fie ca`i octavia 2 fie ca`i 1 as alege oricand skoda decat dacia
Logan Prestige Vs Octavia Tour
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tata are Octavia de la servici noua..masina merge foarte bine..sta super bine in curbe si se infige bine.Zgomotul in habitaclu la 80 km pe drum se tara este fff scazut fara de logan si nu intra in balans mare cu face Loganul si da sa atinga pe jos.
Intretinerea este cam scumpa,am schimbat amortizoarele + arcuri..a pus pachetul drumuri grele si a costat cu manopera + revizie,consumabile aprox 40 de mil.
Dar asi alege un Loganel 1.5 dCI oricand
Comment
-
pai...ca sa iei o octavia cu dotari cat de cat..ajungi pe la 16-17 000..deja nu se mai poate face comparatia cu logan...si din cate stiu..octavia tour e destul de cautata,,,daca o ceri cu anumite optiuni..cam cat dureaza termenul de livrare?(din pacate ...cred ca nu se fabrica in...romania..)oricum nu e o comparatie corecta datorita pretului f mare...octavia nu e fabia
Comment
-
Chiar daca ar fi la acelas pret,as alege Logan Prestige datorita pretului scazut la intretinere...consumabile...manopera...plus ca nu am prea mare incredere in dotarila electronice de pe masini(oricare ar fi ele)...Am vazut mai multe Octavia cu probleme la instalatia electrica,decit Logan-uri.
Comment
-
daca ar fi asa..12 300..dar asa fac ei publicitate..sa atraga oamenii..si daca ajungi la ei sa incerece sa te convinga ca de fapt,chiar daca costa cu 2-3 mii de euroi mai mult se merita..a fost si la mine in oras o caravana cu dealer skoda si facea publicitate cu fabia.nus ce abureala..cu o groaza de dotari..la 8mii si ceva...si cand am mers era 8800 fara taxe..o fabia cu motor 1,2..din aia care trebuie sa o impingi la deal..
Comment
-
Prestige 1.6 16v = 10.335 E asa zicice in configurator ! (am bifat airberguri laterale fata )
Prestige 1.5 85cp = 11.405 E tot in configurator + airberguri laterale ,fata !
Unde gresesc ? Sau nu'i correct calculul in configrator ?
Referior la exteriorul skodei este infect ... mai ales stopurile ! Ce kit sa pui pe ea ,ca tot nasol arata ! Am vazut prin oras(constanta)cateva skoda "tunate" folii ,jante ,faruri,stopuri si praguri din obor ! Ori cum eu tot logan as alege ! Daca loganul la pretul asta mic este asa cum este ... va imaginati cum ar fii farful de gama la 15.000 E ? Penala skoda asta....
Comment
-
@guta07: Pai ai gresit ca ai spus in primul post ca Prestige 1.6.16v este 11700... La pretul asta nu stiu cine ar mai cumpara-o...
Iar design-ul este o chestie total relativa. Multora le place asa simpla fara nici un kit, dupa cum eu personal daca mi-as lua Prestige as lasa-o nemodificatata. In schimb daca la tine in oras nu a pus nimeni un chit RS pe Tour, nu inseamna ca nu se poate pune.
Pot sa-ti spun ca pana acum n-am citit nici un top de design care sa dea Octavia drept o masina urata. In opinia mea o discutie x vs y se poarta cu argumente obiective gen (performante, calitate, pret etc) si nu cu afirmatii gen "e urata", "e penala" etc.
Comment
Comment