Logan vs Accent

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by felixb View Post
    Este diferenta, interiorul si facilitatile sunt deosebite pe accent, la performante nu prea, motor mai puternic pe o masina mult mai grea.
    Tocmai discutaram ca masina trage fenomenal ( cel putin cu 1.5 crdi )

Comment

• Nu sti sa o calci omule...Fa un joc de glezne si mai ai si 1,4 16v. Sa nu uiti ma cheama Shumi...
      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Nevermind

Comment

• Daca nu ma insel Accent-ul de 1.4 11.000e are clima nu?
          La interior,castiga clar Accent-ul,e foarte frumos interiorul,si materiale bune,si nu zdrangane nimic.Eu am avut ocazia sa merg cu 1.5 crdi si m-a impresionat.Ma asteptam sa fie mai slaba masina la orice capitol.
          sigpic

Comment

• Acum s-au mai ieftinit...Anul trecut vroiam Accent si la 9900 aproape avea motor de 1.4 97 cai, benzina si chel...Adica nu AC, nu geamuri electrice, nu nimic...M-am lasat pagubas
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by Pacco View Post
              Ma asteptam sa fie mai slaba masina la orice capitol.
              hai ma ce naiba

darkside si eu tot pe accent am plecat prima data .. Dar m'a ajunsese undeva pe la 13.500 ... Asa ca am zis pas .

Comment

• Stii cand te astepti de la o masina sa fie proasta,etc...Si intri in ea,si o conduci,si nu te asteptai sa fie ceva...Pe mine ma impresioneaza,asa zic eu.Nu am zis ca e ieftina sau stiu eu,totusi e Hyundai,daca Accent-ul l-ar da de la 6000E atunci,getz si i10 de la cat il da? Moca?Oricum mie imi place mai mult decat Logan la interior si la confort.Nu e masina de viteza niciuna nicialta,asa ca sa nu comentam doar pe asta,ca fuge mai tare Logan-ul sau stiu eu ca nu are rost.Hai sa o luam invers.
                Ce nu-ti place la Accent in afara de pret cam mare,si loc pentru bancheta spate mai mic?
                sigpic

Comment

• Razvan, mai bine ca ai spus pas.
                  Fara pic de rautate, dar riscai (desi nu era ''obligatoriu'' normal) sa schimbi telescoapele la 10000 km, sa-ti pice directia. Nu vreau sa intram in polemica, dar Accentu are cateva probleme majore, suparatoare rau, in rest n-ar fi o masina rea (chiar daca sare ca o capra pe drum mai putin bun, chiar sare).
                  La motorizari si transmisie sunt OK, in rest cam ''scartaie''.

PS: Pacco, lasa ca asa patesc majoritatea celor care nu au condus deloc Loganu, dupa ce se cara un pic, imediat isi schimba parerea (cu un Logan bun desigur).
                  Last edited by Octavian; 31 October 2008, 19:37.

Comment

• Unde sunt fabricate? Mi se pare ca au garantie la anticoroziune 12 ani, deci ... E ceva

Comment

• Nu ai prea ai loc sa faci prostii in spate la accent, imi povestea un prieten

Comment

• Originally posted by gigiman View Post
                        Unde sunt fabricate? Mi se pare ca au garantie la anticoroziune 12 ani, deci ... E ceva
                        La turci.
                        Oricum eu nu ma mir de garantiile oferite de coreeni (e ceva normal la ei), ca si best buy au cel mai bun pachet.
                        Imi cer scuze si nu vreau sa isc alte discutii: e un rahat turco-corean frumos ambalat. (mai frumos ca iubitu' nostru Logan).
                        Dupa 5-6 ani abia daca mai iei un 2-3000 pe masina. La revanzare sunt catastrofa, pt ca dispare garantia minune si vai de capu' tau sa trebuiasca sa cumperi piese.

PS: ca idee, un parbriz (fara CASCO, ca atunci e si mai scump!!) e cam 20-24 milioane, cu tot cu montaj. (cu CASCO, normal ca urca pe la 27-29 mil...)
                        Lucruri care probabil se stiu, dar le spun
                        N-ai vrea sa stii cat costa o caseta de directie (boala lor) daca nu mai ai garantie...
                        Last edited by Octavian; 31 October 2008, 20:19.

Comment

• Octavian ... Discutam azi la servici cu un prieten care are Accent. Imi zisa ca in 25.000 km a schimbat de 6 ( ŞASE ) ori capetele de bara sau telescoapele ( nu mai retin bine la ce s'a referit ). In rest e multumit de cum trage , consum si nu a avut problema cu caseta de directia . ( si eu stiam ca asta e boala lor )...

Comment

• Dar stiu c-a nimerit "bine" masina ...La banii aia trebuia sa i-o dea nea hyundai cu un portbagaj plin de telescoape, capete de de bara si casete de directie...Serios; am si eu un prieten cu accent din 2006 si se plangea de telescoape (de 2 ori in 10000km si deja urmeaza a 3-a oara), plus caseta de directie cu joc, dar nerecunoscuta inca defecta de catre service ...Asa ca lasa-le. Aveo tau si loganurile noastre sunt super masini din punctul asta de vedere
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Nasu are Accent diesel cu 60.000 de km parcursi numai de el si nu a avut probleme(sau nu vrea sa-mi spuna). Bine a avut el probleme ca a facut doua accidente (nu din vina masinii) dar asta-i alta treaba si e multumit si de consum si de modul cum merge masina.
                              Last edited by Cristi_LCD; 1 November 2008, 09:50.
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Pai normal ca nu toate trebuie sa aibe probleme.
                                Ma rog, eu nu m-as risca

PS: ca si Loganu, nu toate trebuie sa rugineasca )))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google