Care a fost pretul de achizitie?
Logan Prestige Vs Octavia Tour
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by gigiman View PostNu e mai zgomotoasa inauntru, doar ca se simt trepidatiile motorului mai tare decat la logan
In schimb (si aici poate confirma posesorul de Octavia) la treceri de linii tramvai, denivelari mai ''ascutite'' se aude destul de pregnant cum lucreaza suspensia fata, daca necociezi gropile ceva mai tare, chiar iti da impresia ca e ceva in neregula la capetii de bara sau ceva p-acolo.
Mentionez ca Octavia cu virgula care m-am carat avea 50.000 km.
Comment
-
ma bag in discutie fara nici o chestie.
prea scump loganul configurat de tine.
si eu am dat o caruta de bani, nu conteaza motorizarea, interiorul tot de dacia e facut
pe drumuri mai nasoala zdrancane si mama ei.... si asta la o masina noua.
skoda e prea vechi modelul de care zici tu...
la banii astia orienteaza te spre altceva..
poate kia..JIJI
Comment
-
Originally posted by Octavian___30 View PostO fi, chiar nu mi-a atras atentia treaba asta.
In schimb (si aici poate confirma posesorul de Octavia) la treceri de linii tramvai, denivelari mai ''ascutite'' se aude destul de pregnant cum lucreaza suspensia fata, daca necociezi gropile ceva mai tare, chiar iti da impresia ca e ceva in neregula la capetii de bara sau ceva p-acolo.
Skoda are suspensia sport .... dar la Aveo se aude mult mai tare cum lucreaza suspensia ... e f zgomotoasa ( cativa prieteni mi'au si zis ... vezi ca ai probleme cu capetele de bara etc ).
Comment
-
Zdrangane si Octavia Tour(a se citi TUR) dupa 2 ani ca o carutza . Motorizarile dizel sunt de apreciat insa benzinarele n-au nicio` legatura cu nimic (mai putin RS care e un TT mai lung) Masina pentru cei 15000E varianta de baza nu are decat un buton pe b0rd si ala este de avarii (aaa ...si are AER - exact ca Loganul chiar mai slab - care din nefericire vara daca masina a stat in soare PA-PA AER CONDITIONAT). Este o masina pe care nu as recomanda-o nimanui - singura OCTAVIA I care m-a surprins placut a fost o editie LAURIN & Klement 1.9TDi 130CP cutie automata care era altceva - si imbinarile erau facute mult mai bine - avea 138000 km cand am condus-o
Legat de KIA - nu are rost sa recomandati asa ceva - urcati-va in cee`d cu 4usi sa vedeti cat de bine este facuta (inclusiv insonorizare in partea din fata) si imediat dupa usile din fata incepe sa se auda de zici ca e din carton (tabla mai subtire decat LOGANu`) dupa 50km/h incepe sa se auda cum bate vantu` zici ca are gauri .
P.S. Sper sa nu fiu eu prea carcotas ! Sa auzim numai de bine1.6 MPi Icy White
Comment
-
Am mers mult cu skoda, chiar cu O1 si e o masina f buna si fiabila, are un comportament la drum foarte bun, dar si interiorul e ok, pozitia in scaun etc.
Logan am in familie si la serviciu - diesel si benzina 1.6 16v, asa ca o stiu si pe asta destul de bine. Ambele sunt masini bune, care insa reflecta pretul de vanzare. Deci loganul nu e de lepadat, dar evident O1 este prima optiune - fara ezitare. Daca vreti sa facti o medie corecta intrebati acelasi lucru si pe forumurile de vw/skoda, dar cred ca banuiti reactia celor de acolo.
Comment
-
Originally posted by Razzvan View PostDar realiste...In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment