Logan Versus New Aveo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Placutele sunt TRW de la reprezentanta (eu am 7 ani garantie si nu fac nimic la alt service...nu ca am eu o problema sa merg altundeva, ci pentru ca motorul meu e unul nou care inca nu si-a demonstrat fiabilitatea).

Cat despre treaba cu foamea si 'pututul' pn la Galati chiar nu am inteles ce vrei sa spui.

Bossake multam fain. Tot de la un coleg de pe forum o sa ma duc la un service pe lg Autosoft Dudesti. Costa 600 RON cu piesele lor. Arata ca o dugheana ordinara, dar am auzit ca sunt f ok.
    Saab 9-5 Aero

Comment

Daca tot te duci in alta parte cred ca cel mai bine ar fi sa iti iei tu singur piesele sa ai 100% garantia ca pui ceva original si calitativ pe masina .Mai ales ca la Logan sunt stiute problemele ca se gasesc piese contrafacute cu gramada. Eu asa as face.
      Totusi spune-ne ce motor ai pe masina .
      Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

1.4 benzina - preferance din 2006.
        Si acum i-am luat un Logan 1.4 Laureat plus si lui tata socru..ca sa nu ziceti ca nu sunt fan logan (40,000 km gri ala inchis spre negru, din 2007,la tabla arata f bine- 4,300 EUR-cam scump dar masina e foarte foarte ingrijita si e verificata ca nu a fost lovita).

La service ul ala au zis ca nu accepta piese de afara- ca ei dau garantie pe ce fac.
        Saab 9-5 Aero

Comment

Decât să-mi cumpăr aveo mai bine donez banii pentru schimbarea gazonului în Ghencea. Logan am cumpărat pentru că deja îmi era ruşine cu Dacia mea din 1973. Dar nici Logan nu mai îmi cumpăr şoha ! E plin de E-uri şi de nimic.
          Cel puţin ce există acum pe piaţă.
          Chevrolet vând maşini proaste cu dotări multe şi faine. Loganul e invers: maşină bună cu dotări "nu".
          Numa bine mă coleji.
          Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
          sigpic

Comment

Originally posted by eugenmanea View Post
            ...
            Cat despre treaba cu foamea si 'pututul' pn la Galati chiar nu am inteles ce vrei sa spui...
            Ma refeream la faptul ca tot umfli cel cost la distributia pe curea de parca distributia pe lant ar fi solutia crizei financiare.

Comment

Scuze de off
              De ce schimbati voi distributia la Logan la 60.000 km? Asa spune producatorul sau asa spun service-urile din Romania?

Comment

problema la distributie este cureaua foarte proasta, eu am schimbat cureaua la 50 000km (4 ani) si acum am 86 000 (6 ani) si vreau sa o schimb cu totul. Masina a mers 70 % din km in Bucuresti adica o uzura mult mai crescuta (adica un timp mult mai mare de fuctionare)

Si asa se spune peste tot in tara. Iti dau un exemplu care nu e dacia, Opel astra h in carte scrie ca la 90 000km sau la 120 000km nu stiu sigur si la service au spus la 60 000km si iti si explic din ce cauza.

In afara media de viteza este mult mai mare adica faci 100km in 1h, pe cand la noi faci 100km in 2 h. Masina nu face mai multi km doar ca functioneaza de 2 ori mai mult invartind tot angrenajul.
                Last edited by o8MeLC; 12 August 2011, 14:56.

Comment

Originally posted by knx View Post
                  Scuze de off
                  De ce schimbati voi distributia la Logan la 60.000 km? Asa spune producatorul sau asa spun service-urile din Romania?
                  La Logan faza 1, asa spunea producatorul, 4 ani sau 60.000 km. La f.2 se schimba la 80.000 sau 90.000 km.

Fordul tau ce interval are?
                  If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Originally posted by o8MeLC View Post

...Iti dau un exemplu care nu e dacia, Opel astra h in carte scrie ca la 90 000km sau la 120 000km nu stiu sigur si la service au spus la 60 000km si iti si explic din ce cauza.
                    Off-topic: Si la Fiat Doblo la 30.000 .
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• jiji (userul mareom) si-a schimbat cureaua de distributie dupa ce depasise cu 75000km limita de schimbare si l-au felicitat aia din service cand au vazut cureaua. om cu scaun la cap, le-a spus elegant ca daca nu tinea motorul in 6000rpm, sigur nu-l tinea atat
                      pe de alta parte, tm42crs si-a rupt cureaua in ziua cand si-a pus cureaua noua in portbagaj, sa mearga la schimbat. asta nu a depasit termenul, a avut ghinion.
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Adica a schimbat distributia la 135.000 km ?

Comment

• la logan ph2 benzina am inteles ca se schimba la 80,000 (fatza de 60,000 la ph1) insa ca limita de timp durata e tot 4 ani??
                          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Originally posted by eugenmanea View Post
                            Pai am zis mai sus. La Meridian, la promotie: 1,200 RON numai distributia. ..........................
                            Cred ca aia ti-au dat pretul cu tot cu filtre, ulei si celelalte verificari (parte electrica, suspensie, etc...verificari care incarca factura peste masura).

Originally posted by Nepotu123 View Post
                            Adica a schimbat distributia la 135.000 km ?
                            Cred ca a vrut sa zica peste 75000...asa am schimbat si eu distributia, dar ar mai fi mers garantat in siguranta pana la 90-95000 (arata bine si cureaua si rola).

Am prieten taximetrist care a schimbat distributia la 180000 km... )
                            Desigur, total nerecomandat.
                            Last edited by Octavian; 13 August 2011, 16:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Asta demonstreaza ca rola si cureaua duc mai mult de 60.000 km sau 4 ani, iar Dacia a impus termenul asta din prea multa precautie si pana la urma trebuie sa manance si cei din service-uri, nu? Majoritatea pe care-i cunosc au depasit fie un termen, fie pe amandoi si nu s-a rupt cureaua.

Comment

• se vorbeste despre distributie pe threadul Logan vs Aveo. e si asta o treaba

Conti sustine ca o curea este mai buna decat lantul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google