Logan vs Accent
Collapse
X
-
Pai de acolo am luat si eu preturile, daca pui si TVA-ul...vezi ca nu ''pusca'' .
Am spus si repet: pt motorizari si transmisii nota 10 la Hyundai, pacat de restu, car ar fi fost o masina chiar OK (mai ok ca Loganu) daca nu avea bubele care le are (costuri de intretinere si calitate suspecta la unele piese).
Comment
-
la 90 de euro mai putin primesti logan prestige 1.6_16v, care are in plus jante de aliaj si airbaguri laterale...fara deschiderea capacului de la rezervor din interior, aparatori de noroi, bancheta fractionabila si suport de pahare pe spate. a, loganul are in plus un fel de roti (sa zicem "salam"), nu "cremvursti" pe post de roti. pana la urma tot pe acolo se invart ambele troace, nicdecum vreuna dintre ele sa fie masina de lux nu vreau sa aduc in discutie tinuta de drum, unde ambele sunt "praf", niste iahturi pe furtuna cand dai de drum cu denivelari sau viraje...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Off topic ; stai ca nu inteleg , Laureat + nu avea ABS sau Prestige . Mult mai concret Laureat + este un Ambition "fara Jante de aluminiu si motor 1.6 8v " , doar astea sunt diferentele intre Laureate si Ambition ( pret fara reducere Laureat + 8470 euro).
Si uite si dotarile Laureate + :
Comment
-
Originally posted by djlove View Postaccent are acum un discount de 3500 euro
deci e mai ieftin decat loganul
PS: e inadmisibil ca in 25-30000 km sa schimbi si patru randuri de telescoape , masina noua Accent 1.6 ''full option''(desigur + caseta directie si alte ''nimicuri'').
Nu dau link.
Indiferent in ce extrema s-ar situa (low cost sau clasa premium) personal as suferi traume psihice pe treaba asta, masina noua...
Lsand la o parte forma, perfomantele, finisajele, etc - la utilaju meu in 41000 km am schimbat doua becuri, in rest reviziile la timp si talpa.
E masina noua nu? Urata cum o fi, asta dupa logica mea inseamna ca nu trebuie sa stau cu ea prin service sa-mi mai schimbe una alta.
LE: deci am voie sa cred ca Accentu are niste probleme grave de fiabilitate. Garatia aia nu ma incalzeste deloc.Last edited by Octavian; 20 February 2009, 11:36.
Comment
-
la 30.000km sa schimbi 4 randuri de telescoape nu cred ca e o regula cum si la logan rugina care apare in 1,2 ani nu e o regula.tie daca ti se buseste un telescop in 2ani juma ti se schimba pe garantie?sau scoti bani din buzunar?(probabil ai sa spui ca il gasesti la vreun milion si iti convine sa il schimbi singur).de curiozitate?cat ajunge o revizie la logan benzina 16.16v la 60.000km?in service autorizat vrb,nu la coltul blocului la bordura??
Comment
-
Doamne fereste, normal ca nu e o regula, dar sa fie totusi cazuri de schimbare a patru randuri de telescoape in kilometrii astia e cam nasol.
Multi, prea multi au schimbat telescoapele, caseta de directie (sau bucsele alea), si alte si alte maruntisuri.
PS: la 1.6 16V revizia de 60000 te duce pe la 14-15 milioane (totul lui tot, fara nici o piesa de la tine) in reprezentanta.
La Accent te duce pe la 8-10 milioane dar nu se schimba kitul de distributie, cand se schimba si kitul (parca la 90000 km) te duce la 22-25 milioane.
Comment
-
Originally posted by madi View PostLaureat + in iunie 2008 , care este un Prestige, fara briz-brizuri si motor 1.6 16v , 7970 euro cu TVA(500 euro aer conditionat la oferta dacia). Nu am aparatori noroi, bancheta rabatabila , volan reglabil pe inaltime .Originally posted by madi View PostOff topic ; stai ca nu inteleg , Laureat + nu avea ABS sau Prestige . Mult mai concret Laureat + este un Ambition "fara Jante de aluminiu si motor 1.6 8v " , doar astea sunt diferentele intre Laureate si Ambition ( pret fara reducere Laureat + 8470 euro).
Si uite si dotarile Laureate + :Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
pai cine spunea pe forum ca domnle reviziile la accent sunt 7-8mil ca la un bmw???15mil la o revizie de 60.000km la logan(stiu f bine ce se schimba,sunt destule piese),se compara cu o revizie la un bmw???hai mai ce draq?????marketing-ul e urmatorul:masina ieftina si scumpa la piese si la intretinere,la urma urmei de aci halesc ei tot!!!
Comment
-
E o neintelegere. Eu vorbeam de Laureate Plus care este numai pentru PH 1 , facand comparatie de preturi cu Accent-ul lui @bogdaneleuro, la data la care am cumparat masinile.( dumnealui in mai eu in iunie) . Comparatia cu Prestige probabil nu-si avea rostul dar cu Ambition am dreptate. Pentru mine in afara de motor , discuri frana si Mp3 tot ce e in plus la prestige tine de cochet ( vulpea cand nu poate sa ajunga la struguri ,spune ca sunt acrii).
Comment
Comment