Eu stiam ca euro 2.Cine are solenza se poate uita pe talon.Parca avea trecut?
Logan vs Solenza
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cea mai mare diferenta intre Logan si Solenza este ca s-a facut un salt mare la fiabilitate per ansamblu si securitate. Aici se regaseste cel mai mult diferenta de bani intre cele doua.
Performante de vit max si care e mai rapida pana-n suta, le-as pune pe planul doi, amandoua au motoare mici de la care nu se asteapta ceva deosebit, diferente neglijabile as spune.
Comment
-
Originally posted by cristy plus View Postcele din 2005 au euro 3Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
solenza e sub logan..nu imi place la solenza cum stau in masina.nu pot sa ma misc.imbinarea bordului din doua bucati arata jalnic.butoanele geamurilor electrice sunt puse aiurea.de haion nu mai zic nimic.solenza e o supernova imbunatatita sa zicem.TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
frumoase sunt toate..ca toate sunt de la DACIA..:p si mie tot loganul clasic imi place.nu zic ca nu e frumos ph2, chiar e imbunatatit,dar alti factori m.au determinat sa am o parere proasta despre el,tabla de ex.comparam doua masini (Solenza si Logan) care sunt gandite in moduri diferite.TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
Originally posted by vasile78 View Postde acord cu tine cristy plus, tot ce e vechi si e al nostru e cel mai frumos, astia care-si iau ph2 nu-s sanatosi la cap, arata mai misto dacia 1000... Simulanti...
Comment
-
Scuze BC08VDS daca te-ai simtit jignit, dar si eu fac parte dintre cei "nesanatosi la cap" care si-au luat PH2!
Si on-topic: Solenza a fost o masina buna si apreciata la vremea ei, dorita de multi romani care aveau vechile modele, peste cativa ani cand Dacia o sa scoata ceva mai bun se va spune si despre Logan ca e naspa!!!
Comment
Comment