If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pe sectiunea asta a forumului asa a inceput discutia. Cu liniute. Nu am stiut ca nu e voie sa provoc la liniute, asa ca spun altcumva. Daca cineva vrea sa-mi vada Fiesta, sa-mi lase PM.
Chiar ca din Fusion ati dat-o in Fiesta sau Focus . Cautati si voi niste masini cu cp , nm , greutate sau cx aproximativ egale . Si apoi ....................
Fusion este mai scurt , parca si mai inalt decat Loganul , imi da impresia ca este mai instabil in viraje . Dar nu am testat unul .
Filtru de aer conic K&N, bujii Denso Iridium ITV16, arcuri Eibach Pro Kit
Fiesta 1,25L lu' Alex_tsr.
Se duce destul de bine, si cu o persoana in dreapta.
0-100/h aproape ca timpul socs de mine (poate Fiesta un pic mai rapid) pana la 130 ia avans considerabil fata de timpul meu (21,5 sec 0-130 la mine). Tre sa mai incerc si eu sa vad... )
Acum stiu ca am sa supar pe multi, insa stiti de ce suntem printre putinii conducatori auto etichetati cu o denumire ? Stiti de ce ni se spune in dispret "loganisti" ? Imi veti raspunde ca e lumea rea, ca e invidioasa, ca ei au sh -uri si noi masini noi etc. Etc. Etc. ... Insa principalul motiv este ca printre noi sunt foarte multi frustrati care vor sa dovedeasca mereu cate ceva. Nu stiu ce ... Poate ca masina lor e mai masina, poate ca si ei pot sa mearga tare. Poate ca sunt mai soferi ... Si asta in trafic unde exista si pietoni si biciclisti si carute. Il si vad pe al din Audi cum schimba banda la 140 ca sa-l lase sa treaca pe vreu dement care vrea sa arate ca si Loganul fuge si care dupa ce o sa-l depaseasca pe cel cu Audi isi va spune plin de multumire "L-am facut mancat'as!!! ". Si de la asemenea comportamente si pana la tunninguri de prost gust, cau eleroane imense si jante de tabla care au capace cu spite mobile, nu mai e decat un pas ... De unde fratilor grija asta permanenta de a "face" mereu pe cineva? Poate omul n-avea chef, poate masina lui era mai obosita ... Sigur ca Prestige -ul "face" Golful cu motor de 1.4. Poate si pe ce de 1.6 102 cp. Dar voi credeti ca aia de au Golf de aia nu pot sa doarma ...
Hai sa fim seriosi .... Si poate mai putin "loganisti".
PS: cele mai des intalnite cazuri, ala cu Haudi e mai nesimtit de 100 de ori decat un Loganist frustrat . Realitatea de pe strada o spune.
De obicei daca eu vin ''frustrat'' in spatele lui cu 140-150, fie nu ma baga in seama, fie nici d-al dracu nu se da pe prima banda, pt ca banda doi e facuta de ma-sa si tac-su si are mostenire pe ea si banda unu e teritoriu interzis sau necunoscut pt el.
Si atunci daca fac si eu pe nesimtitu, adica vad un 70-80 cp strainez ca se apropie de mine si o calc de frustrat ce sunt, sunt nesimtit nu? Sau stau lejer, ma depaseste strainezu cu caii putere strainezi numai ca sa se afle in fata mea...Si eu de frustrat ce sunt ii xxx doua blitzuri, schib tr III la blana si-l ''fac''.
Ei lasa ca nu e chiar asa )
Daca esti pasinonat si ai curiozitati care vrei sa le cunosti, nu inseamna ca esti frustrat.
Daca asa o iei, treaba ta.
Se poate intampla totusi ca din sofer normal sa devii un bizon nerorocit, odata cu schimbarea masinii, sunt cazuri cand s-a trezit taranu in Passat sau alte cele si a crezut ca e mai egal decat restu lumii.
Acum stiu ca am sa supar pe multi, insa stiti de ce suntem printre putinii conducatori auto etichetati cu o denumire ? Stiti de ce ni se spune in dispret "loganisti" ? Imi veti raspunde ca e lumea rea, ca e invidioasa, ca ei au sh -uri si noi masini noi etc. Etc. Etc. ... Insa principalul motiv este ca printre noi sunt foarte multi frustrati care vor sa dovedeasca mereu cate ceva. Nu stiu ce ... Poate ca masina lor e mai masina, poate ca si ei pot sa mearga tare. Poate ca sunt mai soferi ... Si asta in trafic unde exista si pietoni si biciclisti si carute. Il si vad pe al din Audi cum schimba banda la 140 ca sa-l lase sa treaca pe vreu dement care vrea sa arate ca si Loganul fuge si care dupa ce o sa-l depaseasca pe cel cu Audi isi va spune plin de multumire "L-am facut mancat'as!!! ". Si de la asemenea comportamente si pana la tunninguri de prost gust, cau eleroane imense si jante de tabla care au capace cu spite mobile, nu mai e decat un pas ... De unde fratilor grija asta permanenta de a "face" mereu pe cineva? Poate omul n-avea chef, poate masina lui era mai obosita ... Sigur ca Prestige -ul "face" Golful cu motor de 1.4. Poate si pe ce de 1.6 102 cp. Dar voi credeti ca aia de au Golf de aia nu pot sa doarma ...
Hai sa fim seriosi .... Si poate mai putin "loganisti".
Nu puteam sa o spun nici eu mai bine. Multor posesori doar de Logan si aflati in imposibilitatea de a trece la urmatorul nivel in viitorul pe termen mediu , le place sa creada ca Loganul nu-i totusi chiar asa rau ...Ba din contra, cu putina "smecherie" e chiar mai tare decat destule masini mult mai calitative (daca nu mai scumpe- ma refer aici si la sh-uri straine). D-asta se mandresc cu faptul ca depasesc ori o masina cu o motorizare inferioara (nu-s prea multe si treaba asta presupune un Prestige 16V) ori una cu un raport kg/motorizare sensibil mai slab (desi compenseaza si paracompenseaza la calitate interioara, tinuta drum etc) ori una extrem de obosita ('90) ori pur si simplu una condusa de un sofer caruia nu i-au lipsit banii pentru o masina clar superioara dar ii lipseste probabil inconstienta de a sta sa se dea cu orice Logan care apare in dreptul lui la semafor.
Lasand la o parte abilitatea soferului, datele tehnice ne ofera in proportie de 99% raspunsul la intrebarea "ce marci/modele de masini poate face Loganul" ...Si din pacate nu sunt foarte multe exceptand low end-urile unor marci average (Skoda, Peugeot, Renault etc) si situatia in care soferului masinii mai bune chiar nu tine neaparat sa demonstreze ceva si lasa Loganul sa-l "depaseasca"
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment