Logan vs Fiat Albea

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nici nu stiu cum sa ma exprim dar masina mai urata ca fiat albea cred ca nu exista,ca motorizare e ok, bordul e destul de frumos,spatiu mai mic ca al daciei, la pret e diferenta mica.daca lumea zice ca dacia e pt tata .albea e pt bunicu cred)

Comment

• "bord frumos"...pai daca din bordul ala de albea nu razbate "ieftin-ul", atunci loganul are bord de volvo s80...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by ROLion View Post
        ........................................
        102 vs 105 cp
        145 vs 148 nm cuplu maxim
        La o masina care are greutatea egala cu cea a loganului si albea obtine acest cuplu si cp la turatii mai mari decat loganu
        Nu la motor e problema, la o adica cuplu mai sus cu 250 rpm nu e un impediment neaparat (mai ales daca are si rapoarte mai scurte). Puterea la fel, la 5750 o ating ambele motorizari.
        Problema e masina in sine

Comment

• eu am mai mare incredere in motoarele "frantuzesti" pe benzina decat cele da la fiat. tind sa cred ca la benzinoase renault are tehnologie mai buna decat la fiat.

Comment

• Tehnologia e aceeasi.
            Oricum, ca fiabilitate cam greu sa faci o diferentiere intre motoare azi (doi soferi care sa mearga la fel, cam greu).
            Dar un lucru e cert, francezii au facut si mai fac motoare bune.

Comment

• off:nu au pe albea motorizari bune dar au pe bravo(misto masina ) au motorizari de 1.4 turbo de 150 cp,f bune , diesel de 150 cp folosit si pe opel ,deci nu stau rau ca si motorizari, si au si un 1.4 de 90cp/128nm ce parere aveti d bord ??? e chiar asa urat cum zice seba?
              Last edited by georgex2; 10 March 2010, 15:25.

Comment

• Ce legatura are cu topicul ceea ce spui? Motor de fiat = fiabilitate scazuta, chiar si ala de pe opel 1.9 CDTI de 150cp ce atatea laude ca nu e mare inginerie motoru ala... On toppic ca vine dl. seba si
                Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

• Daca eram pe fiat club si toti aveam fiat ziceam exact acelasi lucru...da despre logan.
                  Comparatiile astea nu isi au rostu,normal ca fiecare om tine cu masina lui.Cum era si in cazu in care sa facut taraboi din cauza unui om care avea twingo parca
                  sigpic
                  !

Comment

• Eu imi dau cu parerea doar daca cunosc ceva sau am testat, evit sa vorbesc ipotetic, masina si motorul acela (opel astra H caravan 1.9 CDTI 150cp) sunt in posesia fratelui meu de vreo 2 ani, masina luata noua pret de catalog de 25.000 E care acum valoreaza mai putin de 7-8000 Euro la cel mult 60.000km, motiv pt care nici nu a vanduto ... revenind on topic, motorul de la FIAT este reusit dinamic fara lag mare, dar sta prost la fiabilitate. A ajuns sa isi faca pile la opel ca sa iasa mai subtire cu reparatiile (Reparatii interne, nu accidente, nu neglijenta sau condus sportiv) care sunt de 2 ori cat la logan.
                    Concluzie vrei masina cu dublu de putere, asteaptate la dublu sau triplu de mentenanta si consum.

Comment

• Motoarele de Fiat au fost mereu in top, drept dovada ca au motorizat diverse alte marci.

Cat despre interior...george, intra intr-unul si vezi care-i treaba.

PS: @mikelangelo: motorul de 1.4 120 de ponei de la Fiat consuma cat 1.4 aspirator. Adevarat ca sunt generatii si proiecte diferite, insa nu tot ce e dublu la putere are si consum dublu.

Comment

• Ok asa o fi, m-am referit exclusiv la acel motor, am generalizat pentru a evita intrarea in detalii care ma depasesc si care nu isi mai au rostul rand vine vorba de low cost gen Albea.

Comment

• Albea este o troaca din gama besini pe 4 roti, ce manaca o bataie crunta de la Logan.
                          Vanzarile "vorbeste".
                          Fiat nu stie sa faca masini low-cost, nici grupul VAG nu stie, opel ce mai incearca.
                          Renault mereu a facut asta, si au ceva experienta.

@mikelangelo: asa o fi cum spui tu, ca doar ai in ograda asa ceva, dar sa revenim la conserve pe 4 roti.

Ps: scuzati off-topicul: ma uitam la Vw Fox. Ce gluma de masina
                          Last edited by Cezar; 11 March 2010, 03:53.

Comment

• Daca tot este off-topic: motoarele multijet de la Fiat au fost/sunt apreciate.
                            Albea in schimb nu are asa ceva .
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Exista pe Albea motor 1,3 multijet ...... au fost destul de putine comercializate dar exista sigur
                              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                              sigpic

Comment

• Doar ca demo? Uite ce putem face dar nu vrem?
                                Cam ca motorul de 1,6 pe Peugeot 206 Sedan?
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google