Logan vs Fiat Albea

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• tdan08 ai dreptate. fiecare cu bune si rele. acum fiecare om cu parerea lui, fiecare cu gustul lui si asa mai departe. dupa mine este o comparatie buna intre logan si albea, fata de altele ce am vazut pe forum logan vs skoda octavia sau altele mai bune.

Comment

• nu am zis ca nu e buna comparatia intre aceste doua modele, ba chiar este comparatia corecta. vad ca si aici, unde ar trebui sa fie o comparatie fair-play, se ajunge la extreme gen.... este de 1000 ori mai buna, nici nu se compara, mult mai de calitate, accelereaza formidabil fata de.... etc, afirmatii care nu-si au locul si se pot demonta, doar citind fisele tehnice si plimabandu-te 10 minute cu fiecare dintre ele. nu cred ca trebuie mai mult pt ca limitele sunt destul de jos potrivit unor masini low cost.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Seba View Post
        timpii de cronometru te cam contrazic cu "smaga" superioara a fiat-ului. cat despre albeea la 200, vorbim de ala cu motor 1.4? ca 1.6 nu se comercializeaza la noi...80 de cai si 200km/h sa fim seriosi, e o aberatie...
        am un coleg de munca cu albea 1.4 75 cp parca.sincer eu cu ligheanu meu 1.5 i-am dat fum rau.ca top speed 180 si acolo moare.mai mult de 180 nu duce albea cum de altfel nici a mea numai vroia sa se duca mai mult.eram pe a2 paralel la 180.intre aceste doua masini tot ligheanu a-si alege.
        PS.zicea cineva de antifonare mai sus.da e mult mai ok decat la logan

Comment

• daca tu cu 1.5dci de 105 cai ai stat langa un 1.3mpi de 85, e grav si nu e grav pt ala cu fiatu'...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• am stat paralel la 180 cand nu aveam masina resoftata.maine voi iesi pe a2 sa vad daca trece de 180.sper sa nu ma ia vreun radar

Comment

• Imi pare rau ca discuta este la un nivel atat de scazut.
              Totul se reduce la orgoliu si atat. In realitate (in)totdeuna stau lucrurile altfel. Daca e sa vorbim in cunostinta in cauza devenim partial obiectivi, cand ne referim la unul dintre modele, iar in necunostinta de cauza facem remarci cel putin ridicole, sa nu spun deplasate.
              Nici una dintre masini nu este deosebita. Amandoua sunt masini pentru cei nepretentiosi, fara figuri si fite, care cauta un autovehicul care sa-i/si sa se/ deplaseze de la punctul A la punctul B. S-a spus totul despre ele intr-o masura mai mare sau mai mica, incat din dialogul purtat de mai-sus poti trage o singura concluzie(sau mai multe, dar toate converg catre una singura): cat de jos a ajuns speta umana, cat este de scazut nivelul cultural si cat de putin respect exista intre oameni, ca de iubire/dragoste/afectiune/simpatie/etc./ intre oameni nici nu se poate pune problema.

Comment

• Fanatism si unii cred ca sufera de schizofrenie.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google