 10-15 m calcam acc.. se tinea si el apoi iar il pierdeam.Daca era atat de sprinten cand venea cu demaraj din spate ne facea nu? albea are doar 115 Nm pe cand Loganu de 1.6 16 v are 148 Nm dar la o turatie de 3750 rpm pe cand Albea dispune de cei 115 la 3000 rpm."""
                          Ma scuzati ca scriu asta dar nu am mai putut de ras, trebuie sa va arat si voua, textul e luat de pe forum fiat )))))

Comment

iti dai seama loganul a accelerat (soferul)gest de neom

asta-i PRAF

DACA VROIA OMU CU 16V IL MANCA

Comment

astea sunt masinile pe care ni le putem permite.cele doua au aceeasi tinta.oameni care au o bruma de bani in buzunare si vor o masina.nu prea poti cere multe de la asemenea masini.
                              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

f***-ti ferrari-u' ma-tii de cotarita, cica se chinuia loganu 16v sa se tina la drum intins de albea cu 77 de cai imi cer scuze, dar nu ma pot abtine. mai ales ca destui de multi din astia cu albeea cand ma vedeau cu loganul "trantit" si fara tobe se incordau sa-mi arate ce trage martoaga aia care-i curge-n vene pisat de cal cabrat ferrari...trage sa moara...inca o data, scuze pt limbaj, o sa-mi dau singur warn...

LE: nu pot sa ma auto-f** nu ma lasa scriptul forumului sa-mi dau singur warn
                                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google