nici nu stiu cum sa ma exprim dar masina mai urata ca fiat albea cred ca nu exista,ca motorizare e ok, bordul e destul de frumos,spatiu mai mic ca al daciei, la pret e diferenta mica.daca lumea zice ca dacia e pt tata .albea e pt bunicu cred)
Logan vs Fiat Albea
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ROLion View Post........................................
102 vs 105 cp
145 vs 148 nm cuplu maxim
La o masina care are greutatea egala cu cea a loganului si albea obtine acest cuplu si cp la turatii mai mari decat loganu
Problema e masina in sine
Comment
-
off:nu au pe albea motorizari bune dar au pe bravo(misto masina ) au motorizari de 1.4 turbo de 150 cp,f bune , diesel de 150 cp folosit si pe opel ,deci nu stau rau ca si motorizari, si au si un 1.4 de 90cp/128nm ce parere aveti d bord ??? e chiar asa urat cum zice seba?Last edited by georgex2; 10 March 2010, 15:25.
Comment
-
Daca eram pe fiat club si toti aveam fiat ziceam exact acelasi lucru...da despre logan.
Comparatiile astea nu isi au rostu,normal ca fiecare om tine cu masina lui.Cum era si in cazu in care sa facut taraboi din cauza unui om care avea twingo parcasigpic
!
Comment
-
Eu imi dau cu parerea doar daca cunosc ceva sau am testat, evit sa vorbesc ipotetic, masina si motorul acela (opel astra H caravan 1.9 CDTI 150cp) sunt in posesia fratelui meu de vreo 2 ani, masina luata noua pret de catalog de 25.000 E care acum valoreaza mai putin de 7-8000 Euro la cel mult 60.000km, motiv pt care nici nu a vanduto ... revenind on topic, motorul de la FIAT este reusit dinamic fara lag mare, dar sta prost la fiabilitate. A ajuns sa isi faca pile la opel ca sa iasa mai subtire cu reparatiile (Reparatii interne, nu accidente, nu neglijenta sau condus sportiv) care sunt de 2 ori cat la logan.
Concluzie vrei masina cu dublu de putere, asteaptate la dublu sau triplu de mentenanta si consum.Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.
Comment
-
Motoarele de Fiat au fost mereu in top, drept dovada ca au motorizat diverse alte marci.
Cat despre interior...george, intra intr-unul si vezi care-i treaba.
PS: @mikelangelo: motorul de 1.4 120 de ponei de la Fiat consuma cat 1.4 aspirator. Adevarat ca sunt generatii si proiecte diferite, insa nu tot ce e dublu la putere are si consum dublu.
Comment
-
Albea este o troaca din gama besini pe 4 roti, ce manaca o bataie crunta de la Logan.
Vanzarile "vorbeste".
Fiat nu stie sa faca masini low-cost, nici grupul VAG nu stie, opel ce mai incearca.
Renault mereu a facut asta, si au ceva experienta.
@mikelangelo: asa o fi cum spui tu, ca doar ai in ograda asa ceva, dar sa revenim la conserve pe 4 roti.
Ps: scuzati off-topicul: ma uitam la Vw Fox. Ce gluma de masinaLast edited by Cezar; 11 March 2010, 03:53.
Comment
Comment