Kia este firma fiului patronului de la Hyundai...motoarele sunt identice...diferenta e la detalii!Ca sa fac o paranteza, am un prieten cu Getz 1.4 16v 97 cai putere...face varza orice Accent pe benzina la toate capitolele mai putin spatiul portbagajului!DA...Accentul CRDI cu 110 cai trage extrem de bine...mai ales pt. un motor 1.5
Logan vs Accent
Collapse
X
-
Originally posted by csebalyn View PostAla cred ca era la getz si avea in jur de 1000cmc.Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM
Comment
-
Originally posted by Nony View PostLa 16v numai 16cai sunt in plus nu 20 ca si la diesel?
Si ceva ce nu stiu : nu cumva diesel-ul de 85cp de la Dacia e deja varianta resoftata a diesel-ului de 65cp ?Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM
Comment
-
Nu. e cu totul alt motor. ala de 70 e varianta resoftata si cu intercooler al celui de 65. dci85 are alte pistoane, alti cuzineti, alta pompa de injectie, alta vana egr, alta turbina...
asta de 85 il poti duce la 105-110 cai prin resoftareDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Ca design imi place mai mult Accentul.Dar am fost intr-unul si ai spatiu foarte mic.Eu cum sunt mai inalt si am picioarele mai lungi loveam mereu bordul.In spate locurile sunt foarte mici,asa ca nu puteam da scaunul mai in spate.Mi se pare prea mica masina aia.Dar designul e facut destul de frumos.Dar daca ar fi intre 1.6 16v si Accent as lua Accent doar pentru ca e hyundai si e firma destul de tare.Cel putin la finisari,si la fiabilitate.sigpic
Comment
-
Eu as vrea sa aflu alta chestie despre Accentu 1,5 crdi care are 105 cai si loganul 1,6 mpi. Desi ambele au in cartea tehnica 11,5 sec 0-100km/h parca hyundai ajunge mai repede la aceasta viteza. Intrebarea e alta: un logan de 1,6 remapat ii va sta in fata la Accentul de 1,5 si 110 cai pe o distanta de 600 - 700 m?
Comment
-
Asta am patit si eu ) deaia sunt atat de curios....Evident are un cuplu superior loganului 1,6 mpi dar .... Poate are cineva explicatii concrete.
Comment
-
Eu o singura data de la semafor am plecat cu un CRDI 1.5 si pana la 80KM/h (mai mult n-am vrut eu ca eram in oras) eram cu jumate de masina in fata.
a plecat putin mai tare ca mine in tr1 (cuplu) dar am recuperat cand am trecut de 4000rpm ... Si apoi m-am mentinut jumate de masina in fata lui. Dar asta pana la 80KM/h pe urma am luat piciorul de pe acceleratie (fiind in oras ...)
Eu am MPI-ul 1.6 remapat el nu stiu daca avea modificari ...
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment