Logan vs Solenza

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca ma face o solenta sau sn atunci imi cumpar una pentru pregatit de raliu
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

eu cred ca zicea ca aia cu solenza nu au sansa sa castige ...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Sorin, cred ca nu ai inteles bine . Am zis ca nu ai sanse nici cu SN nici cu Solenza IN FATA lui 1.6 MPI !
        sigpic

Comment

scuze eu am inteles gresit
          am inteles ca eu nu am sanse in fata sn sau solnita
          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Nu e nimic. Pai iti dai seama ca daca situatia ar fi fost invers nu as fi scris nimic aici pt. ca nu as fi recunoscut
            sigpic

Comment

sa nu uitam ca nasolenza (la partea de caroserie cel putin) e o supernova cu facelift lol. tehnologie depasita...

Comment

Supernova a fost cea mai buna masina la vremea ei.Punctul forte acestei masini este cutia de viteze.
                Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

dar caroseria e mai slaba decat la berlina... dupa un timp (destul de scurt) zdrangane toata si multi s-au plans ca le ploua in masina pe langa chederul de la parbriz... nu stiu ce sa zic... totusi loganu' e logan

Comment

Sunt de acord cu tine Seby.

Comment

Originally posted by Christnacht
                      Punctul forte acestei masini este cutia de viteze.
                      Si motorul nu?
                      numar secundele

Comment

Si motorul da.Dar degeaba ai motor puternic si cutie de...Nu conteaza numai motorul.

Comment

Originally posted by Seby
                          dar caroseria e mai slaba decat la berlina... dupa un timp (destul de scurt) zdrangane toata si multi s-au plans ca le ploua in masina pe langa chederul de la parbriz... nu stiu ce sa zic... totusi loganu' e logan
                          Daaa... berlina e magnifica la caroserie. Ce sa mai... ii da clasa supernovei. )

Comment

eu am vazut in parcare la mine cand au fost ploile astea torentiale cum la o supernova ploua in ea pur si simplu pe langa chedere sus la usi

Comment

pe vremea cand dacia producea berlina si supernova, as fi ales berlina fara sa clipesc... macar puteai sa mai improvizezi prin ea

Comment

sunt aproape identice conteaza soferul pentru ca orice ezitare sau zecime de sec la schimbarea vitezei si ramai in urma.
                                totusi e clar ca loganul e net superior ca stabilitate si tinuta de drum mai ales pe carosabil umed si pe zapada k sa nu mai zic de garda la sol si posibilitatile de trecut anumite obstacole.le am condus suficient timp pe ambele si cu loganul iarna pot spune ca se comporta mult mai bine pe zapada si polei.eu cred ca se datoreaza si diametrului mai mare al rotilor.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google