Mie mi se pare ca Lgn nu este o masina manevrabila.
Am primit multe critici de la alti forumisti, asa ca m-am hotarat sa deschid un thread privind comparatia diametrului de bracare.
Va rog sa scrieti diametrul de bracaj al masinilor din acceasi clasa, pe care le cunoasteti.
Logan are 10.5 m sedan 11.3 MCV ATENTIE - intre trotuare!
Va rog nu comparati cu diametrul de bracaj intre ziduri care e cu cca 1m mai mare!
Poate am avut eu noroc de masini supermanevrabile inainte. Oricum o sa recunosc ca m-am inselat daca ma convingeti.
Am cautat sa vad daca sunt eu prea chitibusar si am gasit:
La Logan y souffre en plus de sa longueur conséquente et de son rayon de braquage important.
Par ailleurs, le rayon de braquage nous a semblé bien trop élevé. spacer
Enfin si le rayon de braquage de 11,25m ne sera pas gênant sur les routes de campagne, il en sera autrement dans les villes
par un rayon de braquage important, le flottement dans la direction en pleine
le moins:
Visibilité
Rayon de braquage
Sous-motorisée
Am gasit Meriva 10.3 m
R19 10.2 m
Megan 10.5 m ciudat, mie mi se parea mult mai manevrabila...e adevarat megan I
Am primit multe critici de la alti forumisti, asa ca m-am hotarat sa deschid un thread privind comparatia diametrului de bracare.
Va rog sa scrieti diametrul de bracaj al masinilor din acceasi clasa, pe care le cunoasteti.
Logan are 10.5 m sedan 11.3 MCV ATENTIE - intre trotuare!
Va rog nu comparati cu diametrul de bracaj intre ziduri care e cu cca 1m mai mare!
Poate am avut eu noroc de masini supermanevrabile inainte. Oricum o sa recunosc ca m-am inselat daca ma convingeti.
Am cautat sa vad daca sunt eu prea chitibusar si am gasit:
La Logan y souffre en plus de sa longueur conséquente et de son rayon de braquage important.
Par ailleurs, le rayon de braquage nous a semblé bien trop élevé. spacer
Enfin si le rayon de braquage de 11,25m ne sera pas gênant sur les routes de campagne, il en sera autrement dans les villes
par un rayon de braquage important, le flottement dans la direction en pleine
le moins:
Visibilité
Rayon de braquage
Sous-motorisée
Am gasit Meriva 10.3 m
R19 10.2 m
Megan 10.5 m ciudat, mie mi se parea mult mai manevrabila...e adevarat megan I
Comment