Logan vs Accent

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kia este firma fiului patronului de la Hyundai...motoarele sunt identice...diferenta e la detalii!Ca sa fac o paranteza, am un prieten cu Getz 1.4 16v 97 cai putere...face varza orice Accent pe benzina la toate capitolele mai putin spatiul portbagajului!DA...Accentul CRDI cu 110 cai trage extrem de bine...mai ales pt. un motor 1.5
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
      Ala cred ca era la getz si avea in jur de 1000cmc.
      Se poate sa ai dreptate, insa stiu ca a fost la Top Gear intr-un episod, comparau masinile coreene. Si au zis ca accentu care il aveau era diesel cu 3 cilindri. Insa nu te contrazic, recunosc nici nu m-am documentat prea mult despre accent
      Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
      Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Daca ar fii sa aleg intre accent si logan,loganul de 85 diesel sau 105 cai.
        la service iti mai baga 20 d cai in plus si la 105 cai plus 20 sunt 125,mai mult ca si accentu,

Comment

De unde scoti 125 numai din resoftare ca nu prea pricep ......eventual 116 sa ai la 16v si 105 la cel de 85 dupa resoft
          sigpic

Comment

La 16v numai 16cai sunt in plus nu 20 ca si la diesel?

Comment

Mai putin.....adica ~ 11 cai la 16v....la diesel se scot 20 pt ca are si turbina
              sigpic

Comment

Originally posted by Nony View Post
                La 16v numai 16cai sunt in plus nu 20 ca si la diesel?
                Cum spune si cel dinaintea mea, dupa resoftare primesti aproximativ 10-12 cp in plus. Deci pana in 120 in orice caz.

Si ceva ce nu stiu : nu cumva diesel-ul de 85cp de la Dacia e deja varianta resoftata a diesel-ului de 65cp ?
                Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Nu. e cu totul alt motor. ala de 70 e varianta resoftata si cu intercooler al celui de 65. dci85 are alte pistoane, alti cuzineti, alta pompa de injectie, alta vana egr, alta turbina...
                  asta de 85 il poti duce la 105-110 cai prin resoftare
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Am vazut bine oare....Undeva scria ca si loganul de 85 cai prinde 100 tot in 15 secunde.E adevarat?

Comment

Ca design imi place mai mult Accentul.Dar am fost intr-unul si ai spatiu foarte mic.Eu cum sunt mai inalt si am picioarele mai lungi loveam mereu bordul.In spate locurile sunt foarte mici,asa ca nu puteam da scaunul mai in spate.Mi se pare prea mica masina aia.Dar designul e facut destul de frumos.Dar daca ar fi intre 1.6 16v si Accent as lua Accent doar pentru ca e hyundai si e firma destul de tare.Cel putin la finisari,si la fiabilitate.
                      sigpic

Comment

Eu as vrea sa aflu alta chestie despre Accentu 1,5 crdi care are 105 cai si loganul 1,6 mpi. Desi ambele au in cartea tehnica 11,5 sec 0-100km/h parca hyundai ajunge mai repede la aceasta viteza. Intrebarea e alta: un logan de 1,6 remapat ii va sta in fata la Accentul de 1,5 si 110 cai pe o distanta de 600 - 700 m?
                        Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Eu m'am dat cu un accent 1.5 diesel ... M'a spulberat ( efectiv pe treapta 2 am renuntat sa mai accelerez ) ... Ori era remapat ori pur si simplu trage rau ...

Comment

Asta am patit si eu ) deaia sunt atat de curios....Evident are un cuplu superior loganului 1,6 mpi dar .... Poate are cineva explicatii concrete.
                            Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

LGN are 1000KG .... Accent are 1300KG :-)

diferenta ...

S.
                              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Eu o singura data de la semafor am plecat cu un CRDI 1.5 si pana la 80KM/h (mai mult n-am vrut eu ca eram in oras) eram cu jumate de masina in fata.

a plecat putin mai tare ca mine in tr1 (cuplu) dar am recuperat cand am trecut de 4000rpm ... Si apoi m-am mentinut jumate de masina in fata lui. Dar asta pana la 80KM/h pe urma am luat piciorul de pe acceleratie (fiind in oras ...)

Eu am MPI-ul 1.6 remapat el nu stiu daca avea modificari ...

S.
                                I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google