Logan vs Solenza

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu stiam ca euro 2.Cine are solenza se poate uita pe talon.Parca avea trecut?
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

• cele din 2005 au euro 3
      sigpic Alexandria

Comment

• Nu mi a placut niciodata solenza din nici un punct de vedere.Urata si la exterior si la interior

Comment

• Cea mai mare diferenta intre Logan si Solenza este ca s-a facut un salt mare la fiabilitate per ansamblu si securitate. Aici se regaseste cel mai mult diferenta de bani intre cele doua.
          Performante de vit max si care e mai rapida pana-n suta, le-as pune pe planul doi, amandoua au motoare mici de la care nu se asteapta ceva deosebit, diferente neglijabile as spune.

Comment

• Originally posted by cristy plus View Post
            cele din 2005 au euro 3
            Oricum in 2005 sau facut foarte putine solenze,deoarece a intrat in fabricatie loganul.E posibil ca cele fabricate in 2005 sa aibe euro 3.
            Un Logan----YNG-----
            Numai bine.

Comment

• dar loganul din 2004 e euro2 sau 3?
              sigpic Alexandria

Comment

• 3. din 2006 e 4...
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• solenza e sub logan..nu imi place la solenza cum stau in masina.nu pot sa ma misc.imbinarea bordului din doua bucati arata jalnic.butoanele geamurilor electrice sunt puse aiurea.de haion nu mai zic nimic.solenza e o supernova imbunatatita sa zicem.
                  TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• mie imi place mai mult supernova ca solenza
                    cum si nloganul clasic decat imitatia de ph2
                    sigpic Alexandria

Comment

• De acord cu tine cristy plus, tot ce e vechi si e al nostru e cel mai frumos, astia care-si iau PH2 nu-s sanatosi la cap, arata mai misto Dacia 1000... Simulanti...

Comment

• frumoase sunt toate..ca toate sunt de la DACIA..:p si mie tot loganul clasic imi place.nu zic ca nu e frumos ph2, chiar e imbunatatit,dar alti factori m.au determinat sa am o parere proasta despre el,tabla de ex.comparam doua masini (Solenza si Logan) care sunt gandite in moduri diferite.
                        TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
                          de acord cu tine cristy plus, tot ce e vechi si e al nostru e cel mai frumos, astia care-si iau ph2 nu-s sanatosi la cap, arata mai misto dacia 1000... Simulanti...
                          eu am facut testul psihologic si ma gasit sanatos la cap,mai controleaza-to formularile

Comment

• era o ironie, in caz ca nu ti-ai dat seama
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Scuze BC08VDS daca te-ai simtit jignit, dar si eu fac parte dintre cei "nesanatosi la cap" care si-au luat PH2!
                              Si on-topic: Solenza a fost o masina buna si apreciata la vremea ei, dorita de multi romani care aveau vechile modele, peste cativa ani cand Dacia o sa scoata ceva mai bun se va spune si despre Logan ca e naspa!!!

Comment

• ok,eram mai nervos aseara dar mi-a trecut

si eu am o parte de vina pentru ca am citit doar postul tau
                                Last edited by KELBURTOS; 18 February 2009, 22:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google