Originally posted by Christnacht
Logan vs Solenza
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ala care a pus anuntul e retardat.
Hai sa lamurim:
~1995 se lanseaza Dacia Nova care avea mai multe variante.. motor de 1.4 sau 1.6 strict carburatie.
~1999 Dacia introduce sistemul de injectie Bosch Motronic pe Dacia Nova => Nova GTI
~2001 Dacia lanseaza SuperNova a carei principala diferenta fata de Nova era faptul ca venea echipata cu motor Renault cu injectie multipunct + cutie viteze Renault.numar secundele
Comment
-
Originally posted by POPdaca dau search pe un online store de masini cred ca gasesc sn carburator. lamureste te rog ...
Comment
-
solenza cum au spus si cei de la dacia....''a fost cel mai bun model dacia''....exceptand motoru de 1.9d care e cam mare pt caroseria aia...daca bagau motoru de 1.9 d pe logan era o realizare....si referitor la aerodinamica solenza e mai aerodinamica......solenza scala pana in 4300 euro....loganu un dulap pe roti si anti-aerodinamic.....
Comment
-
Originally posted by mikey View Postsolenza cum au spus si cei de la dacia....''a fost cel mai bun model dacia''....exceptand motoru de 1.9d care e cam mare pt caroseria aia...daca bagau motoru de 1.9 d pe logan era o realizare....si referitor la aerodinamica solenza e mai aerodinamica......solenza scala pana in 4300 euro....loganu un dulap pe roti si anti-aerodinamic.....In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Ceea ce mi-a zis un amic care a avut si solenza si logan : mi-a zis ca solenza e mai instabila pe viraje ca loganu`. nu putea intra pe viraje cu solenza cum putea cu loganu . oricum loganu e mai vonfortabil ca SLZ .mai ales hayonul care incepe sa troncane la SLZsigpic
Comment
-
eu zic ca solenza a fost supernova in care nu ploua si o corcitura a ei
dar loganul e cu tot alta masina
dar ca demaraj era cava ce nu se intilneste la orice masina ... eu am mers cu logan 16 valve si nu era mai sprintena cu toata suta de cai care ii are
vorbesc de supernovaLast edited by andrei; 17 February 2008, 21:09.sigpic Alexandria
Comment
-
@cristy_plus....tu ce ai "simtit" in supernova referitor la demaraj e pur placebo... zgomotul face totul...Te asigur ca nici o supernova stock nu e mai rapida ca un 16 v, nici in cele mai frumoase vise
PS: imi pare rau ca am avut inainte o dacie berlina cu motor de 1400 si am vandut-o, ca altfel ti-o dadeam sa o conduci si ziceai ca e avion fata de logan... dar cand colo...
Nu mai folosi limbaj tip "mirc"!. Virgula se pune imediat dupa cuvant, apoi se pune spatiu.Last edited by Sp!ke; 17 February 2008, 18:07.
Comment
-
Solenza are strict avantajul ca e mai usoara sau la fel si ca e ceva mai joasa ca Loganul, de unde si o idee mai sprintena. In rest nu se poate face comparatie.
Imi aduc aminte cand a aparut Solenza, moama cat mi-am dorit sa am una...mi se parea super cool..pana a aparut Loganu...si vedeam la reprezentante cum cei cu Solenza intrebau daca pot sa dea la schimb masina cu o diferenta de bani pt Logan
Comment
-
Pe solenza au pus cutie de megane din cate stiu si pe logan de clio, solenza este o masina mai aerodinamica....are o forma mai frumoasa, depinde la ce logan ne referim, pentru ca daca ne referim la variantele diesel 1.9d vs. 1.5dci cred ca solenza ar castiga....
nu mai posta consecutiv !Last edited by Seba; 20 February 2008, 00:15.
Comment
-
Originally posted by mikey View PostPe solenza au pus cutie de megane din cate stiu si pe logan de clio, solenza este o masina mai aerodinamica....are o forma mai frumoasa, depinde la ce logan ne referim, pentru ca daca ne referim la variantele diesel 1.9d vs. 1.5dci cred ca solenza ar castiga....Last edited by Sp!ke; 20 February 2008, 00:08.
Comment
Comment