@Octavian: ultima fraza mi-a placut.Ai spus un adevar .Respect.
Logan vs Accent
Collapse
X
-
Cele mai tari raspunsuri .......
1st of all nu toata lumea cara cu masina saci cu ciment. Si daca e mai spatioasa ce ?... Eu am ~1.78 si 74 kg si ma simt bine in orice masina ( nici macar in Tico sau Smart nu am complexe ) ... Chiar nu am gasit masina care'mi sa provoace senzatia de claustrofobie . In Accent intra fara probleme 4 persoane ( nu inteleg de ce mai scrie in certificat 5 locuri la masinile noi atata timp cat bancheta din spate la aproape toate masinile e impartita in 2 locuri , la mine daca stai pe mijloc ti'ai rupt coloana si fundul ).Last edited by Razzvan; 1 November 2008, 12:32.
Comment
-
Eu am 1.85 m, si nu ma simt bine in accent deloc cu scaunul dat in spate mult.
stau de 10 ori mai bine in matiz !
loganul este clar pe accent la spatiul intrerior fara nicio indoiala..Deaceea este plin bucurestiul de logane si nu accenturi.
si da, romanaul care ciment, nisip baga 8 persoane in masina si etc.
eu ma simt in logan, precum in hilux
Comment
-
Ba da Alex21, 1,6v face sigur un dci Accent, si datele tehnice confirma afirmatia mea.
Comment
-
Originally posted by Razzvan View PostOctavian ... Discutam azi la servici cu un prieten care are Accent. Imi zisa ca in 25.000 km a schimbat de 6 ( ŞASE ) ori capetele de bara sau telescoapele ( nu mai retin bine la ce s'a referit ). In rest e multumit de cum trage , consum si nu a avut problema cu caseta de directia . ( si eu stiam ca asta e boala lor )...Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Personal, da, imi place accent-ul.
Ceasuri de bord dragute, o caroserie draguta...DAR interiorul este jale cu el.
Bordul este urat cu spume, scaunele si bancheta din spate...Cu siguranta se putea lucra mai bine la interior.
Legat de fiabilitate nu comentez nimica. Colegul de munca il are de 1,5 ani si 20 mii km si nu a schimbat nimica si nici nu troncane (inca nu a ramas cu directia in mana :p )
Pe masina a dat in jur de 13 mii.
Cred ca i-ar sta super la logan cu motorul de la accent.
Comment
-
@alex21: crede-ma ca si un 1.6mpi daca pleci bine ii sta in fata accentului 1.5crdi. Nu trece de el, dar ii tine piept. Greu, dar sta. 16v-ul i-o da pe 400m, clar. Hai ca n-o fi accentul ala vreun zmeu. Am mai mers si noi cu ele, trag intr-adevar bine, dar la demaraj de pe loc, nu e ceva extraordinar. Tinand cont ca are 250Nm si 115CP...
cat priveste tinuta de drum, e mai barca decat loganul.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment