Logan Prestige Vs Octavia Tour

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

And we have a winner: Logan !
    Nu conteza ca scartzaie plasticurile pe ea, nu conteaza ca o ia (o umfla) vantu la 150-160, nu conteaza ca mai sare vopseaua pe ici pe colo, si multe altele, ''aspecte'' neesentiale la o masina...

Luam datele tehnice de la mai multe masini, le enumeram ca la gradinita si tragem concluziaaa: ''STRICT'' din acest p.d.v. Loganu' bate tot, Octavia, Golf si probabil multe alte masini cu pretentii.

Bai fratilor, ma doare sa vad ca multi nu-si cunosc masina cu adevarat si au impresia ca si-au luat vreun avion sau ceva de genu, care e imbatabil.
    Mai conduceti (nu sa va carati...) si alte masini si apoi spuneti-va parerea. Fac pariu ca veniti acum si spuneti: ''pai am condus si de aia si de ailalta...''.

Comment

sambo, mersi ca ai venit cu date concrete! In alta ordine de idei .. Polo GTI exista de ceva timp si vine cu un vis de motor, 1.8T de 150 cp ce poate fi dus fara mari eforturi la 220cp.

Octavian___28, nu stiu cine a zis ca Logan e peste Octavia la vreun capitol in afara de benzinarele 1.4 si 1.6.
      numar secundele

Comment

Marius, cu declaratii de genu ''trage mai greu deci e mai prost...'' n-am cuvinte, adica mi se pare un criteriu primitiv.
        Cine a spus ca Loganu e mai bun: nimeni direct, dar se incearca din rasputeri sa se scoata in evidenta avantajele ''incomensurabile'' care le are Loganu' fata de Octavia, care in mod normal, NU prea ai ce sa compari intre cele doua. Cel putin nu la modelu' asta de Logan (poti sa-i pui si motor de racheta), poate la Logan2.

Comment

Era vorba de motor.. ala e mai prost..si nu se leaga neaparat de modul in care trage.. aia mi-a venit in taste in momentul ala. Daca vrei si un alt argument motorul 1.6 de la Skoda e de generatie mai veche si ceva mai rudimentar fata de 1.6 16v de pe Prestige.
          numar secundele

Comment

Oare...? Nici 1.6 16V nu e de ultima generatie. Ma rog, poate neesential.

Comment

Nu e dar e mai sus o generatie decat 1.6 102 cp.

Si ca sa pun punct acestei polemici. La orice alt capitol, Octavia Tour e peste Logan dpmdv! Cu exceptia motorizarii, unde Octavia echipata cu motoarele 1.4 si 1.6 e sub Gologan si, PERSONAL, nu as alege-o in detrimentul Loganului Prestige!
              Last edited by Marius; 29 February 2008, 14:57.
              numar secundele

Comment

Spui asta din cauza puterii? ...o fi.

Asta inseamna ca la cat e de vechi, ''sta'' foarte bine.

Comment

La un motor nu puterea e totul.. e chiar o mica parte. Deci nu, nu vorbesc din punctul de vedere al unului care vede datele tehnice si zice "ahaaa, ala are puterea maxima mai mare deci e mai bun!'
                  numar secundele

Comment

@Marius: Stiam ceva de Polo GTI, insa, recunosc, nu prea multe. Nu am gasit-o in oferta dealerilor din Romania. Chiar sunt curios cum difera de Clio Sport. Numarul cailor e in favoarea Renault.

@octavian_28: in general la gradinita copiii mici se supara atunci cand cei mari nu le dau dreptate. Te rog din suflet sa ma ierti daca nu sunt de acord cu tine si sa nu mi-o iei in nume de rau. Eu unul n-am Logan si crede-ma ca n-am de ce sa-i iau apararea. Am afirmat categoric mai sus ca TDI -urile sunt motoare super-bune si nu stiu de ce ai impresia ca as avea interesul sa conving pe cineva ca o masina pe care nu o am e mai buna decat alta masina pe care nu o am...

Comment

nu compara skoda cu dacia... e clar ca octavia este peste la orice capitol.
                      1.5dci
                      B-04-RZZ

Comment

Mai putin la motorizari...
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Exceptand 1.6 16V(si la asta nu stiu de ce spuneti ca e mai slab, doar din cauza dif de 3 cp sau ca ''nu trage''? din cate stiu Octavia e si ceva mai grea), ce motorizare se gaseste pe Logan care e mai buna decat ce e pe Octavia?

PS: Sambo, nu te agita , iti respect opinia.

Comment

@octavian 28
                            1.Eu cred ca tu esti cel care te oftici Eu n-am facut decat sa-mi sustin punctul de vedere cu argumente. Tu esti cel care te-ai apucat sa faci afirmatii gen "gradinita" si "nu te agita", doar pentru ca mi-am permis sa nu fiu de acord cu tine. E usor sa arunci intepaturi fara motiv si dupa aia sa te amuzi spunandu-mi ca imi respecti opinia, dar indemanandu-ma sa nu ma agit, desi am incercat sa-ti explic ca a-ti sustine punctul de vedere nu inseamna a te agita. Oricum daca asa intelegi sa te porti e problema ta.

2. Ai condus vreodata Octavia sau WV cu motorizarile care noua nu ne convin? Daca da, de ce nu ti le-ai cumparat? De ce ai ales Logan. Era o diferenta de raport calitate-pret pe care nu ti-ai permis-o nu? Nu stiu de ce ti se pare atat de greu de acceptat ca unora ar putea sa nu le placa masini considerate de tine fara cusur. Respectele mele (sincere)!!!

Comment

Originally posted by andrei View Post
                              Mai putin la motorizari...
                              oare ?
                              acolo chiar nu se compara.
                              1.5dci
                              B-04-RZZ

Comment

Da mai Sambo...cum spuneai, tu ai condus vreodata o Octavia, nu neaparat cu motorizarea de 1.6 ?
                                Fata de Logan da, Octavia e o masina fara cusur. Comparati cai cu magari.

PS: daca aveam bani de Octavia as fi optat pt alta marca, dar nu sunt atat de euforic incat sa pot face o comparatie intre cele doua, chiar nu prea ai ce sa compari...chiar n-ai de ce sa te agiti sa-mi mai raspunzi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google