Logan 1.4 Vs Ford Fusion

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Scuze am scris in graba acum vad greseala , Ford FIESTA era ..... Aseara am mai facut una ....Sorry de off topic .......Acelasi drum dar cu un Opel astra 1.7 CDTI ..Am dat sa depasesc dar am mers paralel cu el in a 3-a pana la 5800 rpm si dupaia in a 4-a dar nu l-am depasit ...Am mers doar in paralel
    sigpic

Comment

Faci Astra G 1.7 ... . Iar Fiesta era normal sa o faci :P ... Ia'te si tu cu o Fiesta ST ceva

Comment

Baieti..... Nu mai comparati baba cu mitraliera !!! La ford cele mai slabe motoare sunt de 70 caluti ( pe motorul de 1.3 )!! La logan, majoritatea au 75 CP , asa ca singura masina de la ford pe care ar puteao intrce loganul ( 1.4 mpi ) ar fi Fiesta 1.3/70CP. E inutil sa compari un motor de 75CP cu unul de 90,100,109,136,140..... Etc - gama de motoare de pe Ford. Sigur ca m-ar placea sa depasesc un SLK, GT, ST.... Dar sunt absolut convins ca asta se poate intampla doar daca vrea el !!!!
        url="http://*********quitmeter.com/"]
        http://*********quitmeter.com/index....nner/66164.png
        [/url]

Comment

Da...Ala de 80 cp de pe Focus (sau Fusion) sigur ia Loganu la demaraj (NOT !!), ca doar despre asta putem vorbi, altceva nu intra in discutie.

Comment

@catalin40A daca nu stii nu vorbi....Ford focus 1.4 mpi 16v 85 cp (GME LA NUMAR) m-am dat cu el de vreo 5 ori si i-am dat fum...

Comment

Da ce ziceti de Astra 1.7 CDTI 101 cai , am mers paralel cu el (aprox 300 m) si nu dadea semne ca s-ar fi dus mai tare ca se ducea ....Doar no sa lase un Logan amarat sa il depaseasca.
              PS: ala e mai greu ca logan
              sigpic

Comment

Care Astra?
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Dat naiba Loganu' asta de 1.4 ... )

Comment

Tind sa cred ca Astra 1.7 CDTI 101 are un demaraj mult mai bun decat 1.4....Hai sa nu exageram..0-100 km/h undeva pe la 11.
                    Deci soferul prost

Comment

S-a bagat cu tupeu in fata mea la semafor...Dupa ce l-am depasit pe banda 1 un pic mai inainte si dupa plecare de la semafor m-am tinut scai de el, am intrat in depasire cu a 3-a aveam 4000 rpm (chiar m-am uitat) pe o portiune in care era linie dreapta si vizibilitate si el a accelerat i-am dat 5700-5900 rpm si am schimbat a 4-a , mergeam pe contrasens paralel cu el , botul era pe la usa lui din spate , ma mers asa cam 300 m si nu am resuit sa trec de el dar nici el nu so dus mai tare ...Ce feeeling
                      sigpic

Comment

Ce cautai pe contrasens? Fi mai atent si tu data viitoare. NU merita sa-ti risti sanatate, doar ca sa-i demonstrez celuilalt ca si masina ta poate;)
                        ( si ca fapt divers, pe langa astra de 101 cai, nu prea poate trocariciu de 75)

Comment

Ma....O mica competitie mai merge asa din cand in cand, dar alege-ti cu grija adversarul...Fa si tu o ''preselectie'' cum a facut initiatorul topicului )

Sunt convins ca tampenii am facut toti.
                          Eu incerc sa nu mai dau timpu' inapoi sa ma gandesc ''ce puii mei am avut atunci seara cu ala...??'' si faze de genu, pt ca unele le regret, asta pt ca omori si masina complet aiurea.

Comment

Am avut masina de munca un fusion, sincer nu i-am stiut calutii , dar stiu ca era diesel! Era naravasa pana pe la vreo 110 km/h, apoi abea trageai de ea pana pe la vreo 160km/h. Anul trecut veneam de la mare si pe autostrada soarelui un tip c-un fusion ii dadea in gusa. Stiam cat ii duce..A atins 170 km/h iar eu tot in spatele lui dandu-i flashuri. Dupa cativa km s-a dat la o parte depasindu-l fara probleme. De retinut , eu motor de 1.4 mpi. Concluzia. Miram-as ca ai face un fusion pana in 110 km/h, dar stiu cu siguranta ca top speed-ul loganului (alergat) este mai mare decat al fusionului.
                            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Il faci, cum sa nu-l faci daca iti scoti pistoanele prin capota.

Comment

Sau daca stii sai dai.....Calculeaza cp/kg + ca e diesel vs benzina si vei vedea ca focusu nare sanse...Singura problema daca te face e soferul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google