Logan vs Solenza

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan vs Solenza

Aici ma refer la performante...
    As dori o comparatie solenza motor 1.4 MPI 75 cp ,cu logan 1.4 MPI 75 cp.Parerea mea este ca la 400 m solenza castiga datorita cutiei de viteze care este mai buna si a greutatii mai mici.
    O solenza chipuita,cu evacuare,filtru de aer sport,alte modificari considerabile pe la motor la cati cp poate fi dusa?se ajunge oare in 90 cp?As dori si aici o comparatie intre o solenza modificata ~90cp si un logan stock ~90cp...
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Da,clar castiga Solenza,e si un pic mai aerodinamica,oricum castiga clar,nu cu mult dar ea un logan 1.4

Comment

SOLENZA:

-putere maxima: 75cp la 5250 rot/min
      -cuplu maxim 114Nm la 2800 rot/min
      -masa: 960kg
      -cutie de viteza: JH3-051
      -performante: viteza maxima 165km/h; 0-1000m cu start de pe loc 35s; 0-100km/h in 13,1s
      -consum: ciclu urban 8,3; ciclu extraurban 5,6; consum mixt 6,7

LOGAN:

-putere maxima: 75cp la 5500 rot/min
      -cuplu maxim 112Nm la 3000 rot/min
      -masa: 975kg
      -cutie de viteza: JH1-053
      -performante: viteza maxima 162km/h; 0-1000m cu start de pe loc 34,9s; 0-100km/h in 13s
      -consum: ciclu urban 9,2; ciclu extraurban 5,5; consum mixt 6,8

Datele is din cartile de prezentare SOLENZA, respectiv LOGAN

PS: Loganu este mult mai bine dota, mai spatios, materiale de mai buna calitate, usi care se inchid mai bine), parbriz si luneta lipite pe caroserie (nu cu chedere), masina are succes si in afara si arata mult mai bine atat la exterior cat si la interior(parerea mea)
      ...de doi lei :p

Comment

Clar Solenza stock face Loganul. Am vazut si o intrecere intre o Solenza si un Logan si Solenza l-a depasit pana la urma.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Doar 15 kg in plus are loganul fata de solenza???hmmm
          La aerodinamica ne putem referi la viteze de peste 200 la ora...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Da, dar Solenza este ajutata si de cutia de viteze, putin mai buna fata de cea de pe Logan.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
              La aerodinamica ne putem referi la viteze de peste 200 la ora...
              Adica pana in 200 e e neglijabila?

Slz vs. Logan 1.4 -> clar Slz

Slz vs Logan 1.6 -> Loganul i-a dat o masina distanta Solenzei
              numar secundele

Comment

daca aerodinamica e neglijabila pana la 200 km/h atunci who needs more than 100 cp

Comment

nu e neglijabila dar diferenta de cx intre solenza si logan nu e atat de mare incat sa aibe un efect asa de dramatic

Comment

Cat are Solenza?
                    Last edited by Marius; 21 February 2007, 05:03.
                    numar secundele

Comment

dar nu vorbeste nimeni de diferentele de soft dintre slz. si lgn.?

din fericire am ales sa cumpar log. cu 1,6 90cp in detrimentul aerului conditionat ca deh eram limitat de bani si nu imi pare rau....desi ma prajesc de caldura vara am o masina care trage bine.

Comment

Un pic off topic dar ma intreb eu asa intre un Logan de 90 cai si o Supernova oare cine ar castiga. E posibil ca Loganul totusi insa senzatii ca in Supernova demaraj, suspensii mai tari nu cred ca obtii cu Loganul chiar daca are 90 cai totusi.
                        Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                        Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

as vrea sa fac o liniuta cu sn sau solnita
                          cu ambele calculatoare stock si sport
                          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Nu ai nici o sansa nici cu SN nici cu Solenza in fata la Logan 1.6MPI (toate masinile stock). Am verificat eu cu un 1.6MPI si diferenta e destul de mare.
                            sigpic

Comment

adica pierd cu solnita sau cu sn?
                              atunci pierzi si tu cu prestigele
                              hai ma sa fim seriosi
                              Last edited by virtualmansorin; 12 June 2007, 21:20.
                              toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Working...
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google