din cate stiu eu,orice motor cu turbina are intercooler, pt ca aerul se incalzeste in turbina si apoi trebe racit la iesire, treaba ce o face intercolerul (vezi poza atasata)
Logan vs Solenza
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu toate motoarele turbo au intercooler...ar fi de dorit, dar mai exista si fara hai sa nu mai vb de asta, da? topicul e logan vs solenza. solenza diesel n-avea nici turbina, nici intercooler, iar cuplul dezvoltat de respectivul motor era sub cel de dci65. deci net inferioara motorizarea solenzei diesel. trecem mai departe ?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by mikey View Postsolenza e o masina buna.......loganu e un dulap pe roti nu va suparati.....dar in curbe zici ca mergi cu damas-u....ma scuzati cei cu loganuri...in rest e o masina buna...iar solenza merge......chiar daka e dacie
numai daca n-ai condus poti sa spui asa ceva ...
toti aveti impresia ca loganul e mare si lat si instabil automat; dar de ecartamentul mai mare si de gumele mai late ... tineti cont cand va dati cu parerea pe aici ? :-)I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by cristy plus View Postnu cred ca loganul e mai jos decit solenza[model pe cale de disparitie:oltcit]
toata comparatia cu solenza e inutila
I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
da am priceput ce zici (nu sunt chiar asa de tare de cap) ... doar iti spuneam ce e ecartamentul si ampatamentul (ca le-ai confundat)
daca te uiti la inceputul thread-ul ... initiatorul cerea pareri legate pe performanta si din anumite puncte de vedere ai putea sa discuti pe tema asta (de ex. cu Logan 1.4, dar strict la performante ...) deci nu vad ce e asa de inutil in aceasta discutie.
offtopic: nu te obliga nimeni sa-ti dai cu parerea pe un anume subiect daca nu vrei, dar de asta suntem aici, sa discutam :-)Last edited by crististreulea; 25 February 2008, 12:33.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by cristy plus View Postam vrut sa spun ca solenza e mai proasta
nu ca nu am eu................................
tare de cap ca un dulap
acum stiu de ce spun unii de logan ca e un dulap, defapt unii propietari sunt ....dulapi!!!!!!!!!!!!!!!
cine zice ca emai buna ,ce cauta aici?1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Originally posted by virtualmansorin View Postadica pierd cu solnita sau cu sn?
atunci pierzi si tu cu prestigele
hai ma sa fim seriosi
COLOR="Red"]la urmatorul post in limbaj mirc, iei warn...nu mai posta "mirc[/COLOR]Last edited by Seba; 6 September 2008, 01:33.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
mama ce fabule...
Pai imi iau si eu un logan de 90 cai..Vad ca e extrem de potent.
Ce sa zic felicitari pt rezultatele acumulate de-a lungul timpului (pt basme evident).
inca nu ma pot oprii din ras.....
La care viteza le-ai facut? Poate viteza aerotermei...Si poate le-ai facut la SPRIT.
Sfat: sper sa revii cu picioarele pe pamant.
PS: nu te supara, dar atunci cand ai invatat-o, cum ai procedat mai exact? Ai batut-o cu ziarul? Sau ai aplicat sistemul pedeapsa-recompensa? Te-ai rastit la ea? Cum ai procedat? Caci vreau sa o dresez si pe a mea, sa manance BMW pe paine atat la spritz ( pardon sprint), cat si la viteza.
Multumesc.Last edited by Cezar; 5 September 2008, 13:37.
Comment
-
Nu cred ca unu cu o Solenza 1.4 ma bate in 400 m.Eu tot 1.4 stock am.Nu cred ca la Solenza ii dai ture pana in cap.Nu stiu ce sa zic pana nu vad eu sa ma faca unu nu cred.App.Pe drum intins,si anume dambovita pana la autostrada,unu cu solenza 1.4 nu a reusit sa se tina dupa mine.Omul e prieten cu mine,a dat Solenza ca as fi facut liniuta cu el,dar i-am zis inainte sa plecam la lehliu,frate incearca sa ma depasesti,si nu a reusit nici macar sa reduca din diferenta.Solenza lui avea doar 28.000 de km.Si a vandut-o cu 4800E.sigpic
Comment
Comment