Logan 1.2 16v Vs Chevrolet Aveo 1.2 8V !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vorbiti de niste lucruri total diferite. @cro84 tu te referi la preturile de la vechiul Aveo, pe cand preturile postate de karlos sunt de la aveo lansat anul asta prin vara. Modelul nou.
    Comparatiile se pot face doar cu varianta veche de aveo, asta noua e clar mai scumpa, cum zice karlos, insa are si unele dotari la care loganul viseaza. Inca din versiunea cea mai cheala are ESP,6 airbaguri, pilot automat.
    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Da , scuze . La varianta veche ma refeream .

Comment

• Aveo de 1.5 stele , accident in Timisoara.Soferul n-a avut nici o zgaraitura.Pasagerul din dreapta a fost putin sifonat. Masina facuta praf, un stalp mare de beton rupt in 2 de acest "bolid". Cine spunea ca este o masina nesigura?
        Attached Files
        Last edited by karlos12; 1 April 2012, 12:48.

Comment

• daca era logan era istorie soferul.eu nu inteleg de ce "francejii" astia tintesc ei numa" 3 stele la modelele Dacia?
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Eu nu înţeleg de unde ştii tu că era istorie şfoerul dacă era Logan.
            Să dărâmi un stâlp nu e aşa greu şi nu îţi trebuie viteză mare, mai ales în cazul de faţa unde nu a lovit direct cu motorul, astfel nu a transmis şocul in habitaclu la picioare.
            Una e sa loveşti un stâlp şi alta e sa intri din plin într-o maşina bot în bot.
            http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

• in plus, vorbim de vechiul aveo, care avea jumatate din punctajul loganului la testele euroncap, 1.5 stele vs 3 la logan.
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Originally posted by margelatu View Post
                daca era logan era istorie soferul.eu nu inteleg de ce "francejii" astia tintesc ei numa" 3 stele la modelele Dacia?
                Era istorie o laie.
                Nu vezi ca partea lovita (cu stalpul) e dreapta?

Oricum Aveo asta e istorie.

Comment

• pai orice tigaie e istorie la contactul cu un stalp.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• dupa cum arata are lonjeronele valuri, dar important e ca habitaclul a ramas intact. cum ar spune un personaj celebru de pe la noi: "e haita` intr-o parte"

Comment

• vechiul aveo e istorie- nici nu se mai gaseste de vanzare.E ca si cum ai compara Logan cu Solenza.

Acum loganul trebuie comparat cu noul Aveo
                      Saab 9-5 Aero

Comment

• Greşit, noul Logan când o apărea să fie comparat cu noul aveo.

Comment

• Pai eu daca maine ma duc sa cumpar o masina si sunt in dilema..ce sa iau Logan sau Aveo? Ma hotarasc sa iau Aveo ca mi-a placut ce s-a scris pe vs ul asta..si cand ma duc la dealer- supriza- nu mai e pe piata de cateva luni bune.
                          Noul Aveo mi se pare urat cu spume- Logan facelift pot sa zic ca e frumos fata de noul Aveo.
                          Saab 9-5 Aero

Comment

• Treaba de gusturi.

Mie imi place fata la Aveo, spatele nu prea l-au reusit, dar la general arata mai ok decat Loganu, adica mie imi place mai mult )

Comment

• La fel zic şi eu. Dar oricum este o maşină modernă, nu mă refer că o fi mare dotată sau altceva, dar se vede că e mai nou apărută.

Comment

• Noul Aveo e meserias ca aspect(imi place mult, aeru sportiv aduce un pic cu Lanceru'). Am condus de curand un Aveo 2010 1.4 94cp(proprietarul sustine ca ar avea 101 cp) si la interior mi s-a parut ok, foarte silentios(Loganu meu e avion pe langa asta), pedalele foarte fine, condusul chiar a fost o placere, insa nu mi s-a parut cine stie ce ca si "zvac"(sau poate mi s-a parut).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google