Logan Prestige Vs Octavia Tour

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toata lumea (sau aproape toata) daca ar avea bani, adica daca si-ar permite real ceva mai bun, ar opta pt. o masina mai buna, e o fire normala a omului. E si asta un semn de bunastare.

Comment

• Eu unul daca as avea bani nu as lua octavia
      nu spun ca nu e buna,doar ca nu as luao,daca loganul isi merita banii,
      in schimb octavia nu.
      parerea mea
      sigpic Alexandria

Comment

• Am un vecin "om de afaceri" care conduce un mercedes c230 2006 full , iar timp de vreo doua saptamanii a condus un logan prestige 1.6 16v full.... a fost foare multumit , fiabila , plina de viata ... chiar ia placut ! Dupa 1 luna fisu isi ambala noul prestige 1.6 16v in fata blocului ! Desi la ei in casa lor intra lunar cam 2000E

Deci Loganul este o masina reusita ! Si poate cu un model mai de "lux" vom putea cumpar cu multe alte masini peste ocatavia si altele....
        Last edited by gutza07; 6 March 2008, 22:19.

Comment

• Nu va faceti iluzii cu modele mai de "lux" ca nu-si face renault concurenta singur.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Cand am zis mai de lux nu m-am referit la navigatie,sistem automat de climatizare,ornamente lemn,sidebag pentru locurile spate,dvd cu 15 boxe,Linguatronic engleză,protecţia spaţiului interior cu unde radio....... ma refeream la unele dotari in plus,de asta l-am pus si'n ghilimele... ceva de genu cum are opel astra,skoda superb,ocatvia,glof .... ceva pe la 12000-13000E full si suspenisia schimbata bine inteles ! Iti spun eu ca tu care ti-ai permis un logan full cu siguranta mai faceai un efort de 1000E - 2000E si iti luai ceva cu mai multe dotarii si mai sigur !

Asa'i Romanu !

nu mai cita postul anterior!
            Last edited by Seba; 8 March 2008, 13:38.

Comment

• As alege octavia 20 valve turbo benzina e incredibil ce poate masina aia.

Comment

• Confirm afirmativ! Prea tare motorul ala!!
                numar secundele

Comment

• Pai cam orice benzinar turbo poate destul!...nici nu exista comparatie intre turbodiesel si turbo benzina!Nici la performante. nici la sound!...dar si preturile sunt pe masura!
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Fss vrummmm fsss vrummmmmmmm fssss vrummmmmmmm fsssssss ...

Comment

• @gutza07:Parerea mea este ca 2000 de euro pe luna nu inseamna atat de mult incat sa te spargi in figuri cu cine stie ce super masina. Sunt multi oameni carora le intra in casa banii astia si merg cu Loganul. Si asta nu pentru ca ar fi zgarciti. Pur si simplu au alte prioritati (casa mai acatari, excursii afara etc... )iar masina pentru ei reprezinta doar un mijloc de transport care te ajuta sa te misti din punctul x pana in punctul y si nu o pasiune... Asa ca eu gasesc perfect normal faptul ca, dupa ce a condus Loganul, vecinul tau i l-a cumparat "beizadelei". Numai el stie cat l-a costat Mertzanul pana acum si cu banii economisiti poate ii plateste scoala...

Asa cum am spus mai sus, sunt oameni care pur si simplu inteleg sa-si cheltuiasca banii pe altceva decat pe masini. Si pentru cineva care, spre exemplu, vrea sa se dea si cu motociocleta sau prefera sa stea in Londra 3 saptamani, sau e pasionat de un sport mai costisitor, diferenta aceea de 2-3-4 mii de eruro inseamna mult, pentru ca il poate ajuta sa-si indeplineasca o pasiune mai mare decat cea pentru masini.

Comment

• Corect: 2000 E / luna venit intr-o familie (nevasta, copil, purcel, catel, etc...) nu e ceva nemaipomenit, e ok as spune si atat. Nu-ti poti permite pe banii astia sa ai 2-3 masini de clasa, sa dai copilu la scoli, sa platesti intretinerea la casa si toate cele..esti la limita

PS: e interesant ce putere mica de cumparare avem. Spre ex. la mine intra lunar in casa ~1000 Euro (veniturile cumulate desigur) si sincer...sunt ''slabut''.
                        4 pers (unu nu munceste deloc), un catel, casa nu mare (usor de intretinut) si Loganu din dotare.
                        Sorry de offtopic, m-am dat exemplu doar ca idee.
                        Last edited by Octavian; 8 March 2008, 11:15.

Comment

• @octavian_28: eu nu cred ca ai fost off topic. Nu numai ca ai avut dreptate dar,ceea ce ai spus mi se pare un argument destul de bun pentru care ai ales sa-ti iei Logan. Pana la urma discutam si ne motivam alegerile bazandu-ne pe experientele noastre. Eu unul de argumente "am eu un prieten care a facut si a dres", sunt satul.Bafta tuturor!
                          Last edited by sambo; 8 March 2008, 13:27.

Comment

• Prestige 16 V sau 15DCIORICAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Octavia din start. 10 ani garantie la aniticoroziune fata de 6 ...

Comment

• Aloo...Nu mai comparati merele cu perele.
                                Ce treaba are o masina din clasa mica cu una din clasa medie ?
                                Una de 10000 cea mai scumpa varianta, cu alta 20000 cea mai scumpa varianta?.
                                Sigur ca 10 ani anticoroziune fata de 6 sunt un factor decisiv in comparatia dintre cele 2.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google