Logan Prestige Vs Octavia Tour

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

stai linistit ca nu o sa apara niciodata asa ceva!!
    Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Hm...ceva de genu discutam si cu fratelo. Eu sunt convins ca anu asta sau in 2009 va fi lansat un nou model care va avea cel putin o parte din cele enumerate (inclusiv calitatea materialelor si finisaje mai reusite ) E un ''traseu'' normal.
      Modelul ala imaginar (dar care sunt convins ca va aparea intr-o forma sau alta) va putea fi comparat cu Octavia...cred eu.

Comment

Da... dar sa nu uitam cat de veche e Octavia 1 ... . Ia comparati cu Octavia 2 care a aparut cam in acelasi timp cu Loganul ...

Comment

Se pare ca in momentul aparitiei lui Sandero, Loganul sedan va prelua de la acesta cel putin la interior anumite modificari. Am citi ceva si despre un face-lift la exterior insa nu stiu daca sunt doar zvonuri sau chiar asa va fi.... Mie grila fata de la Sandero imi place mult si cred ca ar fi o idee buna sa se preia si pe Loganul clasic.

Comment

pai dc sa ia anuminte modificari la interior ? pai atunci interioarele or sa fie asemanatoare , mi se pare o prosti

Comment

@ Lucianitos: pai de ce sa fi o prostie?!!! Interiorul de MCV nu e la fel cu cel de la Logan? Prestige-ul nu are tot un interior de Logan imbunatatit? vw Tiguan nu are acelasi bord cu Golf Plus ? Citroen C2 nu seamna la bord cu C4?Si ca sa pastram comparatia initiala Octavia 2 nu a preluat le interior elemente de le Audi? Si exemplele ar putea continua...Toate firmele mari utilizeaza elemente asemanatoare, atat din motive economice cat si din motive care tin de identitatea de marca.

Comment

sambo: cum sa fie interiorul de la MCV la fel cu cel de la prestige?

Comment

M-am referit la anumite caracteristici (oricum am comparat cui Loganul clasic): forma bordului, forma scaunelor. Sigur ca sunt diferente. Sigur ca nu se aseamana 100% . E vorba de anumite elemente asemanatoare.

Comment

da normal ca bordu si scaunele sunt la fel , numa au alt aspect

Comment

• Pai cum nu e? Bordul e identic...ca la toate. Un volan in piele si niste ceasuri albe nu fac o diferenta mare.

Razvan: da mai, urmatoru' model de Logan se va putea compara cu O1. ...doar poate si cu O2 , asta daca suntem realisti, daca nu...il putem compara si cu BMW sau Mercedes.

Comment

• @Lucianitos: pai despre asta e vorba... astea sunt asemanarile care se preiau de obicei de la un model la altul...

Comment

• da mai sunt la fel , da au alt aspect , de ex: ceasurile de bord

Comment

• Pai si atunci unde era prostia?!!! Oricum francezii de la Renault trebuie sa faca ceva pentru ca apar ca piata din Est cel putin este una pe care se accentueaza concurenta. Apar masini le preturi sensibil egale, sau un pic mai mari si cred ca scaderea vanzarilor la Logan, nu e intamplatoare...

Comment

• Originally posted by sambo View Post
                              Se pare ca in momentul aparitiei lui Sandero, Loganul sedan va prelua de la acesta cel putin la interior anumite modificari. Am citi ceva si despre un face-lift la exterior insa nu stiu daca sunt doar zvonuri sau chiar asa va fi.... Mie grila fata de la Sandero imi place mult si cred ca ar fi o idee buna sa se preia si pe Loganul clasic.
                              AICI : cum sa preia anumite modificari de la sandero ?

Comment

• @Lucianitos: Daca spui tu...Dar pe de-o parte admiti faptul ca si actualele modele Logan se aseamna, pe de alta parte preluarea unor alte elemente de la un model nou ti se pare o prostie... In fine, fiecare cu parerea lui...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google