Logan vs Fiat Albea

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fiatul mai frumos si mai ingrijit lucrat atat la int cat si la ext. M-am dat si cu cel de 1,2/16Viar cel de 1.4L il conduc destul de des (sofer de familie DEhh..cu toate ca nu imi apartine).
    - cel de 1.2 mai nervos si mai rapid (suna frumos cand mergi sportiv, dar cam sugativa!!!)
    - motorul de 1.4 de la fiat este ca si cel de DACIA Log....puturoase (greu faci depsiri din scurt).
    Marele neajuns la Fiat ...nu are stabilitate pe sosea / Dacia Log.... urat lucrata caroseria si materiale mult mai slabe si ieftine.

Puteti sa ma contraziceti dar eu am deja putin peste 140000Km cu loganul si se vede si calitatea materialelor.

BAfta!

aaa...sa nu uit ca am vazut ce a scris Silviu_MM... da plasticele la Fiat sunt OK, nu scartie inca nimic (si are 43000Km), sunetul este mai mult decat acceptabil (4 difuri si 2 twetere)...dar motorul de 1.4 ( in comparatie cu cel de 1.2/16V) ...e varza...bat tachetzii ceva de groaza iar uleiul bagat de firma fiat in motor este ELF.

- si Silviu_MM sa stii ca eu am schimbat radioCd-ul din Logan care se auzea ca o "buda" cu un un Kenwood 4x50W MosFet si spre marea mea mirare se OK!
    Last edited by Dragos_TDI; 28 July 2009, 01:03.

Comment

• si interiorul loganului de faza 2 a arata cu putin mai bine decat cel de pe prima versiune.. o sa fie un 1,2 16v ceva mai modern si pe logan..
      astfel putem avea un vs interesant: logan 1,2 16v vs albea 1,2 16v

Comment

• auzi, vorbim de aceeasi albea de care aia de pe clubul fiat zic ca e peste 16 volti-ul de la logan? adica de ferrari-ul ala mai mic si mai ieftin, nu? asa ma gandeam si eu, dar na, sa fie clar pt toata lumea...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Am mers recent cu un fiat albea si nu vreau sa aud pe nimeni ca e mai comfortabil sau antifonat sau nu stiu eu ce. De tras trage la fel ca 1.4 de la logan, la consum e aproximativ egal cu loganu (poate chiar mai mult). Interiorul la albea e putin mai bine conturat fata de interiorul loganului(ph1), dar nu mai bine conturat ca cel de pe logan ph2 ...sa lasam discutiile de calitate deoparte ca ambele is realizate din aceleasi tip de plastice. La urma urmei cu banii dati pe un albea cu primu nivel de dotari cu motoru de 1.4(singura motorizare pe albea) iti iei logan laureat 1.6 16v la care primesti in plus ac, geamuri electrice fata si multe altele + performantele net superioare ale motorizarii loganului la un consum efectiv egal... si la urma urmei eu unu vad loganu (mai ales facelift-ul) mult mai frumos mai ales la exterior

Comment

• Off-topic: Fiat Albea e masina de popi . Am vazut doua diferite conduse de popi .
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Nu-mi place Fiat Albea, traiasca Loganul
              sigpic
              Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• dintre loganul de 1.4 si albea de 1.2 sau 1.4 care castiga la liniutza?
                Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                Silent Coat.

Comment

• Daca vrei sa vezi,o dam cand vrei,oricand oriunde si te lamuresti.Astept mesaj pe PM.

Comment

• Usurel mai baieti
                    sigpic
                    Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post
                      Off-topic: Fiat Albea e masina de popi . Am vazut doua diferite conduse de popi .
                      Ptiu!Ca bine zici,am un vecin( )cu un Albea negru!
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Pai si astia doi tot negre le aveau . O fi fost vre-o promotie.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• am condus f scurt timp un albea de 1,4/am logan ambition de 1.6.

Concluzile:

- mai bine antifonata (fiat);
                          - motor relativ nervos (fiat) - perechea motor/cutie mai reusita decat la logan;
                          - interior mai placut (fiat);
                          - pozitie mai buna la volan (fiat);
                          - aspect exterior mai urat decat la logan (fiat);

Comment

• ai zis bine, "relativ nervos"... cat despre interiorul mai placut, se vede din avion ca e mai ieftin decat la logan, asa ca nu prea vad unde partea aia mai placuta. eu am ales loganul dupa ce am fost la reprezentanta fiat pt albea. si crede-ma ca nu doar pretul face diferenta intre lighean si albea.
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• loganu pe scurt e superior din toate punctele de vedere
                              alta chestie amuzanta ...dau 420 ron in plus la albea ca sa-mi dea ceva ce ar trebui sa fie scut sub masina )

Comment

• scaunele parca nu sunt mai bune la logan, totusi...nu cred ca e loganul castigator la toate capitolele, dar una peste alta, e o varianta mai buna. pt unii fiatul e varianta mai buna. chestie de gusturi si mentalitate, pana la urma.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google