Da si dupa iti dai in cap cand dai o groaza de bani pentru intretinere ;)
Logan Prestige Vs Octavia Tour
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dar si 15070 un Dizel 1.9 vs 9850 un dizel 1.5 85 la Logan . O diferenta destul de mare pentru buzunarele unora (mai multora inclusiv membru de fata) si ai decat AC manual de banii aia Fiecare cu parerea lui si cu alegerea lui . Tour nu se merita dupa mine1.6 MPi Icy White
Comment
-
Pff..Eu ma refer la o Octavia tour sh sa zic 1.9 tdi in jur de 11.000 na ca sa ai de toate pe ea.Are un tovaras din bloc,a busit-o ,nu are Casco,la spart la buzunar.Preturi foarte mari pentru faruri etc,in comparatie cu cele de la Logan.sigpic
Comment
-
O Octavia Tour TDI SH classic o iei la 7-8000 Euro nu 11.000 (tre sa fi dobitoc sa dai 11.000 pe ea).
Inafara de faptu ca motoru (1.6 benzina...la subiect) pare basinos pt masina, nu vad alte neajunsuri, oricum diferenta de 700-1000 Euro merita din plin (pt cei care nu se uita numai la ''cat fuge'' si ''in cat face suta'').
Nu poti compara tinuta de drum intre cele doua la 160-180 (valabil pt cei care le-au condus).
PS: incercati niste reprize sa vedeti daca mai e asa de basinoasa...
Comment
-
Mai stiu eu pe cineva care sta in garsoniera (cu chirie) si a facut credit la doua banci in valoare totala de 70 000 E (saptezeci de mii de euro!!) ca sa-si ia Range Rover Sport (SH bineinteles). Cam asta e mentalitatea la romani.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Am avut pe mana timp de o saptamana, un Audi A4 fab. 2007, de la firma, cu motorul asta si chiar m-a impresionat. Cel mai mult mi-a placut consumul care nu a depasit 12,7% in oras, tinand cont ca are niste reprize excelente. In afara orasului nu am putut sa testez consumul in regim economic.Last edited by vitriol; 15 January 2009, 13:01.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
nu pre inteleg rostul la aceste comparatii....da in fine .....ce pot sa spun ca Skoda da o alta senzarie la drum cel putin...asa am eu impresia, personal ma simt mult mai in siguranta decat in logan....iar la performante ...asemenea.....mi se pare si corect...se reflecta in costul final...care e partea ce nu o putem intelege dintre aceste discutii "Logan VS [Toate Marcile].
Comment
Comment