Logan vs Accent

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Danyutz
    @ doggy .. tot accentu are spate oribil?
    eu zic ca e mai naspa spatele ca lalogan, e prea mic, parca e de laalta masina, fata e faina, mai faina ca loganu

testul nu o sa se refaca, dar va fi testat mcv, cu airbaguri laterale

Comment

MCV o sa se testeze sigur. Sunt curios cate stele o sa aiba.
      BTW: Cred ca si Furgoneta o sa se testeze, desi e pe aceeasi platforma.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

nu vreau sa inflamez forumul dar, desi am logan si sunt multumit de el, trebuie sa recunosc ca accent-ul este peste logan la toate capitolele:
        - motorizari: logan benzinar de 1.6 si 105 CP iar accent de 1.6 si 112 CP
        logan diesel de 1.5 si 70 CP iar accent de 1.5 si 110 CP !!!

- finisaje: accentul este peste
        - siguranta: accentul peste
        - design: e subiectiv dar mi se pare mai frumos accentul
        - pretul: este mai scump accentul (preturile nu au scazut pt ca accentul se face in turcia si are taxe vamale 0 )

daca mai aveam vreo 4.000 euro cu siguranta imi luam dieselul de la accent. dar nu i-am avut si am luat logan diesel. sunt multumit de el.
        Dacia Logan Ambition 2006 1.5 dci 65cp
        10.000 km - 22.01.2007

Comment

Eu am vazut ca au scazut preturile la Santa Fe, dar la Accent nu m-am uitat.
          Si o parere personala: mie Accentul mi se pare mai jos decat Loganul si nu prea imi place.

Comment

Originally posted by 1.5 DCI
            nu vreau sa inflamez forumul dar, desi am logan si sunt multumit de el, trebuie sa recunosc ca accent-ul este peste logan la toate capitolele:
            .
            mai putin la costurile de intretinere,iar ma repet cred...
            Multa lume, putini oameni...

Comment

ai dreptate bobo77!
              accent-ul e mai scump ca loganul la intretinere iar despre reteaua lor de service-uri va lasa sa cititi de pe forumul lor. se pare ca e jale mare in service-urile lor.
              10.000 km - 22.01.2007

Comment

acum m-am uitat si eu pe site la pretzuri, cel mai scump fiind 1.6 GL+Full la ~14mii ... dar cate iti da pe el ... de vorbesti singur, volan imbracat in piele .. tot felu` de chestiuni.
                http://i62.photobucket.com/albums/h1.../sticker_1.jpg
                http://i62.photobucket.com/albums/h1...c_user_bar.png

Comment

La Accent la versiune full ai: Airbag-uri laterale, Airbag-uri cortina, Climatizare automata, lucruri care nu le gasesti la Logan pe varianta full. Bine, de acum se pot comanda si la LGN Airbaguri laterale.

Comment

Dupa buget iti cumperi si masina! Ieri am fost la reprezentanta Hyundai si m-am urcat intr-un Accent, este peste Logan la aspect si motorizare insa la pret iti mai
                    trebuie vreo 4ooo de euro ptr. aceleasi dotari. Reprezentantul mi-a spus ca la fiecare transport se scumpesc! o fi adevarat sau incerca sa ma convinga sa cumpar masina din stoc?
                    Logan 1,5 dCi Laureate

Comment

E vrajala iti dai seama ca nu se pot scumpi asa,are si aia un pret peste care nu poate sa treaca ca nu se mai cumpara si apare concurenta care ofera o masina cu aceleasi dotari la un pret mai bun.

Comment

N-are cum sa se scumpeasca cu mult, poate doar 5-10 ron, sume neglijabile.

Comment

tine cont si de faptul ca pretul e in euro. iar cursul are o tendinta descrescatoare. si mai compenseaza si din asta o parte din cresterea de pret in euro.
                          10.000 km - 22.01.2007

Comment

Pai eu daca mai aveam 4000 in plus imi luam Megane Sedan 1.5. De fapt as fi avut dar nu am vrut. Mi se pare fantastic sa pot cumpara o astfel de masina la sub 10 mii. Eu inainte de a-mi cumpara Logan, am facut drive test cu foarte multe tipuri de masini si am stat destule zile si nopti pe net pe forumuri auto. Ar fi multe de spus despre multe marci. Loganul e bine antifonat, motorul e putenic, consuma putin, fiind diesel nu-mi baraie-n creieri ca la alte marci si nu trepideaza nimic si altele si altele. In fine ce mi-a placut au fost trei marci: Ford Focus, Renault(toate) si Loganul. Am citit si eu ce probleme au unii cu alte tipuri de masini la garantii sau cate luni asteapta pana le vine masina la cumparare sau cate luni asteapta pana le vine o piesa din nu stiu ce tara. Din momentul in care m-am hotarat ce sa cumpar pana cand m-am urcat in masina mea, a trecut exact o saptamana si ar fi durat si mai putin poate dar m-a trimis aia de la banca (BT) inapoi ca nu aveam nu stiu ce.
                            Si nu mai zic, ca pentru a-mi cumpara alt tip de masina (alta decat Dacia, Renault, Nissan), ar fi trebuit sa nu fac credit auto ci credit de nevoi personale la alte banci unde DAE (dobanda anuala efectiva) ar fi ajuns si la 20% in unele cazuri, fata de 13% maxim cat am eu la BT.
                            Last edited by Goemon; 3 June 2007, 23:27.
                            Laureate 1.5 Turbo Diesel Intercooler

Comment

Accentul diesel e mult peste Logan (asta e). Cel pe benzina poate fi comparat cu Prestige de cei ce stiu mai multe detalii.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

stiti cum suntem noi romanii???...vrem masina luxoasa ca mercedes S clas...mare ca Humerul...puternica ca bugati veiron...si ieftina ca un scuter
                                sigpic
                                astra h 1,7 cdTI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google