Logan vs Accent

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bogdaneleuro View Post
    .................................Detin un hyundai accent din mai 2008 cu 13000km pana in prezent.probleme?nici una!...........................................mie personal mi-au fost schimbate amortizoarele fata............................
    Pai hai sa ne hotaram, ai avut sau nu probleme in 13000 km rulati...??
    Cine stie ce era scartaitul ala, daca nu era ceva nasol, nu-ti schimbau amortizoarele (care se stiu cat de bune sunt la Hyndai...mai ales cele de pe spate).

Piese...?
    Sa nu ne bagam aici. De curiozitate, stii cat e un parbriz de Accent schimbat fara CASCO? Iti spun eu: in jur de 20 milioane lei vechi, ai CASCO e mai scump desigur, te duce pe la 26-29 milioane lei vechi (la Logan nu sare de 600 lei pe CASCO sau 450-500 lei fara CASCO)
    Sau un far de Accent..?
    Capeti de bara sau alte cele...n-are rost. Noroc ca ai garantie, ca altfel te-ar usca de bani.

Din pacate, la revanzare valoarea scade foarte mult la cele coreene, mai mult ca la una autohtona.

NU spun ca ai facut o alegere proasta, facand abstractie de pretul reviziilor, piesele de schimb, e o masina ceva mai buna ca Loganu, dar departe de a face o diferentiere neta.

Comment

• pentru o tara ca a noastra unde cautam piese cat mai ieftine,eu zic ca loganu e net superior.ca forma mie imi place mult de tot,ca spatiu nu mai zic,ca tinuta de drum foarte oki pt ce a fost ea gandita!mai ales la ph2 interiorul(care era o mare buba la ph1)este superb!este cu adevarat masina romanului!plus ca fiind asa multe gasesti foarte repede piese sh(dezmebrari) mult mai ieftine,unele piese neoriginale care te lasa masca ce preturi au(sincer chiar foarte bune calitativ)!clar votez loganu in confruntarea asta!!
      "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

• Originally posted by bogdaneleuro View Post

3ani din bara in bara!!inclusiv cea coloana de directie!!
        Da ?

Citatul unui user de pe hyundaiclub: "astea sunt simptomele baieti.. e coloana.la mine a fost schimbata si acum face din nou.. astia nu vor sa o mai schimbe. "

Respunsul unui user la postul de mai sus: "Cum nu mai vor sa o schimbe? OPC-ul, ANPC-ul scandal la garantie. Pai ce e dupa ei? E dupa cum scrie in contractul de garantie ... din fericire ..."

dau si link-ul sa vedeti ce mai injura lumea Accentul, sper sa nu fie cenzurat: http://www.hyundaiclub.ro/forum/inde...topic=468&st=0

Intrebare: de ce nu se vinde Accent in Germania si Franta, ci doar prin tarile de mana a doua ?

Comment

• pentru ca face de noua ca o masina la mana a doua )
          Loganul Meu !

Comment

• alo, domnilor...mai usor cu ironiile; puteti discuta civilizat, sunt sigur, cu argumente logice decente, fara sa va atacati.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• aha,de aia se vinde si loganul in grup la indieni,africani aborigeni!!tari foarte dezvoltate!mda aveti dreptate!in franta si germania nu se vinde accent.a vazut cineva vreun accent echipat pt franta germania suedia??oare ce zice un german despre loganul lui care dupa un an e ruginit tot??am destui amici cu loganuri care se plang ca masinile dupa un an maxim doi au rugina prin locurile ascunse!!vi se pare normal??si nu au fost rezolvate inca pe garantie pt ca mereu dealer-ul a gasit mereu cate o explicatie aberanta!daca va uitati pe hyundaiclub.ro o sa vedeti ca posturile referitoare la amortizoare si casete sunt undeva de prin 2006 de cand s-a lansat masina,fiecare masina cand intra in productie are bugg-urile ei!loganul la 6luni dupa lansare nu a fost rechemat in service pt cric si mai stiu io ce prostie??hai sa fim seriosi!pt cric??(se stie ca motoarele de pe logan care apropo sunt de generatie 96-98 de pe megane1 si noi suntem deja in 2009 nu aveau softul de injectie facut pt temperaturile scazute din ro si se plangea lumea ca le consuma iarna 20%).ca fost detinator de solenza stiu foarte bine ca se gasesc placute mult mai ieftine(care te tin maxim 10.000km si dupa 3randuri de placute schimbate shimbi si discul de frana ca sunt de proasta calitate),gasesti filtre de aer mai ieftine (si dupa ce il schimbi te plangi ca moama consuma 15% in oras) ca asa suntem noi romanii invatati,masina ieftina,sa nu costa mai deloc intretinerea ei,sa consume apa de la robinet si daca se poate sa nu avem nici apometre!!!

