Logan 1.4 Vs Ford Fusion

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

in 7000 de ture insemna moarte sigura pt diesel.4500e turatia maxima la care ai putea sa n-ai probleme.

Comment

Pai Tavi are benzinar . De 1,4 remapat (probabil 82 CP).
      Last edited by Cristi_LCD; 26 August 2009, 09:12.
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Merge si mai mult de 7000 rpm, numa' ca se termina ceasu/turometru si d-aia acolo se opreste.
        Cred ca ii pun un ceas digital de noptiera sa arate fara nr fara nr, il reglez ca la 8 si ceva sa dea alarma

Comment

mda .era vb despre diesel.numai de bine la toata lumea.

Comment

cu siguranta ford fusion nu e facuta pentru liniute, e destul de inalta.

Comment

Originally posted by georgex2 View Post
              cu siguranta ford fusion nu e facuta pentru liniute, e destul de inalta.
              si cu siguranta varianta diesel bate la cur loganu de 1.4 din toate punctele de vedere , incepand de la demaraj pana la stabilitate in curbe . La viteza maxima nu sunt sigur fusionu 160 mere max testat de mine.

Comment

Fusionu de 1.4 TDCI nu are NICI o sansa cu Loganu de 1.4 la o linie...doar ala de 1.6 face lgn 1.4
                PS:taicamiu are Fiesta TDCI;)
                Last edited by Seba; 28 July 2010, 22:11.

Comment

Mai baietzi voi vorbiti in necunostiinta de cauza... Eu am si un Fusion 2009 * facelift- ebony II ) si un Logan 2007. Dotarile si calitatea Ford in comparatie cu Dacia sunt net superioare. De la aspectul exterior, la cel interior, de la Mecanice la vopsea, NU SE COMPARA !!!
                  Ascultati-ma pe mine ca le am pe amandoua si Fusionul se vede ca este masina ,,Made in Germany" .

Comment

made in germany cu bordurile facute la solectron in timisoara si plasticurile asamblata in spania la cadiz. mai vrei sa-ti spun si unde-i facuta directia de la ford, clasa mica? si mai nou unde se vor face caroseriile? made in ue, nu in germany
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

probabil in polonia,seba?sau se arunca si astia la turci?:|

Comment

iar comparam mere cu pere. nici macar nu sunt din aceeasi clasa masinile astea. doar din prisma pretului ar putea fi comparate poate. n-am mers cu fusion, dar nu vad decat o fiesta cocotata. un fel de sandero stepway - care n-a avut asa mare succes pana la urma. uite daca vreti o comparatie faceti liniute cu astea doua
                        si mai scoateti din vocabular expresiile astea " ala il face pe x", "ala il bate la cur pe y" etc. astea pot fi valabile doar daca faceti liniute intre logan si lamborghini, nu intre 2 pocnitori care de-abia isi trag rasuflarea .

Comment

Originally posted by Seba View Post
                          made in germany cu bordurile facute la solectron in timisoara si plasticurile asamblata in spania la cadiz. mai vrei sa-ti spun si unde-i facuta directia de la ford, clasa mica? si mai nou unde se vor face caroseriile? made in ue, nu in germany
                          Si ce nu-s bune bordurile? De ce nu zici si ce alte marci au bordurile facute tot la Timisoara .

Caroseriile nu se vor face in Turcia daca a zis made in ue. Oare romanica va fi tara aia "made in ue"?
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by adythekiller View Post
                            Mai baietzi voi vorbiti in necunostiinta de cauza... Eu am si un Fusion 2009 * facelift- ebony II ) si un Logan 2007. Dotarile si calitatea Ford in comparatie cu Dacia sunt net superioare. De la aspectul exterior, la cel interior, de la Mecanice la vopsea, NU SE COMPARA !!!
                            Ascultati-ma pe mine ca le am pe amandoua si Fusionul se vede ca este masina ,,Made in Germany" .
                            Scrie undeva pe ea "Made in Germany"?. Daca da, rugam o poza.

Voi chiar asa naivi sunteti sa credeti ca low-cost-urile se fac in Germania?...Tocmai Germania?

PS: Mai da-le dreaq de detalii, vopsea, mecanice si celelalte. Te-ai suit in vre-un A8 ultimul model (doar exemplu)?? Acolo nimic nu se compara. Aia da.
                            Last edited by darksid3; 9 August 2010, 09:48.
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

pai nu compara 2 masini de clase difrite ! si da scrie pe ea ,,made in germany" vin-ul, il bagi pe un site decodor si -ti spune si ora la care a iesit din fabrica in plus iti mai da si un certificat semnat ford in are isi asuma responsabilitatea ca e facuta in germania.... asa ca si tu ai vb in necunostiinta de cauza. cautati [pe club ford. hai pa si nu mai vorbiti cretinitati despre lucruri de care nu aveti habar.

Comment

Coane...lasa-ma cu VIN-ul. Am masina fabricata in Germania. Iti fac poza sa vezi ca scrie Made in Germany. Arata-mi la Ford unde scrie.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google