Logan vs Solenza

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca nu ma insel motorul de pe Solenza 1.9d a fost folosit si la pickup (pickap-ul a folosit 1 data motorasul asta cel putin asa stiu eu).Intreadevar Solenza mi se pare mai aerodinamica ( poate ma insel ) dar na acum avantaje si dezavantaje.Mi-a placut tare mult solenza 1 data cand a aparut.Sa auzim numai de bine
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Aha, a fost si pe pickap.)

Cat despre aerodinamica.. nu stiu pe ce va bazati.. ca rezultate oficiale pt Somnolenza nu exista.. insa daca ar exista.. ati vedea ca Logan e ceva mai aerodinamic. Priviti si voi ambele masini din lateral si poate se apride becu'.
      numar secundele

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
        Motorul 1.9D de pe Solenza este motor aspirat, nu mai spun si de faptul ca are numai 60cp, pompa de injectie in linie si nu depasesti 150km/h cu el (asta pe solenza), pe cand motorul 1.5DCI este motor cu turbina (cele de 85cp au si intercooler!) , puterea pleaca de la 65cp, pompa de injectie rotativa si o viteza maxima incepand cu 155km/h (pe logan, care e mult mai mare ca solenza).
        cred ca si dCi 70CP are intercooler. Oricum ala de 1.9D ii mai mult bun pentru tractiune decat viteza/performanta (acelasi era si pe pick-up parca)

intre diesel-uri e clar care e invingator: dCi.

La benzinar nu stiu daca, intre Solenza si LGN 1.4, e chiar asa de evidenta diferenta. In schimb la SN am inteles ca se simte o diferenta mai mare din cauza greutatii mai mici.
        I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Am condus Solenza...e ceva mai fashneatza dar insesizabil!Eu unu' prefer comfortul mai bun de pe Logan ca o folosesc prin oras!Daca e sa ma uit la cai putere...de la 300 de cai in sus sunt oarecum...satisfacut asa ca oricum nu-mi pasa daca are 75 sau 90 ...sau 105
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

eu zic ca solenza a fost buna la vremea ei,acum e vremea golanului
            asa ca nu se stie, peste ceva ani va apare alta masina si...
            acum e mai bun loganul
            sory pentru cei ce au solenza
            sigpic Alexandria

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
              Am condus Solenza...e ceva mai fashneatza dar insesizabil!Eu unu' prefer comfortul mai bun de pe Logan ca o folosesc prin oras!Daca e sa ma uit la cai putere...de la 300 de cai in sus sunt oarecum...satisfacut asa ca oricum nu-mi pasa daca are 75 sau 90 ...sau 105
              crezi ca ai experienta necesara sa stapanesti un bolid de 300CP ? :-))

eu unul sigur nu am :-)

Solenza la timpul ei a fost ok, mi se pare ca a fost prima masina din seria *Nova in care nu ploua (cel putin multi posesori ziceau ca nu au aceasta problema).

Comment

pa solenza
                vine loganul
                si de la anu
                mertanu
                sigpic Alexandria

Comment

Am un bolid de 400 si ceva de cai..si DA, am si experienta si tot ce e nevoie ...mai ales psihic vorbind!
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
                    Am un bolid de 400 si ceva de cai..si DA, am si experienta si tot ce e nevoie ...mai ales psihic vorbind!
                    bravo tie then ... :-) (ce bolid ai de 400 si ceva de cai ... ? ca m-ai facut curios ... )

Comment

Originally posted by alpha View Post
                      cred ca si dCi 70CP are intercooler. Oricum ala de 1.9D ii mai mult bun pentru tractiune decat viteza/performanta (acelasi era si pe pick-up parca)

intre diesel-uri e clar care e invingator: dCi.
                      .....................
                      DCI65 si DCI70 nu au intercooler. Am verificat. Referitor la al doilea punct, ai dreptate 100%, DCI-ul e net superior D-ului de pe solenza sau pick-up.
                      D-ul e un diesel clasic... merge si cu ulei de gatit ...

Comment

Esti asa sigur ca Dci 70 nu are intercooler?
                        numar secundele

Comment

A mai fost o discutie pe tema asta, si m-am abtinut (n-am stiut ce sa raspund), duminica ce a trecut, m-am convins. DCI-ul 70 care l-am vazut, nu avea intercooler.

Comment

are intercooler ... diferenta intre dci65 si dci70 o reprezinta intercooler-ul (si impreuna cu catalizatorul probabil ca-l face euro4 ....)

Comment

iar incepem cu intercooleru' ?
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

nu incepem :-) vbim de Logan vs Solenza

nu citati postul precedent !
                                Last edited by Seba; 21 February 2008, 15:49.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google