Ce Logan Sa Iau ? Va Rog Un Sfat..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut,

Daca as avea 8 000 de EUR as lua Logan berlina Laureate 1.6 GPL.

Masina costa 9800 de EUR pe configurator la Dacia (cu vopsea nemetalizata si airbaguri laterale)

Folosind 3 tichete rabla poti face o economie de 2000 de EUR daca le cumperi cam cu 1000 de RON bucata, astfel incat masina te va costa 7800 de EUR si cu inmatriculare cu tot vei ajunge la 8 000 EUR.

Orice decizie vei lua eu zic ca e obligatoriu sa iei cu AC ca altfel va fi jale vara si decat sa iei vopsea metalizata mai degraba iei airbaguri laterale.

De asemenea eu zic sa iei cel putin motorul de 1.6. Te va ajuta foarte mult in depasiri fata de 1.2 sau 1.4 care sunt slabe tare la reprize.
    Logan GPL 1.4

Comment

Nu cumva sa te duci sa cauti masini in targuri ,ca o sa te cam tepuiesti.Cu diferite rude am mers si am cumparat 4 masini din targ in decursul a 2 ani de zile.Vreau sa zic ca erau una mai praf ca alta.Am si o cunostinta care vinde "masini"prin targuri la Suceava (Cumparatura).Numai cazaturi.Dupa ce ai luat masina ai de bagat in ea bani cacalau.Ei zic ca au schimbat distributia ,ca au facut nu stiu ce etc.Le curata ,le spala,polish ,kilometrii si alte magarii si le vand la oameni care cu greu au strans o bruma de bani.Iar cu Logan dci sh ar fi bine sa nu te incurci.Masina noua e masina noua,de la mama ei..
      Last edited by @nvidia; 9 December 2010, 13:02.

Comment

Asta e cel mai bine si baiatul a specificat din start care ii e intentia, sa nu te incurci cu masini sh , in general oricat de bine ar fi intretinuta masina tot cade cate ceva si bani tot mananca , cel mai bun i-ar fi un 1.6 laureate gpl si a rezolvat problema
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Originally posted by Vasile01 View Post
          ... m-am hotarat sa-mi cumpar o masina noua
          ... Am disponibili 8000 de euro
          ... cu AC si SERVO directie
          ... niste sfaturi ...
          In banii astia nu gasesti Logan nou care sa aiba si AC si DA. Poate cu niste vouchere in plus.
          Sfatul meu: benzinar sh ph1 cu AC si DA, de 2-3 ani, sub 100.000km, 4-5.000 EUR maxim. Mai bagi in el, sa zicem, 1.000EUR (curele, fluide, amortizoare, o revizie "la sange") ... si de restul banilor ai benzina pentru 1-2 ani!

Comment

Cand o iei noua, iti dau ei si o pereche de cauciucuri de iarna ?

Daca ar fi sa le cumpar eu, cat m-ar costa ? Banuiesc ca trebuie deja puse, ca imediat e iarna pe noi.

Maine m-am decis sa ma duc sa fac comanda.

Am ales un Laureate la 8500 E.
            Last edited by Vasile01; 9 December 2010, 15:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

vezi ca se mai discuta si pe celelalte topicuri- trebuie sa-ti cumperi cuciucuri de iarna. cauciucuri noi de iarna pe logan incep de la 170ron/bucata.
              laureate da de care benzina, diesel

Comment

Daca e de 8500, a ales 1.2 16v.

Comment

laureate la 8500 euro e clar ca e 1.2 16v . Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km , ce culoare ai ales ? alb,nu ?
                  Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Logan

Cumpara 3 vouchere ca e pacat sa pierzi 2,000 EUR! Le gasesti imediat...da un search pe google.
                    Saab 9-5 Aero

Comment

in zilele astea nu prea ..minunate din punct de vedere financiar sa te gandesti la motorizari mici, oricum pana la urma nici 1.6 nu e vreo racheta si mai ales ca oricum o sa conduci la viteze legale. si 1,2 se descurca onorabil. varianta sh din ro eu nu as lua.spor la ales

Comment

Originally posted by eugenmanea View Post
                        Cumpara 3 vouchere ca e pacat sa pierzi 2,000 EUR! Le gasesti imediat...da un search pe google.
                        Intreaba la dealer de vauchere rabla. Sigur trebuie sa aiba telefoane ale oamenilor care vor sa vanda vauchere. E o sansa buna de a economisi bani.
                        Logan GPL 1.4

Comment

Este bine ca acum sunt motorizari euro5 , si nu mai platesti taxa de inmatriculare (precizez momentan) , tinand cont ca faci 30-40.000 km pe an , as fi mers pe diesel , dar si un benzinar cu gpl nu e de lepadat . CataLiNNN , depinde si la cine faci rca , eu la loganul meu am dat 480ron rca 1 an la asiban , iar casco 400 de euro pe 1 an .

Comment

Ba nu depinde deloc,daca ar fii posibil un RCA de 100 de lei sa stii ca pe ala l-as lua;pentru ca,Doamne fereste,daca se intampla ceva RCA-ul tau se duce la persoana pe care ai lovit-o.Dar nu conteaza asta,daca nu ma insel toate companiile de asigurari au aceleasi sume in toate cazurile de despagubiri.Singurul care conteaza este brandul companiei.

Acum,fiecare face cum crede de cuviinta.

Comment

Sincer,eu sa am acum 8000 eur,nu i-as mai arunca aiurea pe un logan,e doar parerea mea,dar daca tii neaparat sa fie nou nu ai alta solutie,eu zic sa te gandesti bine,foarte bine,inainte sa faci acest pas,sa nu-ti para rau mai tarziu ...
                              http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
                              Everything sounds better . . .

Comment

Vezi ca asigurarea obligatorie si casco-ul se calculeaza in functie de varsta ta.
                                Eu avand 20 de ani am casco 26mil si asigurare 7mil anual pe Logan 1.4.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google