Logan vs Accent

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La faze de astea m-as gandi serios sa le las definitv masina in service.
    La fel si cu schimbatu telescoapelor ca pe sosete, greu de crezut la o masina noua si cel putin pt mine greu de acceptat.
    Imi si imaginez ce preturi de toata jena vor avea la revanzare cand ies din garantie.
    Defapt nu cred ca le mai cumpara cineva, sunt masini de unic proprietar )

Comment

• Salutare. Socru-meu are kia rio. Este sora geamana a lu accent. Il are din decembrie 2007. Io am un logan full (suna tare, nu??), si am dat amandoi cam la fel pe masini (amandoua luate de noi). Fara sa mint, ma fascineaza motorul. Are un 1,5dci de 110cai. Mananca asfaltu, si nu e caterinca. Cel putin fata de dci-u meu de 70, nu se compara... A prins si o oferta super tare de sfarsit de an, si are destule lucruri pe ea.. Comparativ cu loganu, nu are CB, nu are jante de aliaj, nu a avut casetofon (da a avut pregatire audio), si nu are cheie cu telecomanda... La capitolul confort, sunt diferente mai mari. Suspensiile-s mai tari, pozitia la volan e mai joasa, dar in rest, e destul de similara... In schimb, la revizii s-a cunoscut diferenta: eu la 10.000 am platit 4milioane, el a platit 8, la diferenta mica de timp dupa. Io la 20.000 am platit cam 6 mil, el are cam 17.500... Sunt curios cat ii va lua acu...

Comment

• Hmm .. ia pune o poza cu factura de la prima revizie pentru Accent.

Comment

• Originally posted by lepi_liv View Post
          ............ Are un 1,5dci de 110cai. Mananca asfaltu, si nu e caterinca. Cel putin fata de dci-u meu de 70, nu se compara... .........
          Cum spuneam , pt motorizari si transmisii nota 10 cu + pt Accent.
          Crdi-ul chiar ''rupe'' frumos, e interesanta senzatia sa stii ca ai numai un 1500 cmc sub capota si sa mearga asa fain, reprize nemaipomenite (nu exagerez) , cine a mers cu dizalu de la Accent nu cred ca ma poate contrazice.

Repet, pacat de restul...cost revizii si calitatea indoilenica la ceva piese, mare pacat.

Comment

• suspensiile alea mai tari decat la logan au arcurile sudate? ca accentul crdi cu care-am mers eu (avea vreo 4000km) era un adevarat velier din clasa logan pe curbe sau pe denivelari
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Pe denivelari ii sare curu, dar la drum bun se lipeste mai bine de asfalt.

PS: ce nu-mi place e ca se intareste un pic cam prea tare directia dupa 120.

Comment

• revizie de 15.000km facuta sambata 11.04.2009 ulei castrol,filtru ulei,filtru aer,filtru polen, manopera,total 466lei.hyundai accent 1.4 benzina

Comment

• facut drive test cu accent intradevar rupe pamantul. nu am gasit nici un logan de 85 ptr drivetest. avand in vedere ca accent e cu vreo 400 kg mai greu banuiesc ca aici compenseaza cei 25 de cai in plus si raman la egalitate. momentan sunt hotarat sa iau logan datorita costurilor ulterioare pe piese si revizii + ca la accent chiar nu-mi place forma exterioara iar interiorul este muuult mai mic.
                  recunosc ca nici loganul nu mi-a placut la inceput insa zic eu ca au facut o treaba buna cu faceliftul, desi era loc de mai bine macar nu mai arata inalta de spate si are alt aspect per total.
                  inca nu mi-am luat loganul deoarece trebuie sa mai strang niste bani pentru ca nu am gasit nimeni sa ma imprumute cu vreo 3000 euro (eu am banii de logan numai ca trebuie sa ii iau lui tata un alt transit si asta ma trage in jos ), de banci nici sa nu aud, si am auzit de la o pasarica cum ca ar vrea sa mareasca prima de rabla la 7000 lei pentru ca nu prea au fost comenzi.
                  vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

• De unde ai scos-o pe asta cu 400 kg dif de greutate intre ele? ))
                    Sunt vreo 100-150 kg nu mai mult.