Comment

• aia cu 20% scuza-ma dar tre' sa fii cel putin idiot s-o crezi. 20% consuma in imaginatia unora cu rezeror de camion, poate. era consumul instant, pe care romanul cretin nu-l deosebea de consumul mediu...
                ca fost detinator de solenza, aveai acelasi motor si nu cred ca-ti consuma 20%. mai ales ca era cu o norma de poluare sub logan...
                tot ca fost detinator de solenza, cred ca stii ca acele placute in cauza pot uza si-o roata de tren...ai incercat ferodo racing sau bilstein? la pret mai mic decat cele de dacia; de calitate nu zic nimic. daca ai auzit de ferodo si de bilstein, stii exact la ce ma refer. apropo, nici placutele trw nu-s de aruncat, doar turcismele si chinezariile.
                pana una-alta loganul a fost chemat pt cric, accentu inca n-a fost chemat pt caseta de directie. asa ca...usurel cu mobila, ca face valuri...
                despre rugina, stiu ca a fost un lot afectat, cunosc destui cu loganuri vechi din 2005-2006 care n-au absolut nimic, aceiasi care dau in ele fara mila si nu bat, nu zdrangane, nu pica tabla. in 110000km schimbat 2 capeti de bara, eu zic ca e ok. un accent din 2006, in 110000km ar schimba teoretic 10 seturi de telescoape. intr-adevar, tehnologie noua, nu ca motoarele renault din '98, care merg de zbarnaie. nu au 110 cai, dar macar merg fara sa cracneasca. am un prieten cu accent si ala zice de amsina lui ca-i balon, la fel cum zic eu de logan ca-i frigider. e mai bun la plasticuri accentul si la motorizarea dizal e peste orice logan, dar ca fiabilitate, inca nu am vazut/auzit accent cu 200000km fara rugina, fara piese majore schimbate, care inca sa mearga "ceas". loganuri sunt cateva, dar in timp cred ca numarul lor va creste.
                Last edited by Seba; 17 February 2009, 12:15.
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Dumneata iei niste lucruri si le generalizezi grosolan. Probleme cu rugina au avut si masini de genul Mercedes, BMW, etc asa ca asta nu tine. Apoi e vorba de Loganuri pana in toamna lui 2006, apoi nu e o regula oricati amici ai avea care se plang de rugina dupa 6 luni sau un an...imi rezerv dreptul sa nu te cred tocmai pentru ca esti subiectiv
                  Am un prieten care e dealer Hyundai in Bucuresti..e la 500 de metrii de unde stau eu si mi-a zis intre 4 ochi sa nu-mi iau Accent...vroiam o masina ieftina sa merg cu ea zi de zi si sa aibe intretinere ieftina. Nu ma laud cu nimic insa am condus suficiente modele de masini, am avut in poesesie si un Tucson si sunt in masura sa am o ideea cat mai obiectiva vis a vis de ce inseamna Loganul. La banii aia merita din plin. Nu ai la ce sa te astepti dar asta nu e problema masinii ci a soferului daca vrea sa faca liniute sau depasiri din scurt.
                  Morala e ca faza cu rugina, chemarea in service pentru cric sau probleme la soft este cam zero din moment ce orice producator are modele care au diferite probleme. Intre Logan si Accent, aleg Loganul datorita pretului corect iar daca e sa gasesc nod in papaura la Accent, crede-ma ca gasesc mai multe decat rugina, probleme la crick si altele
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Logan-ul din cate stiu primele modele a avut probleme cu rugina.Eu il am din 2008 nu exista asa ceva,iese din discutie,si legat de motor de generatie 96-98 sa fim seriosi.Nu stiu ce a mai ramas din motorul ala.Buba e cutia de viteze,referindu-ne la performante,
                    ,dar avand in vedere consumul e foarte ok.
                    sigpic

Comment

• bogdaneleuro, Kia iti mai dadea si 10-12 CP in banii aia. Nu sunt multi dar sunt buni in plus.
                      La promotii cei de la Accent(adica de la Hyundai pentru Accent) au fost grozavi anul trecut.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• deja nici nu mai sunt lasat sa postez.http://www.*********.ro/Go-to-last-p...7511.html.cred ca sunt peste 100 de pagini de citit!!
                        Last edited by bogdaneleuro; 17 February 2009, 12:29. Reason: completari

Comment

• Nu te cenzureaza nimeni. Tu pui link catre forum concurent. Este interzis prin regulament si se sanctioneaza.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Link-urile alea nu sunt nici o dovada. Gasesc link-uri care sa denigreze Accentul in 5 secunde daca caut pe Google...asa ca ce vrem sa dovedim?
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Ce naiba, mie nu mi-ar conveni sa stiu ca schimb telescoapele la 15-20000 km (masina noua bre!), cu toate ca e in garantie. Daca nu mai e garantie ce fac? O vand la un pret de nimic.
                              De asemenea nu mi-ar conveni sa dau 7-8 mil pe o revizie la masina low cost (costa reviziile nici daca ar fi VW sau BMW n-ar fi atat!).
                              Nu-mi convine sa dau 20 milioane pe un parbriz (aberant). Da am uitat, e casco )

Tabla ruginita, sunt cazuri da. Eu din cercul de cunoscuti cu Logan (si sunt destui) n-am vazut la nici unul tabla ruginita.
                              Un singur Accent am cunoscut (vecinu) si ala saracu a fost de doua ori in service cu ee, inafara reviziilor obligatorii (la caseta si schimbat telescoapele pe spate).

PS: pt motorizari si transmisii - nota 10.

Comment

• nu am stiut.loganul e cea mai buna masina la pretul si categoria sa!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google