Logan vs Accent

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mama ce promotie au avut astia de la Hyunday pentru Accent luna asta.
    Radio CD Pioneer
    Alarma
    Senzori de parcare
    6 ani garantie
    Toate moca pentru un Accent mai chel (9990 de euro motor de 1,4 DOHC). Aici i-au facut de departe pe cei de la Dacia.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Parerea mea despre Accent: dotari bune, piese proaste.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

decat la 9990 asa un accent, mai bine un prestij si de ultimii 90 de iepuri bag benzina
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

un prieten de al meu a vrut sa-si ia ACCENT desta si a cunoscut un mecanic acolo si ia zis ca nu sunt bune!!dar ca dotari si puterea motorului e cu mult peste logan,iar ca design hmmm cam la fel parca mai dragutz loganul ala mai nou scos

Comment

parerea mea despre accent dotari bune da spatiu meschin... deci aia nu e masina de familie...

sigpic

Comment

Finisajul la interior este peste Logan,dar exteriorul nu pot spune ca ma da pe spate,mai este si problema intretinerii care cred ca este mai scumpa ca la Logan.Piese de schimb gasesti ,probabil doar la dealer sau la service Hyundai,pe cand la Logan mai te descurci de piese si fara sa ta duci la dealer sau la un anumit service.
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Eu nu as da mai mult pe o masina in care nu incap. Spatiul interior e cu mult sub logan, de portbagaj nu mai zic. Astia fac masini pentru ei acolo, unde daca ai 1,70 m deja esti mare.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Eu am avut ocazia sa conduc ultimul model de Accent 1.4 cu 97 de cai!Sincer sa fiu la puterea specificata nu a fost nimic care sa ma incante prea mult!Bilele albe ar fi interiorul destul de bine "prelucrat" si poate putin si designul exterior dar aici e vorba si de subiectivism!La capitolul fiabilitate nu stiu ce sa zic...apar probleme ca la orice masina poate cateodata chiar probleme grave!Nu sunt de acord cu sintaxa "sunt facute la turci" deoarece daca vorbim de statistica nu reflecta obligatoriu realitatea si plus ca iar revenim la subiectivismeBila neagra este pretul care mi se pare cam maricel....aproape 10.000 euro un Accent chel!
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Si crezi tu ca turcii fac masini fiabile? Si sa nu ma iei cu faza ca piesele sunt importate, ca nu tine...
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

In nici un caz nu am astfel de idei preconcepute!Orice masina de la Spark la Bentley e supusa riscului de defectiune in absolut orice sistem!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

EU am tocit mult forumul de la accent pana sa cumpar clio III. Cred ca din toate masinile la care m-am uitat asta are cele mai multe probleme, noroc cu garantia, acum vad ca au remediat problema cu coloana de directia, insa toti de acolo sustin ca service-ul de la hyundai e de doi bani si f scump. Ramane problema de consum la benzinare care consuma mult mai mult decat se specifica, si dieselul consuma cam cu un litru mai mult decat dci de la logan, da e si normal tinand cont de caii in plus. Asta m-a atras pe mine la accent, crdi de 110 de care absolut toata lumea a zis ca e de nota 10. Din ce am mai vazut eu acum pe site, ofertele nu mai sunt asa grozave, cand a aparut prima oara erau preturi mai bune, nu stiu ce se mai poate obtine de la dealer....In fine, eu zic ca nu prea se poate compara accentul cu loganul pt ca e diferenta mare la pret, accentul se bate cu corsa, grande punto si altele. Cand a aparut prima oara am zis ca o sa sparga piata...dar la inceput a fost cu termenul de livrare mare, apoi au aparut problemele, acum sau marit preturile...Scuze daca v-am plictisit cu romanul asta :P

Comment

am mers cu accent crdi de 110cai si nu se compara cu dci86 de logan. interiorul e mult mai frumos, dar pt mine prea mic. mi se pare totusi cam scumpa la ce ofera masina aia. desi nu cred ca-i o masina rea.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                            am mers cu accent crdi de 110cai si nu se compara cu dci86 de logan. interiorul e mult mai frumos, dar pt mine prea mic. mi se pare totusi cam scumpa la ce ofera masina aia. desi nu cred ca-i o masina rea.
                            copii voi aveti o deformare profesionala........si ma refer strict la cei care au spus cuvinte nu prea frumoase despre mine pe "logan vs oltcit"....nu va puneti si voi o singura intrebare?.....de la orice thread de genu "logan vs oricare alta mashina"....loganul e mai bun ?

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                              eu tot pe logan cred c-as merge...cat despre stelele ncap, tre tinut cont ca loganu poate lua 4 cu airbaguri laterale, ideea e ca a luat doar 3 din cauza partii frontale, pe lateral a iesit decent si fara airbaguri. accentu cum sta la frontala? personal, mi se pare accentu' mai instabil decat ligheanu, din cauza suspensiei moi. plus ca in fata eu unul ma simt mai inghesuit in accent, deci si mai scump, si mai incomod, mersi, dar mai bine lighean...
                              exact asta vroiam eu sa spun... spatiul... daca mergi un drum de 500km cu accentul cand cobori o sa ai picioarele dupa gat... spatiul este mic pentru pasagerii din spate dar si pentru cei din fata unde comfortul ar trebui sa fie sporit mai ales la sofer... pe cand in logan ai destul spatiu... sau asa mi se pare mie... contraziceti'ma daca gresesc

Comment

@ HKE : nu a vb nimeni urat despre tine... am zis doar ca esti prost informat... eu te inteleg ..fiecare isi sustine masina dar eu nu stiu de ce tu nu ti'ai dat seama pana acum ca oltcitul nu se compara deloc cu loganul sunt din generatii diferite.. si ca in ziua de azi nu se mai pune accentul doar pe liniute nu mai suntem acum 10 ani cand ala care castiga pe 400 de metri era cel mai tare... scz de offtopic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google