Logan vs Accent

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am mers eu cu c2 ( e destul de ok).
    Insa c3, kangoo, partener, ford fusion, A-classe....Sustin si eu...Cam acelasi comportament il au precum loganul.
    Apropo am vb cu proprietari acestora si inainte de a le conduce de nu le-au laudat ( ca doar deh, ie straineze, nici nu se compara cu Loganul, care e o dacie amarata)....de imi venea sa le dau cu stetoscopul in cap.

Comment

• Am avut ocazia sa merg intr-un a-klasse,si mi-a fost frica sa depasesc 130.Era foarte sensibila la vant lateral.Am ajuns acasa si intamplator am vazut pe youtube,cat de usor se rastoarna un a-klasse...Bine ca am stat potolit.
      Da sunt masini care stau mai prost decat Logan-ul la capitolul stabilitate.
      @cseba:c2 face muci un Logan in curbe.E incredibila masinutza aia.Mica si rea.
      sigpic

Comment

• NU e ultima, dar printre ultimele.
        Si daca il compari cu masini de carat marfa...Scuze, no comment (Kangoo, Partner...Alea pt asa ceva sunt, carat marfa, chiar daca exista si varianta de pasageri!).
        Fusion sta mai bine o idee, m-am carat.
        C3?? Fi cuminte, sta mai bine ))
        Uite Fabia spre exemplu, din nou, sta mai bine.

Loganu pierde din cauza garzii la sol in primul rand (am vazut cum se comporta cu suspensie normala 30 mm lasata, pt ce are stock e un pic atipica...).
        Parca toata ziua ai merge numai pe drumuri proaste...

PS: pe cuvantu meu de om (tu Seba sti asta ca am mai discutat noi) cand am banii necesari, e cea mai importanta treaba care o fac la Logan (daca o sa-l mai am): arcuri si telescoape schimbate, lasata cu ~30-35 mm, e alta treaba.

Comment

• C3'ul parca e lipit de astfalt ... Wtf :| ...

Comment

• @octavian 30-Si totusi ai Logan,cum ai reusit?
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• C3 sunt curios cum faceti voi un testare a stabilitatii....faceti ceva asemanator testului elanului, sa vedeti ce fain se comporta c3...

Comment

• Ba ce rai sunteti )))))))))))))
                Am Logan ca de atat am avut bani.

PS: daca aveam mai multi desigur ca nu-mi luam Accent si nici C3 ))))))))

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                  C3 sunt curios cum faceti voi un testare a stabilitatii....Faceti ceva asemanator testului elanului, sa vedeti ce fain se comporta c3...
                  Pentru ca nu intra f repede in subvirare ... Isi mentine destul de bine traiectoria si nu te scoate in afara carosabilului ...

Comment

• Vezi ca e in raliu,nu se baga orice masina in raliu.Vezi ca sunt niste clipuri pe youtube,cu Logan in raliu,uita-te cum se rastoarna.Ca nu a reusit sa ia curba.Sa fim seriosi.C3 nu m-a impresionat,dar C2 se aseaza foarte bine pe sosea,chiar daca e ea mica.
                    Nu e corecta comparatia cu Kangoo,sau Partener,alea nu sunt masini de luat curba cu 100 la ora.Zboara de pe sosea.
                    sigpic

Comment

• Sunt pe youtube destule masini care nu mai apuca sa ia curba!Ai auzit de viteza vs unghiul virajului vs pilot???Daca asa dai tu exemple despre cat de bune sunt masinile in curbe...Nu mai comentez!Nu stiu...Unii adora sa se puna in situatii comice, ca sa nu le zic altfel!Vino cu argumente credibile, nu masini de raliu care se rastoarna
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Pai am dat exemplul asta,ca asta mi-a venit pe moment in cap.Din cate stiu C3 sta bine in raliu,ma refer in clasament nu?Si mi-am adus aminte despre un Logan din raliu,care nu sta asa bine cum sta un C3.Normal ambele modificate,garda coborata etc.In fine.Poate am gresit in ceea ce am spus.Nu cunosc prea multe despre raliu.Dar pentru asta intru pe forum,sa mai aflu una,alta.Te salut.
                        sigpic

Comment

• Masinile de raliu nu mai au nimic in comun cu o masina stoc...Aici discutam de masini stoc in special "Logan vs Accent"
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Da ai dreptate.Sa revenim la topic.
                            sigpic

Comment

• Mai, eu pot sa va zic cum se rastoarna loganul la 120 dar asta nu inseamna ca loganul e idiot, ci soferul care nu se uita la drum daca e drept, daca e pamant in curba, cand are omu "blackout", are, nu mai poti sa zici nimic.
                              iar pt cei care cred in stabilitatea c2-ului, cum naiba de in vtm loganul bate c2-ul si-n nationale sta de asemenea aproape de timpul c2-ului? Mai lasati-l dracu ca si ala tot o cutie pe roti e...L-am vazut cat de bine merge, nu de alta, dar mai merg si eu ca spectator la vtm sau la cnr...C3 ala chiar n-are nici o treaba. Iar comparatia cu kangoo si partner a facut-o din prisma faptului ca twingo/modus/cangoo au pus baza loganului.
                              hai totusi inapoi la topic...accentul nu sta mai bine
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Ok sa revenim la subiect.
                                Deci sunteti de acord ca un 1.5 crdi bate la toate capitolele (performante) un 1.6 mpi??
                                Ziceti mai DA si nu va mai trageti pe cur )))))))))))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google