Logan vs Fiat Albea

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bah terminati cu cotarita aia ca fac dracu' cu inima! hai sa revenim la oile noastre, lasati omizile in treaba lor. va rog...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Da' nu-i Logan vs Albea? La ce ovine sa ne intoarcem?
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• da tipu e din braila.lasa ca nu te face de ras.
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• O fii Albea mai aspectos la interior decat Logan 1, insa nu mi se pare mai aspectos la interior decat Loganul Phase 2 (restilizat), iar despre exteriorul fiatului Albea ....

Comment

• Este mai urata decat laureatul meu PH2(parerea mea) si mai scumpa cu 2000 de euro la aceleasi dotari.

Comment

• nu fiti rai...Albea e o masina foarte frumoasa...si in interior si in exterior.
              dar in ceea ce priveste vs...nu se pune cu logan...eu zic ca e din alta categorie de ..pret,
              sincer am mers cu albea si e super ok. dar eu am avut bani de logan si cu asta ma dau.(punct mare la capat).
              logan e masina cu service ieftin si cu raport pret calitate f bun.ma refer la masina mea.
              preferance.

Comment

• Fiat albea numa cand pronunt numele imi vine sa rad. Are un vecin ficat pardon fiat albea are in jur de 80.000 km si troncane toata a fost cu ea in service de n ori pentru probleme de tot felul. Ca si calitate in interior nu este cu nimic in plus, poate poate doar putin prin design fata de logan in rest e praf. Loganul este mult peste albea parerea mea si a vecinului cu fiatu. Sanatate!

Comment

• Am mers o singura data co Albea si am avut probleme cu portbagajul ala! Daca lumea zice ca Loganul are "spate de frigider", atunci Albea ce naiba are!? E singura masina pe care am vazut-o, care privita din spate, da senzatia ca portbagajul este mai lat decat masina.
                  Interiorul, dupa parerea mea, este sub Logan Ph1 la design, e foarte generic, fara elemente de design deosebite. Logan-ul, oricat de "injurat" ar fi, da dovada de pragmatism in design, cu forme care urmaresc functia, nimic mai mult! In cartea designerului auto, asta e un plus.
                  Calitatea materialelor e discutabila. Desi de la departare arata mai bine decat Logan-ul, o data ce pui mana pe plastic, se observa ca textura materialului este mult mai rugoasa decat la Logan, abraziva chiar.
                  Din punct de vedere al motoarelor, nu vad nimic interesant la Albea! 1.2ul ala e tras de par si din cate zic posesorii, trebuie turat ca sa mearga si consuma destul de mult pentru cilindreea sa..
                  sigpic
                  ^Logan turbat (WIP)^

Comment

• imi cer scuze...mii de scuze eu ma refeream la lineea .(credeam ca o comparati cu lineea) am imbatranit...

Comment

• Hai sa fac eu rezumatul a 6 pagini Logan vs Albea:

Albea se vinde in Germania, Spania, Franta, Italia ?

Raspuns: NU

Dacia se vinde in Germania, Spania, Franta, Italia ?

Raspuns: DA

Concluzia ?

ps. am verificat fiecare site oficial din tarile astea in parte atat pentru Albea cat si pentru Logan

Comment

• Era de ajuns sa pui Italia.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• albeea masina italiana nu se vinde in italia???

Comment

• Sa fim seriosi.)

Comment

• Pai nu se vinde in Italia pentru ca broscarii fac alte zeci de modele care sa se vanda acolo ... Si pentru ca romanii (carora le-ar putea fdi destinata) care traiesc in Italia isi cumpara Logan sau pisicute de alea paradite rau ... Eu am fost de multe ori in Germania (in ultimul timp) si am vazut foarte putine Loganuri. Si desi unele aveau numere de Germania detinatorii lor nu aveau deloc figuri ariene. Fratilor e laudabil ca Loganul se vinde in occident dar se exagereaza vadit aceasta calitate. Voi chiar credeti ca un neamt va cumpara Logan cand are ca otiune Skoda? In nici un caz sau in foarte putine cazuri! Publicul tinta al Loganului in occident sunt tot emigrantii (in Germania sun 4 000 000 de turci). Nu zic ca pe langa acestia nu vor fi si cativa francezi, nemti, engelzi get beget care sa-si ia logan dar cam atat. Acum sigur numarul acestora poate fi amplificat de criza insa Loganul va ramane o masina saraca pentru saraci oricat de mult ne-am dori noi sa fie vreun super car. Ceea ce ma distreaza la aceasta parte a forumului este ca ori de cate ori se propune o comparatie cu o masina cat de cat asemanatoare Loganului (cost, segment de piata) etc. majoritatea celor de aici se chinuie sa ne convinga ca Loganu e beton. Insa atunci cand comparam Loganul cu masini din alte clase, aceeasi majoritate incearca sa ne convinga ca Loganul se cam aseamana cu acestea chiar daca e vorba de nume precum ceed, megane etc ... Adevarul este ca si titlul de cel mai bun low-cost e onorabil, nu?
                              Last edited by sambo; 1 March 2009, 13:07.

Comment

• Originally posted by sambo View Post
                                Voi chiar credeti ca un neamt va cumpara Logan cand are ca otiune Skoda?

Loganul va ramane o masina saraca pentru saraci
                                1. Skoda e mai scumpa decat Logan, Sandero, MCV

2. daca eu (roman, nu neamt) imi cumpar Sandero, asta insemna automat ca nu am bani de o Skoda Fabia (ca tot sunt in aceeasi clasa) ?

3. vrei sa-ti spun ca imi permit cash (nu credite, sau alte forme de imprumut) sa-mi iau orice masina de 20.000 euro (cu tot cu TVA) si totusi inca merg cu Dacia 1310, si ca daca imi voi lua masina prin remat foarte probabil va fi un Sandero 1.2 16V (da Doamne sa apara cat mai repede pe piata)

Deci dupa cum argumentezi tu in postul de mai sus, eu, sunt sarac ca am banii astia dar ca imi cumpar "doar" o amarata de Dacie, nu ?
                                Pai nu nene, ca desi am banii, o masina nu e o vaza de flori scumpa pe care sa o pui in vitrina, si care se pastreaza intacta, o masina e un obiect supus la nenumarate riscuri (accidente, avarii din neatentie....etc...) si crezi ca-mi convine sa dau mai apoi mii de euro pe un Casco ? si revizii scumpe ca pentru un tanc ?

Ma tot intreb ce-ar fi daca cu astia 20K euro m-as duce in Germania si mi-as lua un Porsche Boxter S 3.2L 252 CP din 2000 la numai 14.000 euro ? Bazat as fi la mine in bloc, nu ?
                                Last edited by bunicuta; 1 March 2009, 13:41.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google