Logan vs Accent

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E relativa treaba...depinde ce vrei de la o masina!Referitor la Logan...avantajul sau este pretul...care bate cam tot la categoria sa!Treaba la noi in Romania sta legata mult de preconceptii cam asta e tot!Nu tot ce zboara se mananca asa cum nu tot ce e scump e si bun!M-am exprimat babeste dar asta e!Ar trebui sa incercam sa fim mai ...maturi si sa vedem "treaba" altfel!Unii parca sunt copii care se cearta pe jucarii!
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Loganul mi se pare f ok raportul calitate pret. Accentul e si el ok dar e cam scump si cea mai buna chestie de pe el e motoru si un pic interioru dar dekt sa dau banii pe accent mai bine Golan
      1.5 DCI 85 CP Chipuit, toba sport, neoane sub masina, la pedale, sub scaune si portabaj alaturi de lada de 800W RMS pure bass!!!

Comment

hmm....toata lumea compara loganul care dupa parerea mea e o masina pt buzunarul romanului...si avantajul e ca e noua.....dar hyundai accent e o masina fiabila,frumoasa,avantajul sant cei 6 sau 7 ani de garantie...oricum.....sloganu saracului...."n-ai bani ia-ti logan"

Comment

mai mult imi place loganul, si sigur e mai spatioasa.
          bineinteles ca cine are bani, nu se uita nici la logan, nici la astra, nici la accent, bate mult mai departe... depinde de fiecare, e un domeniu foarte larg de discutii...
          Last edited by Seba; 6 March 2008, 12:12.
          1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

Originally posted by mikey View Post
            hmm....toata lumea compara loganul care dupa parerea mea e o masina pt buzunarul romanului...si avantajul e ca e noua.....dar hyundai accent e o masina fiabila,frumoasa,avantajul sant cei 6 sau 7 ani de garantie...oricum.....sloganu saracului...."n-ai bani ia-ti logan"
            Daia se vinde Logan asa bine si in alte tari prin Europa....adevarul e ca si aia tot asa saraci sunt!...si nu-i mai vaita pe romani ca nici la Detroit nu vezi asa masini cum sunt la noi pe strazi!

Comment

Ce copii cuminti suntem noi
              E tarziu sa postez ofurile de pe forumul lor, dar va spun ca au probleme care nu apar la Logan.
              E inuman sa ajungi in nici un an de zile sa schimbi de doua ori telescoapele, sa mai existe in continuare probleme cu debitmetru (socu'), coloana de directiela fel, se pare ca nu au remediat-o, sa zdrangane plasticurile mai rau ca la un Matiz, sa fie o revizie la 15000km 1250 de lei(!!!) si sa vezi ATATIA POSESORI DEZAMAGITI de Accent.

Comment

DA!....dar au ei masina straina?

Comment

Sincer si eu vroiam un accent dar .............nu stiu de ce am ales logan
                  sigpic Alexandria

Comment

Pai la cat de mult il lauzi, ar cam trebui sa sti
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Pai cel mai "chel" Accent sare de 9000 euro(AC nu, geamuri electrice nu...bine ca volanul nu-i obtional)!Si sa nu crezi ca te va da pe spate cu forta motorului si stabilitatea sa!Plus ca are cauciucuri de bicicleta!Are interior aspectuos si motorizarea aia diesel de 110 cai...in rest sanatate si virtute la Accent!

Comment

"accident" mi se pare ca la motorul diesel are doar 3 cilindri
                        Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                        Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Are 4 cilindrii si trag ca apucatii. am mers cu unul. ii da fum la dci-ul de 85 de cai de la logan, chiar si resoftat. numai ca prietenul meu e nemultumit de costul reviziilor, de faptul ca in 15000km o sa schimbe a doua oara telescoapele si de faptul ca are probleme la coloana de directie si aia nu fac nimic sa le remedieze. cam dezamagit baiatul, la 14000 de euroi ar fi trebuit sa stea mai bine masina aia.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

4 cilindri ? Au evoluat inseamna. Acu ceva timp (ceva ceva) aveau un motor diesel cu 3 cilindri.

In orice caz, e destul de micuta, la 14000 euro iti iei cu ceva noroc chiar si un megane
                            Last edited by Seba; 5 May 2008, 10:30.
                            Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                            Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Ala cred ca era la getz si avea in jur de 1000cmc. asta de accent 1.5crdi are 110 cai. interiorul e clar peste logan, tinuta de drum e al naibii de comparabila (adica tot un soi de barca pe viraje sau denivelari), in schimb trage bine motorul, cum am mai zis, interiorul e peste logan, dotarile sunt superioare, dar are probleme de proiectare/fabricatie la telescoape si caseta de directie. plasticurile troncane la fel ca la orice masina din clasa mica sau compacta. interesant e ca varu-su kia rio n-are problemele accentului, desi in mare e cam aceeasi masina. nu mai zic de ceed si i30, care sunt 98% identice...

Comment

Eu am auzit ca cei7 ani de garantie ai accentulu ,ar fi mai putin in realitate.........
                                de la tv
                                7 ani are tabla ,motorul...........nu toata masina
                                cel putin la logan ti se spune in fata.
                                sigpic Alexandria

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google