Din pacate pasarica ti-a soptit rau, nu se va modifica prima de casare.

Fata de 1.5 dci 85 cp, e clar mai nervoasa, demaraj superior si raspunde mai bine la acceleratie.
                    Dar sa dai 8-10 mil pe o rezivie, mi se pare absurd.
                    Last edited by Octavian; 13 April 2009, 11:24.

Comment

• Originally posted by Octavian___30 View Post
                      Dar sa dai 8-10 mil pe o rezivie, mi se pare absurd.
                      NU e atat ... am 2 colegi in spate cu Accent'uri 1.4 ... au dat la revizie 470 respectiv 490 RON. La a 2'a revizie unul a dat 760RON ... ( cealalta masina nu a ajuns )....

A zis si omul mai sus :

"revizie de 15.000km facuta sambata 11.04.2009 ulei castrol,filtru ulei,filtru aer,filtru polen, manopera,total 466lei.hyundai accent 1.4 benzina"

Nu uitati ca la Accent se schimba si acel filtru de polen ... care e ~ 1mil.

Comment

• Filtrul de polen e chiar mai scump la HAR Bucuresti...aproape 2 mil si e compus din 2 corpuri identice...daca iei consumabilele de la ei, om te-ai facut, daca le iei din alta parte iesi la un pret mai bun
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• stiu si io cateva logan-uri care au scapat la revizia de 30.000 cate 700,850 lei asa ca ........eu am dat 466lei la cea de 15.000km la accent iar socru meu la logan revizia de 15.000km l-a costat 420lei(moama ce diferenta,a schimbat uleiul filtru ulei si cel de aer!)
                          apropo filtru polen 100lei,filtru aer 56lei,ulei si filtru ulei 200lei,restul e manopera.revizia de 30.000km ma va costa tot atat(dar daca schimb si placutele mai dau 250lei pe placutele fata ca alea de pe spate stau bine merci pana pe la vreo 50.000km)
                          Last edited by bogdaneleuro; 13 April 2009, 11:43.

Comment

• Exact .... nu o mai dati pe asta ca reviziile la Logan sunt un avantaj pentru masina ca nu e asa ... Sunt cel putin in medie .... tizand spre cele mai scumpe ....

Aveo prima revizie : ~4.5
                            Accent prima revizie : ~4.5
                            Logan : ~4 fara filtru de polen ( sa pp ca ar fi avut asa ceva ... deci + 100ron ) ~5
                            Kia Cee'd : 4.7
                            Ford Fiesta : 4.9

Comment

• Iar comparam reviziile facute la scara blocului cu cele facute la reprezentata?
                              Pe mine revizia la 30 000 km , m-a costat 250 ron, cu ulei, bujii, filtre.
                              La reprezentata dacia Bucuresti ar fi costat in jur de 350-400 ron.
                              Cat despre reviziile la accent, mai taiati din barba aia ca va impiedicati in ea
                              LE: razzvan, prima revizie a costat 300 ron. Iar daca o faci prin Calarasi, iesi si mai ieftin.
                              Am inteles ca ai o problema cu revizia la aceasta masina, dar da-o drq de aici ca nici rahaturile celelalte nu sunt ieftine. Sunt mai scumpe decat rahatul autohton.
                              Last edited by Cezar; 13 April 2009, 11:47.

Comment

• La kia rio la revizie a fost 8 mil pt ca am vrut un ulei mai scump (aproape dublu)... Daca bagam uleiul ala mai ieftin, ajungea pe la 5 milioane. Da asa, am dat 800mii pe litrul de ulei (mobil1)...
                                @seba: arcurile sunt exact alea din fabrica, ca-i masina lu socru-meu care a trecut de pe o dacie '76 pe rio... De la 50 de cai (sau cat o mai fi avut aia veche si daramata) la 110... Bine, ca stilul de condus e tot ala, nu mai vorbim.... Si masina chiar e mai teapana, si la viteze mici, si la mai mari (am mers cu 180 cu ea)...
                                Last edited by darksid3; 13 April 2009, 12:03.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google